SNAPDRAGON

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Hep derler şu düşük bu yüksek kaç olur ise olsun ben Lumia 535'de o kadar program açıyordum tel banamısın demiyordu yani anlayacağın işlemcide iş bitmiyor.2 defa tek donma yaptı.:)

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Bu sene yaşatmaz. Ama seneye üst düzey oyunlarda sıkıntı çıkarabilir.

Eren Doğanöz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İntel atomdan iyidir dimi. Çünkü bi tanıdıkta zen2 var kafa topu bile ilginç bir şekilde kasıyor.

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
Bir sorun çıkartmaz hatta anasını ağlatır 2 sene yüksek düzeyde performans verecektir

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
beyler konu snapdragon 625 se zenfone 3 ü incelemişsinizdir ne diyorsunuz hakkında ? :D 1.5 senedir ggiriş seviyesi bir samsung kullanıyorum ve sinir krizleri geçiriyordum sonradan sinirlerim patladı herhalde duygusuzlaştım artık telefondan hiç bir ümidim yok o kadar yavaşki :D . zenfone 3 te de 625 var inşallah dediğiniz gibi hızlı olur . ekran akar :D ( capslock bozuk bu arada )

plaintiger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Snapdragon 625 orta-üst işlemcidir. Yalnız bunun oyunla bir ilgisi yok. Oyunlarda GPU bakılır. Bu işlemci Adreno™ 506 kullanıyor.Fazla grafik istemeyen clash of royale,temple run gibi oyunları akıcı oynatır.Yalnız büyük oyunlarda asphalt vb. oyunlarda aynı akıcılığı vermez.FHD ile güzel uyum sağlar.
İntel işlemcilerin yapısı DANDORİD için fazla karmaşık olduğundan pek iyi sonuç veremiyor.

Eren Doğanöz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Snapdragon 625 orta-üst işlemcidir. Yalnız bunun oyunla bir ilgisi yok. Oyunlarda GPU bakılır. Bu işlemci Adreno™ 506 kullanıyor.Fazla grafik istemeyen clash of royale,temple run gibi oyunları akıcı oynatır.Yalnız büyük oyunlarda asphalt vb. oyunlarda aynı akıcılığı vermez.FHD ile güzel uyum sağlar.
İntel işlemcilerin yapısı DANDORİD için fazla karmaşık olduğundan pek iyi sonuç veremiyor.
Telefonun arayüzünde takılmalar olmaz inşallah uzun süre sonra

Loamsdown

Asistan
Reaksiyon puanı
27
aynı akıcılığı vermezden kastın ? orta ayarlarda kasarmı mesela :D . ayrıca benim şuanki telefonda donuyor kasıyordan kastım oyun deil yalış anlamışsın her alanda kasıyor düşün whatsapp ta iken telefon çalarsa bakamayabilirsin telefonun keyfine bağlı 2 farklı görevi kaldıramayıp donmayı seçebiliyor çünkü. şu telefonu tarif ederken edebiyatım gelişti be :D .

plaintiger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öyle dediğin gibi kasmalar 2012 telefonlarında oluyo.şimdiki 600 liralık telefonlar bile canavar gibi o tarihlere göre.
burdan video var izleyip karar ver.

İzledikten sonra beğendim gayet güzelmiş adreno 506.ama grafiklerin yoğunlaştığı yerlerde ufak takılmalar mevcut