Adın apple sevdalısı htc 10 u tavsiye ediosun o nasıl oluyorHTC 10 al

Adın apple sevdalısı htc 10 u tavsiye ediosun o nasıl oluyorHTC 10 al
İsim trol uzun hikayeAdın apple sevdalısı htc 10 u tavsiye ediosun o nasıl oluyor![]()
HTC 10 al
Snapdnagon 820 işlemci, 4 GB ram, çok iyi ön ve arka kamera, ön ve arka kamerada OIS, 3000 Mah batarya...Neden HTC 10 peki? Bana mantikli sebebler söyler misin bu telefon için
Sense arayüzü hızlı 6sden bakın abartısız çok daha üstün ön ve arka kameraya sahip hafıza kartı desteği var ekranı çok daha iyi bataryası daha iyi android işlevselliği tartışmasız ses kalitesi üstünlüğü ve en iyi videoda ses kayıtlarından birine sahipNeden HTC 10 peki? Bana mantikli sebebler söyler misin bu telefon için
Evet kalın duruyorYalnız spigen çok kalın duruyor fotoda mı öyle çıkmış gerçektede mi öyle
Senelik telefon alsam ben düşünmeden s7edge alırım. Yok onu istemiyorum dersen bak benim htc 10 da ses fln gelmio şarjı baya iyi gidiyo oyun oynamadığım zamanlar iki üç gün kullanıyorum tek sorunu büyük oyunlar oynayınca ısınıyo ki o da kılıfla halloluyor ve bide alırsan siyahını değil gümüşinü al siyahı kolay soyuluyor diyolar buyur buda şarjı oyundaÖn kamerada hem fikiriz ancak arka kamera video cekiminde odaklamayi arada bir kaybediyormus incelemelerde böyle cikti, batarya konusunda bazi kullanicilar isyanda cabuk bitiyor diyorlar ve bir kullanici telefondan ses geldiğini belirtmiş bunun dogruluk payi nedir peki.
Yanlış anlamayin arkadaşlar ben sizi yormak için sormuyorum bu soruları telefonu değiştirmek istiyorum lâkin fiyatı az değil gerekirse biraz fazla verip iPhone alacam ve almışken 1 sene sorunsuz götürecek bir telefon istiyorum çünkü senede bir telefon degistiren birisiyim ve iyisini almak istiyorum
Senelik telefon alsam ben düşünmeden s7edge alırım. Yok onu istemiyorum dersen bak benim htc 10 da ses fln gelmio şarjı baya iyi gidiyo oyun oynamadığım zamanlar iki üç gün kullanıyorum tek sorunu büyük oyunlar oynayınca ısınıyo ki o da kılıfla halloluyor ve bide alırsan siyahını değil gümüşinü al siyahı kolay soyuluyor diyolar buyur buda şarjı oyundaEkli dosyayı görüntüle 10870 oynamama rağmen 2 gün gitti . Sonuç olarak senelik telefon diyosan hiçç düşünmeden s7 edge al derim ama iphonela bunun arasında kaldıysan da htc yi kesinlikle tavsiye ederim
Oyun oynamanıza rağmen mi 2 gün gitti şarjı?Senelik telefon alsam ben düşünmeden s7edge alırım. Yok onu istemiyorum dersen bak benim htc 10 da ses fln gelmio şarjı baya iyi gidiyo oyun oynamadığım zamanlar iki üç gün kullanıyorum tek sorunu büyük oyunlar oynayınca ısınıyo ki o da kılıfla halloluyor ve bide alırsan siyahını değil gümüşinü al siyahı kolay soyuluyor diyolar buyur buda şarjı oyundaEkli dosyayı görüntüle 10870 oynamama rağmen 2 gün gitti . Sonuç olarak senelik telefon diyosan hiçç düşünmeden s7 edge al derim ama iphonela bunun arasında kaldıysan da htc yi kesinlikle tavsiye ederim
1-2 saat oynadım onun dışında face instagram falan gezdim foto çektim flnOyun oynamanıza rağmen mi 2 gün gitti şarjı?
Senelik telefon alsam ben düşünmeden s7edge alırım. Yok onu istemiyorum dersen bak benim htc 10 da ses fln gelmio şarjı baya iyi gidiyo oyun oynamadığım zamanlar iki üç gün kullanıyorum tek sorunu büyük oyunlar oynayınca ısınıyo ki o da kılıfla halloluyor ve bide alırsan siyahını değil gümüşinü al siyahı kolay soyuluyor diyolar buyur buda şarjı oyundaEkli dosyayı görüntüle 10870 oynamama rağmen 2 gün gitti . Sonuç olarak senelik telefon diyosan hiçç düşünmeden s7 edge al derim ama iphonela bunun arasında kaldıysan da htc yi kesinlikle tavsiye ederim
Ben dün neredeyse tüm gün kullandım. Sabah şarj ettim akşam %30-40 civarındaydı. Oyun oynamadım. İnternette dolaştım, arkadaşlarla mesajlaştım ve fotoğraf çektim. Normal mi bu düşüş?1-2 saat oynadım onun dışında face instagram falan gezdim foto çektim fln
Ben gümüş rengi öneriyorum bide alıcaksan hepsiburadadan al bence ucuz oluyoArkadaşlar telefonu bugün denedim hoş demiştim iPhone ve bunun arasında kaldim diye telefon iyi yalnız ekran boyutu bayağı bi ufak geldi birde alacağım yerde sadece carbon grisi kalmış yani koyu gri bu çizilen miydi soyulan filan deniyordu arkadaşlar önerdiğiniz renk nedir
Hayırlı olsun kaç liraya aldın ?Htc ve iPhone arasında kalmistim ancak bugün itibariyle bende araniza katildim HTC aldim gri modeli vardi o yüzden direk onu aldim telefon şuan iyi denemelerimi ve tecrubelerimi yazacam yalnız telefonu bluetooth yoluyla aracima bagladigimda ses kalitesi daha bi az geldi önceki telefona göre ve o kadar aman aman bir boomsound yok daha iyisini bekliyordum magazada güzeldi ama eve gelince pek tatmin etmedi
2950Hayırlı olsun kaç liraya aldın ?