Galaxy S7 Alınır Mı?

ounaldi1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar Galaxy S7 almak istiyorum. Ancak bazı sorularım var. Bazı kullanıcılar telefonun ses açma ve kapama tuşlarının bazen çalışmadığını söylüyor, kullanan arkadaşlar böyle bir şey olup olmadığını yazarsa sevinirim. Bir de parmak izi okuyucunun çok çabuk çizildiğini söylüyorlar. Ve son olarak ısınma ve touchwiz in performansı nasıl? Kasılma var mı? 6s mi S7 mi sizce daha iyi oyun için? Grafik kartı 12 çekirdekli ancak performansı nasıl?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Grafik performansı iyi ses açma kapama tuşlarım düzgün çalışıyor parmak izi okuyucusunda çizilme yok ısınma zorlu işlemlerde oluyor diğer türlü cam olduğundan genel normal bir sıcaklık var touchwiz performansı iyi

burafbk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S7 edge ilk ciktiginda bnde baya arastirdim tek kotu bir yani vrmis oda telefonun cizilmesiydi suan pahali oldugu icin takip etmiyorum ama 2 sene gecsin gene s7 edge derim ismi yeter,

ounaldi1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Grafik performansı iyi ses açma kapama tuşlarım düzgün çalışıyor parmak izi okuyucusunda çizilme yok ısınma zorlu işlemlerde oluyor diğer türlü cam olduğundan genel normal bir sıcaklık var touchwiz performansı iyi
Oyunlarda kaçıncı dakikadan sonra ısınıyor? Ya aslında gidip alıcamda arayüz korkusu var?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Oyunlarda kaçıncı dakikadan sonra ısınıyor? Ya aslında gidip alıcamda arayüz korkusu var?
Bir defa ısınıyor bir daha ısı artışı olmuyor .Yakın zamanda mortal kombat x oynamıştım 30 dk belli bir süreden sonra ısınmayı kesti sabitledi gibi birşey kendini oyunlarda ısınmıyor rahatsız edici şekilde ağır kamera işlerinde surround shot gibi mesela 40-45 tane fotoğrafı bir araya getirip 360 derece şekline getirirken ısınıyor mesela

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
hadi ya bende bu telefonu almayı düşünüyordum.şimdı bunları duyduktan sonra gel de al.işin yoksa yeni telefon mu araştıracam üfff :(

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Arayüz konusunda tereddütün olmasın yağ gibi akıyor. Basit oyunları bilmiyorum ama no limits mc4 gta gibi oyunlarda 10 dakika sonra 38 - 40 derecelere geliyor ve dahada artmıyor öyle sabit bir ısıda kalıyor. 2 saat aralıksız online mc4 oynadığım oldu ısı sabitti.

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Arkadaşlar Galaxy S7 almak istiyorum. Ancak bazı sorularım var. Bazı kullanıcılar telefonun ses açma ve kapama tuşlarının bazen çalışmadığını söylüyor, kullanan arkadaşlar böyle bir şey olup olmadığını yazarsa sevinirim. Bir de parmak izi okuyucunun çok çabuk çizildiğini söylüyorlar. Ve son olarak ısınma ve touchwiz in performansı nasıl? Kasılma var mı? 6s mi S7 mi sizce daha iyi oyun için? Grafik kartı 12 çekirdekli ancak performansı nasıl?
Kasma yok. Benim S7 Edgede ses tuşları sorunsuz. Home tuşunda çizikler var. Parmak izini okuyor. Oyun oynayacaksan S7 daha iyi. 6S'in şarjı dayanmaz.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Telefonun bir sıkıntısı yok ve şuan Note 7 yi saymazsak piyasanın en iyisi
bu telefon işi sanırım şansa kalmış.yoksa internetten satın alınan telefonlarda mı bu tür sıkıntılar yaşanıyor.mesela yorumlarda okuyorum daha telefonu kullanmadan arızalı olduğunu söyleyenler var.gerçekten böyle birşey varmı yoksa telefonu,markayı yada satın aldıkları siteyi karalamak amacıyla mı bu tür yorumlar yapıyorlar anlamış değilim.ama karar verdim kesinlikle internetten alırsam ithalatcı garantili almayacağım.alacaksam normal teknoloji mağazalarından satın alacağım.yalnız büyük teknolojik mağazaları ithalatcı garantili telefon neden satmıyorlar

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
bu telefon işi sanırım şansa kalmış.yoksa internetten satın alınan telefonlarda mı bu tür sıkıntılar yaşanıyor.mesela yorumlarda okuyorum daha telefonu kullanmadan arızalı olduğunu söyleyenler var.gerçekten böyle birşey varmı yoksa telefonu,markayı yada satın aldıkları siteyi karalamak amacıyla mı bu tür yorumlar yapıyorlar anlamış değilim.ama karar verdim kesinlikle internetten alırsam ithalatcı garantili almayacağım.alacaksam normal teknoloji mağazalarından satın alacağım.yalnız büyük teknolojik mağazaları ithalatcı garantili telefon neden satmıyorlar
Bence şans işi kardeşime vatandan zenfone 2 aldık daha önce xperia sp aldım teknosadan sorun çıktı her 2sinde de.Yine millet o kadar yurtdışı cihazı kullanıyor lg samsung bişey olmadı ben htc aldım bozuldu mesela.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Samsungun kendi satış mağazasından s7yi 2550ye aldım biraz pazarlıkla 2500-2600 e alabilirsiniz

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Bence şans işi kardeşime vatandan zenfone 2 aldık daha önce xperia sp aldım teknosadan sorun çıktı her 2sinde de.Yine millet o kadar yurtdışı cihazı kullanıyor lg samsung bişey olmadı ben htc aldım bozuldu mesela.
peki telefonun üzerinde çizik falan olmadıkça ikinci el olup olmadığını anlayabilirimiz?yani satıcı 5-10 gün kullanılmış telefonu tekrar orjinal paket yapıp satmnaya kalkarsa bunu anlayabilirmiyiz?

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Hepsi buradadan 2350ye Samsung TR garantili s7 alıcaksın o zaman başkası olmaz o fiyatta 2200e note 5 de yok Hepsi burada da o da 2350
ordaki fiyattan haberim var.kampanya yapmalarını bekliyorum. ona yakın fiyat n11 de var hatta hediye çekide verıyorlar ama pek güvenemıyorum.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
peki telefonun üzerinde çizik falan olmadıkça ikinci el olup olmadığını anlayabilirimiz?yani satıcı 5-10 gün kullanılmış telefonu tekrar orjinal paket yapıp satmnaya kalkarsa bunu anlayabilirmiyiz?
Kutusu açık cihaz belli olur her türlü koruma bandı oluyor kutularda yada jelatin açtıktan sonra tekrar aynı olması mümkün değil.

M

Murat Burç

SDN Okuru
ama internetten satın aldığımızda bunu ispat edemeyiz değil mi?satıcı açılmamış olarak gönderdiğini de iddia edebilir
Kutuyu kargodan alırken videosunu çekersiniz ayrıca kargoyu getirenin gözü önünde açarsınız itiraz etme hakkı olamaz.Eğer açık ve benzeri varsa tutanak tutarsınız

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
ısınma zorlarsan var , touchwiz gayet iyi kasılma yok oyunlarda benzer performansları var ama biraz daha iphone iyi ekran çözünürlüğünün düşük olmasından dolayı...

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Daha S8 fslan yok ortalarda ne oldu ki neden alınmasın :)