Orası öyle.Her ikisi de bence çok güzel.![]()
2,5 Yıl S4 kullandım. Kullanmasını bilene her telefon uzun ömürlü. Model yükseltmek istemesem hala kullanıyor olurdum. Kasma olmuyor artık. Olsa bile rom atılabilir. Benim S4 sadece ilk açtığında donuyordu. Kilit aç kapa yapınca düzeliyordu.S7 pil açısındna daha iyi fakat bende 6s almak daha iyi en azından stabil 3 sene rahat götürür diyebiliyorsunuz fakat s7 maximum 2 sene en azından 2 sene sonra iphone6s i satabilirsiniz piyasası iyi
Birde note 7 sizce ne zaman geri satışa sunulur ?
S7 Edge'de yok.Samsungun arayüzde kasmalar oluyordu bu sorun hala devam ediyormu
Sıkıntı yok o zaman.Orası öyle.
Diyorum.. Buna inan ios çok farklıPişman oldunuzmu keşke iosa devam etsem diyormusunuz
Uygulama kısayollarını boyutu değiştirilebiliyor. 6x6 5x5 bide 4x4 seçeneği vardı sanırım. Uygulamaların boyutu bu şekilde küçülüyor yada artıyor.tüm samsung telefonların arayüzleri aynı mı?s7 ile note5 birkaç defa elime alıp karıştırdım daha telefonu almadan bu arayüzden sıkılmaya başladımbu arayüzü değiştirmenin bir yolu yokmu?özellıklerı uygulama kısayollarının boyutlarını değiştirmek istiyorum
nette biraz araştırma yaptım bu arayüz kaldırılıyormuş.ama ne kadar başarılı bilmiyorum.yalnız telefonun rootlu olması gerekiyor.ben garanti süresi bitmeden telefonuma root falan yüklememUygulama kısayollarını boyutu değiştirilebiliyor. 6x6 5x5 bide 4x4 seçeneği vardı sanırım. Uygulamaların boyutu bu şekilde küçülüyor yada artıyor.
ikisi arasında s7 edge tabiki...Sizce hangini almalıyım bundan önce 5s kullanıyordum artık vadesini doldurmaya başladı ilk çıktığında almıştım. Fazla oyun oynamam benim için önemli olan günlük kullanım
İftira atmayalım lütfen o işler bittiBence 6s al çünkü android sistem çok çabuk yavaşlıyor ve hızlı virus kapıyor ama ios seni daha rahat ettirir hemde hızlı çipi gelişmiş .
Bence steve jobs hayatta olsaydı bu karşılaştırma yapılamazdı bile, iphone artık fark açamıyorJobs'ın hayatını anlatan bir film ve apple'ı anlatan kitap masamın ucunda ve odamın duvarında kocaman bir ısırılmış elma posteri var ama bu sefer cevabım kesinlikle s7/s7 edge![]()