Klavye Tavsiyesi

Barış Keskin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar gaming klavye alacam amazondan alacam bütçe maks 100$

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
Yurt dışından mı alacaksın?

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Keşke tek konu altında açsaydın herşeyi. Mouse ve mousepad'in ile takım olması açısından
Razer BlackWidow X Ultimate öneririm. Ayrıca ürünleri satın aldıktan sonra masanın fotoğrafını yükleyebilirimisin ? Çok merak ediyorum gerçekten çok yüksek meblağ harcıyacaksın çünkü.

Barış Keskin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bayram sonu amazondan alacam ama daha çok aklımda sorular var yardım edin

Barış Keskin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Amazon dan ilk alışverişim olacak gümrük ücretleri dahil burdaki üründen ucuza geliyor amazon güvenilirmi nasıl kargolanıyor kaç günde elimde olur sahte veya kırık bozuk ürün gelmez demi?

Barış Keskin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Amazon dan ilk alışverişim olacak gümrük ücretleri dahil burdaki üründen ucuza geliyor amazon güvenilirmi nasıl kargolanıyor kaç günde elimde olur sahte veya kırık bozuk ürün gelmez demi?

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Amazondan getirtme sınırı var 72 € sanırım. Bu fiyattan yüksekteki siparişler gümrüğe takılıyor

Barış Keskin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Onununda çözümünü bldum 2 parça olarak sipariş vercem olurmu bilmiyorum ama mesela 2 parçayı bugün diyelim dier parçayıda yarın sipariş vercem ekstra 10$ kargo alıyorlar ama 50$ gümrükten iyidir

Barış Keskin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Aliexpress sevkiyat ücreti almıyormuş çok ucuza ürünler alınabiliyor sizce aliexpress nekadar güvenli

Barış Keskin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Mause kulaklık gibi ürünlerde aliexpress sorun çıkartıyormuda alacağım ürünleri alan arkadaşlar var orjinal ürün diyorlar sıkıntısız geliyormuş bir arkadaş 1 yıldır kullanıyorum süper diyordu kulaklığa

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
Mause kulaklık gibi ürünlerde aliexpress sorun çıkartıyormuda alacağım ürünleri alan arkadaşlar var orjinal ürün diyorlar sıkıntısız geliyormuş bir arkadaş 1 yıldır kullanıyorum süper diyordu kulaklığa

Orijinal'dir ama garanti?

Barış Keskin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Razer ürünlerinin garantisini türkiyede aral game diye bityer yapıormuş yani oraya gönderiyon ücretlimi ücretsizmi yapıorlar bilgim yok