Matthew Bellamy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 263
şuan ne var ?Hocam ben de geçen yıl ekime kadar bekleseydim 6s 64 alıcaktım. Belli olmuyor.
şuan ne var ?Hocam ben de geçen yıl ekime kadar bekleseydim 6s 64 alıcaktım. Belli olmuyor.
İmza oluyor o.Forum'da bilgilerimize kullandığımız telefon kısmı falan olsa güzel olurdu aslında.
Aynen . Belki iphone 7 alırım belli olmazHocam ben de geçen yıl ekime kadar bekleseydim 6s 64 alıcaktım. Belli olmuyor.
şuan ne var ?
2018 31 aralık AKK kalkıyor açıklama yapıldı
Hayır niye 2 yıl sonra? Niye şimdi değil
detaylı bilgi alabilirsek iyi olur sonra üzülmeyelim2018 31 aralık AKK kalkıyor açıklama yapıldı
detaylı bilgi alabilirsek iyi olur sonra üzülmeyelim
İş yapıyorlar işte[emoji23]
- 02:00-08:00 saatleri arasında internet kullanımlarının AKN’ye dâhil edilmemesi, ve akk hızının iki katına çıkarıldığını ve şuan bunun uygulanacağını anladım.Yani şuan bir iyileştirme olucak hatta oldu galiba.Ve 2 sene sonra tamamen kaldırılacak. Benim anladığım bu
gerekli analiz ve çalışmaların işletmeciler tarafından 2 ay içinde yapılarak Kuruma sunulması BTK tarafından karara bağlanmıştır.İyileştirmelerle aşama aşama kaldıracaklar sanırım
Acaba fiyatlar nasıl olucak.Sanırım 2018'de sabit olucak yoksa nasıl olucak bilemedim.Gerçi hız farkı olur sadece ama olsun.
Mid mid mid mid banane önce ben dedim *Ç
O nedir hocam?![]()
Fakirliğin gözü kör olsun [emoji23] [emoji23]
Pazarda yol kenarındaki evlerden birinde gördüm [emoji23] [emoji23] (BMW İ8)O nedir hocam?![]()
O araba bende olacak evin içine sokarım.Pazarda yol kenarındaki evlerden birinde gördüm [emoji23] [emoji23] (BMW İ8)