_FAUST_
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 1,612
SDN resmi sayfasına yazdım haber gelirse söylerim oke.Evet 6 s

SDN resmi sayfasına yazdım haber gelirse söylerim oke.Evet 6 s
Kullanıyor olsam neyse ama 4s mevcut başka bir yerlere videolara falan bak bulursun bir şeyler.Kurulumu nasıl yapacagım
Kullanıyor olsam neyse ama 4s mevcut başka bir yerlere videolara falan bak bulursun bir şeyler.![]()
Tamam da arkadaşım onunla benim aram da ayrıca kendisine yardımcı oluyorum ve halimden memnunum yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.Arkadaşım 4S karıştırıp durmazsan memnun olcağım. Öldü işte telefon.
Baron arkadaşa gelince internette public beta linkleri dolanıyor developer beta bulmak zor. Telefona profil indirdikten sonra güncelleyebilirsiniz.
Koyu tema saat arayüzüne eklenmişKara Tema yok mu?
Güzel mi acaba yeni betalar.Koyu tema saat arayüzüne eklenmiş
Ben ios 10 u beğenmediğimi açıkça söykeyebilirirm home button zaten çabuk bozuluyor şimdi çabuk bozulmasını hızlandırdılar ayrıca iosun diğer işletim sistemlerine göre bir üstünlüğü kolay kullanırlığı vardı bu güncellemeyle android e benzemiş
OCAK'ta hayırlısı ile tadına bakacağım 6s'in.Yükleyelim hemen. iOS 10 güzel oldu.
Umarım hayırlı haberleriniz olur.9.3.4 yüklü iPhone SE ye birkaç kez iOS 10 Public Beta kurmaya çalıştım.iOS 10 yüklerken cihaz hep kendisini kurtarma moduna aldı.Ve bende mecburen 9.3.4 e dönmek zorunda kaldım.Bu denemelerimden sadece birisinde iOS 10 u kurabildim.Ama iOS 10 u güncellemek isterken de cihaz yine kendisini kurtarma moduna aldı.Dün 9.3.5 çıktı.Şimdi 9.3.5 in üstüne iOS 10 indiriyorum.Bakalım bu sefer sorunsuzca yükleme yapacak mı?Yoksa yine kurtarma moduna mı geçecek?
Umarım hayırlı haberleriniz olur.![]()
Sabır diliyorum o zaman.Maalesef yine olmadı.iOS 10 un resmi olarak çıkmasını beklemekten başka çare kalmadı.
Sabır diliyorum o zaman.![]()
Sık dişini lakin fazla sıkma kırılır falan.Teşekkür ederim arkadaşım.Bende bu konularda çok sabırsız bir adamımdır.Bakalım nasıl sabredeceğim?![]()
Aynı gibi değişiklik yok benceİOS 10 son beta da klavye sesi düşük diyorlar doğru mu kullanan biri cevaplayabilir mi??
Almasaydın keşke.Bana emrivaki ile verdiler zaten.O fiyata daha iyi androidler vardı.9.3.4'ü kullanıyorum berbat.İPHONE 4s.![]()
HTC alacaktım ama yarın bir gün sıkışırım satamam diye düşündüm.Zaten daha önceden ONE kullanmıştım.APPLE'ın tadına bakmadım bir kerecik bakayım dedim.Almasaydın keşke.Bana emrivaki ile verdiler zaten.O fiyata daha iyi androidler vardı.
7 Eylül gecesi lansman bittikten sonra verilir.ios 10 final sürümü ne zaman çıkar 7 eylül lansman olduğuna göre iki hafta sonra mı yoksa bir hafta mı