• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Son düzenleyen moderatör:
Bugün 2. el Note 5 aldım. Cihazdan şu an için memnunum fakat biraz büyük alışırım büyük ihtimal. Fakat şarjı biraz çabuk bitiyor gibi, saat 5-6 gibi %80 şarjdan çektim şu anda %45 3-3,5 saatte %35 normal midir ? Birde önerebileceğiniz uygulamalar var mıdır ?

Elinden düşürmeyen biri için normal. Tam dolum yaptıktan sonra süreleri daha iyi degerlendirirsin.

WiFi erişim noktasını silip tekrar dene ek olarak başka WiFi erişim noktalarına giriyor mu onuda dene artı modemi kapatıp bi süre bekleyip tekrar açarak bağlanmayı dene ve sonucu burda paylaş sana zahmet
Tuğrul bey öncelikle teşekkür ederim, yardımcı olmaya çalıştınız. Cevabı geç yazdım çünkü sorunumun nasıl çözüldüğünü bilemiyorum. Modemi kapat aç, Google kurcala vs. vs. bir türlü İnternet'e giremiyordum. Ertesi sabah sıkıntı çözüldü ama sıkıntıyı ne çözdü bilemiyorum

Tuğrul bey öncelikle teşekkür ederim, yardımcı olmaya çalıştınız. Cevabı geç yazdım çünkü sorunumun nasıl çözüldüğünü bilemiyorum. Modemi kapat aç, Google kurcala vs. vs. bir türlü İnternet'e giremiyordum. Ertesi sabah sıkıntı çözüldü ama sıkıntıyı ne çözdü bilemiyorum
Sorununun çözüldüğüne sevindim dostum

Üye Olup Giriş Yaparsanız Orada Tüm Sanatçılar ve Şarkılar Var Ücretsiz Bir Şekilde Dinleyebilirsiniz İndirme Ücretli Tabii

Ne diyordun ya...
0d7b8e856d42b5df41008d08e3f5cb23.jpg

Root Explorer kullan basit ve kolay markette var programı açınca root dizinin deki ilk data klasörüne gir sonrası resimlerde var

Arkadaşlar minimum 2 sene Note 5 benim işimi görür mü? Tavsiye eder misiniz?