- Konuyu başlatan
eren paksuz
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Ben özelliklerinde gördümBaktım göremedim nerde yazıyor acaba
Ben özelliklerinde gördümBaktım göremedim nerde yazıyor acaba
Ben özelliklerinde gördüm
Rica etsem bi link alabilirmiyim![]()
Net gözükmüyor ama 3gb yazıyor ords
Bi bakıyorum.Tamam şimdi anladım sadece altın rengi 2 GB ram gözüküyor. Siyah ve beyaza bak 3gb ram yazacak
Siyah almanız daha iyi olur çerçeve gözükmez hem. Dikkat edersen siyah renkler diğer satıcı larda daha pahalı. P8 içinde öyleBi bakıyorum.
Baktım yarın bir arayıp sorayım bi problemi var diye tamda gold istiyordu olmadı beyaz olucak
Yarın bir göstereyim hangisini seçerseSiyah almanız daha iyi olur çerçeve gözükmez hem. Dikkat edersen siyah renkler diğer satıcı larda daha pahalı. P8 içinde öyle
Asus Zenfone 2 Laser:Bu Fiyata Bundan İyisi Yok Bence Koca Bir Ekran 6'inç Her Oyunu Sorunsuz Açar,TASARIM MUHTEŞEM,4gb Ram,Herkese iyi günler kolay gelsin bir sorum vardı anneme telefon alıcam şık birşeyler istiyor siz hangilerini tavsiye edersiniz bütçe 1250tl benim aklımda huawei g8 ve lg g4 var
Hocam telefonu az önce kargodan aldım sitede siyah olana 3gb yazmasına rağmen kutuda 2gb yazıyor iade edeyimmi yoksa 2gb de yetermiSiyah almanız daha iyi olur çerçeve gözükmez hem. Dikkat edersen siyah renkler diğer satıcı larda daha pahalı. P8 içinde öyle
Yok hocam sıkıntı olmaz ama içine bir kurt düştüyse geri verebilirsin. Sitede 3 GB ram yazıyor. Bana 2 GB ram li yollamissiniz geri vermek istiyorum deme hakkınız var. Koşulsuz bile iade alırlar.Hocam telefonu az önce kargodan aldım sitede siyah olana 3gb yazmasına rağmen kutuda 2gb yazıyor iade edeyimmi yoksa 2gb de yetermi