M
Murat Burç
SDN Okuru
Samsung yapıyor artık s7 var bendede 2 aylık sıkıntısı yokHacı bendede 1 gb den az yer var ama maşallahı var telefonun hiç şikayetim yok hicbirseyden
Samsung yapıyor artık s7 var bendede 2 aylık sıkıntısı yokHacı bendede 1 gb den az yer var ama maşallahı var telefonun hiç şikayetim yok hicbirseyden
Telefonu almadan önce bakamaz mıyım ? Garantisi devam ediyor dedi telefonu alacağım adam knox sayacı muhabbetini, Root'u biliyordur herhalde.Şu programı yükleyerek bakabilirsin.
Phone INFO ★Samsung★ - Google Play'de Android Uygulamaları
![]()
Ekran Süresi Yeterli Mi Arkadaşlar?
Bu programı yükletir ekran görüntüsü istersin, olmadı gförüştüğünüzde cihazı Download moda alarak ta kontrol edebilirsin.Telefonu almadan önce bakamaz mıyım ? Garantisi devam ediyor dedi telefonu alacağım adam knox sayacı muhabbetini, Root'u biliyordur herhalde.
O zaman çok iyi bir SOT yani ekran süresi ve batarya süresi.Elimden Düşürmedim WhatsApp YouTube Normal Mesaj Full Kullanımda Toplam Batarya Süresi de 21 Saat Gösteriyordu.
Dostum bu süre kişiden kişiye değişir herkeste aynı süre olacak diye bi durum yok önemli olan ekran süresi wifi de ne kadar mobil datada ne kadar buna bakmak lazımO zaman çok iyi bir SOT yani ekran süresi ve batarya süresi.
Hangi versiyon yazılım var cihazda lolipop yada marshmallow. Stockholm rom mu yoksa custom vesaire mi kullanıyorsun. İmrendim bu değerlere. Bildiğin yöntem varsa paylaşırsan sevinirim.
7 saat çok iyi full wifi açıksa bize bir güncelleme vermeleri lazım 8890 çok yiyor özellikle tarayıcıdaYok Hocam Benim de Evde Full Wi-Fi Açık Ekran Parlaklığı Otomatik Durumda Ortama Göre Ayarlıyor
Note 4 kraldır hocamŞimdilik Nazar Değmesin Çok Memnunum Telefonumdan Note 4üm Vardı Bundan Önce Ondan Buna Geçince Aradaki Farkı Daha Net Anlamış Oldum
Onun bataryasıda iyiydi ama ölmüştür senin kiBatarya Konusunda Memnun Değildim Onun Dışında Tabiki Kral![]()
evet daha önce bu şekilde sorunla karşılaşanı duydum.knox sayacı oox01 yazıyormuşİlk aldığında mi Knox sayacı artmış olursa bunu mu demek istiyorsun
Telefonu download moda al orda knox warranty void yazar karsisinda 1 yaziyorsa knox artmiatir demektir.0 ywzmasi gerekir. Orasi her root yaptiginda surekli artmaz 1 olur ne kadarsana root yaparsan yap.Telefonu almadan önce bakamaz mıyım ? Garantisi devam ediyor dedi telefonu alacağım adam knox sayacı muhabbetini, Root'u biliyordur herhalde.
Sağol.Telefonu download moda al orda knox warranty void yazar karsisinda 1 yaziyorsa knox artmiatir demektir.0 ywzmasi gerekir. Orasi her root yaptiginda surekli artmaz 1 olur ne kadarsana root yaparsan yap.
![]()
Herhangibi bi uygulama kulaniyor musunuz![]()
Bu kadar saat i nasil aldın herhangibi bir uygulama varmı pil tasarrufu icin![]()
Daha Öncede Söyledim Ekstra Birşey Kullanmıyorum Cihaz Kutudan Çıktığı Gibi.Bu subu
Herhangibi bi uygulama kulaniyor musunuz
Bu kadar saat i nasil aldın herhangibi bir uygulama varmı pil tasarrufu icin
Yok ustamVideo boyutu 16 Mb dan büyük olduğu için gitmiyor olabilir.