Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

lsmail çapkın

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
c61f160f0d6d9bc37b3eec69ff4016b9.jpg

Ekran Süresi Yeterli Mi Arkadaşlar?

Sanırım neredeyse hiç elinden düşürmeden ulaşılan bir süre değilmi? Cihaz boşta kaldığı sürede bataryayı başka şekilde harcadığın dan eğer sürekli elden düşürmeden kullanınca bu değerlere erişilir.
Toplam batarya süresi neydi acaba bu durumda iken.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Telefonu almadan önce bakamaz mıyım ? Garantisi devam ediyor dedi telefonu alacağım adam knox sayacı muhabbetini, Root'u biliyordur herhalde.
Bu programı yükletir ekran görüntüsü istersin, olmadı gförüştüğünüzde cihazı Download moda alarak ta kontrol edebilirsin.

Mstgrsy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Elimden Düşürmedim WhatsApp YouTube Normal Mesaj Full Kullanımda Toplam Batarya Süresi de 21 Saat Gösteriyordu.

lsmail çapkın

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Elimden Düşürmedim WhatsApp YouTube Normal Mesaj Full Kullanımda Toplam Batarya Süresi de 21 Saat Gösteriyordu.
O zaman çok iyi bir SOT yani ekran süresi ve batarya süresi.
Hangi versiyon yazılım var cihazda lolipop yada marshmallow. Stockholm rom mu yoksa custom vesaire mi kullanıyorsun. İmrendim bu değerlere. Bildiğin yöntem varsa paylaşırsan sevinirim.

Mstgrsy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Cihaz Kutudan Çıkardığım Gibi Ekstra Hiçbirşey Yapmadım Cihaz Daha 1 Aylık En Son ki Güncellenmiş Yazılım Yüklü Dediğim Gibi Ekstra Hiçbirşey Yok.

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
O zaman çok iyi bir SOT yani ekran süresi ve batarya süresi.
Hangi versiyon yazılım var cihazda lolipop yada marshmallow. Stockholm rom mu yoksa custom vesaire mi kullanıyorsun. İmrendim bu değerlere. Bildiğin yöntem varsa paylaşırsan sevinirim.
Dostum bu süre kişiden kişiye değişir herkeste aynı süre olacak diye bi durum yok önemli olan ekran süresi wifi de ne kadar mobil datada ne kadar buna bakmak lazım

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ben full wifi açık en fazla 6 -6.30 saat gördüm s7de hocam napıyonuz dua felan mı okutuyonuz telefona

Mstgrsy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Yok Hocam Benim de Evde Full Wi-Fi Açık Ekran Parlaklığı Otomatik Durumda Ortama Göre Ayarlıyor

Mstgrsy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Şimdilik Nazar Değmesin Çok Memnunum Telefonumdan Note 4üm Vardı Bundan Önce Ondan Buna Geçince Aradaki Farkı Daha Net Anlamış Oldum

Mstgrsy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Batarya Konusunda Memnun Değildim Onun Dışında Tabiki Kral :)

Mstgrsy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Note 5e Göre Memnun Değildim Yoksa Note5le Tanışana Kadar İyiydi Yani

esasmevzi

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Telefonu almadan önce bakamaz mıyım ? Garantisi devam ediyor dedi telefonu alacağım adam knox sayacı muhabbetini, Root'u biliyordur herhalde.
Telefonu download moda al orda knox warranty void yazar karsisinda 1 yaziyorsa knox artmiatir demektir.0 ywzmasi gerekir. Orasi her root yaptiginda surekli artmaz 1 olur ne kadarsana root yaparsan yap.

ELBİ46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Arkadaşlar çok önemli telefonumda yaklaşık 12 gb boş yer olmasına rağmen whatapptan video gndermeye çalışıyorum ama gndermenin yarısına geldiğinde yeterli disk alanınız yok deyip iptal ediyor ne yaptıysa sorunu çözemedim formatlamak istemiyorum telefonu yardımcı olurmusunuz?

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
hocam wp yi fabrika ayarlarına döndürün ye iden eski haline döndüğünde sorun çözülecektir büyük ihtimal

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
what appı fabrika ayarlarına döndürmeyi denediniz mi sorun %75 çözülür