- Reaksiyon puanı
- 1,317
Bekliyoruz işte 

Hayır resim anca yüklendi bendeBekliyoruz işte![]()
AğlattınANDROİD sürümü.![]()
PAZARCIK.AğlattınKahramanmaraşın neresinde oturuyorsun?
MerkezPAZARCIK.Siz?
Demek toprağız.K.MARAŞ'ın TAİTİ ilçesindensin.Merkez![]()
Demek toprağız.K.MARAŞ'ın TAİTİ ilçesindensin.![]()
Memnun oldum bu arada.
Cidden internet yavaşladığında ttnet'e sövmek yerine nerde patlama oldu diyoruz..Yine kötü bir şey oldu sandım. Acaba neden durduk yere bu erişim sıkıntısı?
Ne zamandır Android kullanmıyorum ama bu konular hakkında bilgim olduğunu düşünüyorum. P.m atabilirsinizOnline olup androiddn anlayan bir arkadaş özele gelebilir mi?
Cesarete bak vay be gözlerim yaşardı.XZ ile X Compact doğrulandı haberini okurken yorumlara bakayım ne düşünüyor toplum genel olarak diye.
Böyle yorumları nerede görebilirim ki diye düşündüm. Biri S4 bile Z5'den iyi öteki Ace 2'ye bile rakip olamaz falan tamam Sony'i sevme zorunluluğunuz yok ama böyle yorumlar da fazla ağır olmuyor mu?
Önceden hep burayı fanboylar sheepler bastı diye gülüyorduk şimdi bu hater lara mı gülelim ne yapalım yani.
Bu arada bu yorumumun Sony ile ilgisi yok hangi üreticiye olursa olsun bu ithamlar ağır.
müthiş bi ommlet koktu napcaz evde de kimse yok![]()
Tavayi al yika koy aygaza kase alip 2 yumurta kir icine icine tuz felan koy karistir aygazi yak bekle isinsin sonra biraz yag alip tavaya at erimesini bekle sonra dok tavaya katilasmasini bekle her yeri katilastigi zaman alip tabaga koy bir ice tea ve bir dilim ekmek alip ye cok guzelmüthiş bi ommlet koktu napcaz evde de kimse yok![]()
Şu oyunlarda bir ben hile ile karşılaşmıyorum galiba.GTA 5 Pc için satın aldım, online serverı denedim, hilenin ne kadar artmış olduğunu gördüm, oyunu iade ettim ve şuan korsan olarak indiriyorum. Çünkü Rockstar Games bunu hak ediyor.
Şu oyunlarda bir ben hile ile karşılaşmıyorum galiba.
Ayrıca arkadaş çevren yoksa GTA 5 Online çok boş geliyor.
Tavayi al yika koy aygaza kase alip 2 yumurta kir icine icine tuz felan koy karistir aygazi yak bekle isinsin sonra biraz yag alip tavaya at erimesini bekle sonra dok tavaya katilasmasini bekle her yeri katilastigi zaman alip tabaga koy bir ice tea ve bir dilim ekmek alip ye cok guzel
Nereye şikayet ettin?Şikayetim üzerine TT Genel Müdürlüğünden aradılar, önce halimi hatrımı sordu adam. Faturasızda kalan ₺'yi kesilen faturadan düşürdüğünü iletti.
Şikayetlere geri dönüşlerinden oldukça memnun kaldım.
Şiran'daki internet sıkıntısını bildirmem üzerine de Şiranlı müşteri temsilcisi aradı.![]()