Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Facebook'a girebilen var mı ?
Normal internetten giremiyorum vpn açınca giriyor

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Sosyal medya da yaklaşık bir saattir yavaşlatma var. Zaten edge ile baglaniyorum birde interneti yavaslatiyorlar.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Yine kötü bir şey oldu sandım. Acaba neden durduk yere bu erişim sıkıntısı?

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Online olup androiddn anlayan bir arkadaş özele gelebilir mi?

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Screenshot_2016-08-26-15-14-41.png

Ne desem bilemedim.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
XZ ile X Compact doğrulandı haberini okurken yorumlara bakayım ne düşünüyor toplum genel olarak diye.

Böyle yorumları nerede görebilirim ki diye düşündüm. Biri S4 bile Z5'den iyi öteki Ace 2'ye bile rakip olamaz falan tamam Sony'i sevme zorunluluğunuz yok ama böyle yorumlar da fazla ağır olmuyor mu?

Önceden hep burayı fanboylar sheepler bastı diye gülüyorduk şimdi bu hater lara mı gülelim ne yapalım yani.

Bu arada bu yorumumun Sony ile ilgisi yok hangi üreticiye olursa olsun bu ithamlar ağır.

M

Murat Burç

SDN Okuru
XZ ile X Compact doğrulandı haberini okurken yorumlara bakayım ne düşünüyor toplum genel olarak diye.

Böyle yorumları nerede görebilirim ki diye düşündüm. Biri S4 bile Z5'den iyi öteki Ace 2'ye bile rakip olamaz falan tamam Sony'i sevme zorunluluğunuz yok ama böyle yorumlar da fazla ağır olmuyor mu?

Önceden hep burayı fanboylar sheepler bastı diye gülüyorduk şimdi bu hater lara mı gülelim ne yapalım yani.

Bu arada bu yorumumun Sony ile ilgisi yok hangi üreticiye olursa olsun bu ithamlar ağır.
Cesarete bak vay be gözlerim yaşardı.
Şaka bir yana xperia x compact note 7 den sonra en hızlı android cihazı olmaya aday özellikleri gerçekten güzel küçük telefon isteyenler için uygun fiyata çıkarsa rakipsiz olur

Reaksiyon puanı
2
müthiş bi ommlet koktu napcaz evde de kimse yok :(
müthiş bi ommlet koktu napcaz evde de kimse yok :(
Tavayi al yika koy aygaza kase alip 2 yumurta kir icine icine tuz felan koy karistir aygazi yak bekle isinsin sonra biraz yag alip tavaya at erimesini bekle sonra dok tavaya katilasmasini bekle her yeri katilastigi zaman alip tabaga koy bir ice tea ve bir dilim ekmek alip ye cok guzel

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
GTA 5 Pc için satın aldım, online serverı denedim, hilenin ne kadar artmış olduğunu gördüm, oyunu iade ettim ve şuan korsan olarak indiriyorum. Çünkü Rockstar Games bunu hak ediyor.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
GTA 5 Pc için satın aldım, online serverı denedim, hilenin ne kadar artmış olduğunu gördüm, oyunu iade ettim ve şuan korsan olarak indiriyorum. Çünkü Rockstar Games bunu hak ediyor.
Şu oyunlarda bir ben hile ile karşılaşmıyorum galiba. :D
Ayrıca arkadaş çevren yoksa GTA 5 Online çok boş geliyor.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru

Ehliyetlerine üc ay el koysunlar akillanirlar.
Tavayi al yika koy aygaza kase alip 2 yumurta kir icine icine tuz felan koy karistir aygazi yak bekle isinsin sonra biraz yag alip tavaya at erimesini bekle sonra dok tavaya katilasmasini bekle her yeri katilastigi zaman alip tabaga koy bir ice tea ve bir dilim ekmek alip ye cok guzel

Alıntıladığın mesaj 2007'de yazılmış.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Şikayetim üzerine TT Genel Müdürlüğünden aradılar, önce halimi hatrımı sordu adam. Faturasızda kalan ₺'yi kesilen faturadan düşürdüğünü iletti.
Şikayetlere geri dönüşlerinden oldukça memnun kaldım.
Şiran'daki internet sıkıntısını bildirmem üzerine de Şiranlı müşteri temsilcisi aradı. :D

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Şikayetim üzerine TT Genel Müdürlüğünden aradılar, önce halimi hatrımı sordu adam. Faturasızda kalan ₺'yi kesilen faturadan düşürdüğünü iletti.
Şikayetlere geri dönüşlerinden oldukça memnun kaldım.
Şiran'daki internet sıkıntısını bildirmem üzerine de Şiranlı müşteri temsilcisi aradı. :D
Nereye şikayet ettin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...