eren paksuz
Öğrenci
Herkese iyi günler kolay gelsin bir sorum vardı anneme telefon alıcam şık birşeyler istiyor siz hangilerini tavsiye edersiniz bütçe 1250tl benim aklımda huawei g8 ve lg g4 var
Son düzenleyen moderatör:
sorunsuz seri olduğunu nasıl anlicazLg g4 alacaksanız mutlaka sorunsuz seri olmasına dikkat edin geçen hafta kuzenimin ithalat garantili telefonunda lg türkiyenin değişim yada tamir yaptığı sorun için para istemişler. Huawei g8 ise malzeme ve incelik olarak iyi duruyor (kafa sar değeri 1.44 w/kg miş yanlız), sonuç olarak anneniz kullanacak 1000tl civarı telefonlarında işinizi görebileceğini düşünüyorum.
note 5 de de böyle mi olması lazımKutuda S/N:bilmem sayıalr yazar onun orda 600k 505kvb bir sayı yazar onun 601k üstünü almaya bakın iyice tedbirli ollaım derseniz 602-603k üzeri olsun
Hayırnote 5 de de böyle mi olması lazım
pardon ben note 4 anladım
P2 çıkacak en fazla 1400 olucak p1 alınmaz bu saatten sonraLenovo vibe p1 düşünebilirsin.
p9 litle hakkında bişi diyecek yokmu ?huawei p9 litle nasıldır ithalatçı garantiti 900 küsür lira
P9 lite o fiyat segmentinde ondan daha iyi rakipleri var o yüzden onu önermiyorum
Zaten telefonu annene alacakmişsin bence 1000 tl verip general mobile 5 plus alabilirsin
1200 tl civarında ise lg g4 (601 k ve üstü ) ve huawei p8 oneririm
Not : annene olacaksan gm5 plus almalısın.
Huawei p8 geçen yılın telefonu sizce nekadar süre idare eder ve iyisidir bide annem baya bi sosyal medya ve Candy rush saga kullanıyorP9 lite o fiyat segmentinde ondan daha iyi rakipleri var o yüzden onu önermiyorum
Zaten telefonu annene alacakmişsin bence 1000 tl verip general mobile 5 plus alabilirsin
1200 tl civarında ise lg g4 (601 k ve üstü ) ve huawei p8 oneririm
Not : annene olacaksan gm5 plus almalısın.
gm 5 plus ...vibe p1...Herkese iyi günler kolay gelsin bir sorum vardı anneme telefon alıcam şık birşeyler istiyor siz hangilerini tavsiye edersiniz bütçe 1250tl benim aklımda huawei g8 ve lg g4 var
Para konusunda pek problem yok 1300 e kadar veririm problem değil iyi bişiler olsun yeterZaten saydığın uygulamalar son kullanıcı uygulamaları bu yüzden gm5 plus da alman senin için iyi olur ( son kullanıcı : sosyal medya ve güç istemeyen uygulamari kullanan kullanıcı demektir.)
Tr garantilide 1300 aşıyor zenfon 3 mü beklesem acaba değermi g4ten dahamı güzelLg g4 al o zaman ama tr garantili olsun lg nin garantisi en iyi garanti diye biliyorum seni hiç uzmez.
Siz olsanız p8 i mi alırdınız p9 litle mi parayı düşünmesenizP9 lite veya p8 tavsiye ederim o fiyata en performanslı cihazlar ikisi. Hepsi burada satıyor
Marshmallow ile geldiği için p9 lite alırım. P8 de marshmallow aldı gerçi ama bundan sonra güncelleme verirler mi bilmiyorum. Arada fiyat farkı da var 200 lira kadar. Aslında p8 in pili de kötü kesinlikle p9 lite almalısın bence. Annen için daha iyi hem pil vsSiz olsanız p8 i mi alırdınız p9 litle mi parayı düşünmeseniz