GM 5 PLUS ALMALI MIYIM ?

kaancerikci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar
Elimde bir s3 var artık sıkıldım ve bu telefonu almaya karar verdim 1 aya kadar alıcam
Fakat sormak istediğim şeyler var
1-) Cam gorilla glass 4 fakat buna rağmen çok çiziliyor diyen kullanıcılar var doğrumu
2-) 999 tl ye safkan android alınır mı
3-) Qualcomm Snapdragon 617 iyi bir işlemcimi
4-) Duyumlara göre fazla ısınıyormuş kullanan varsa işlemci sıcaklığını iyice oynadıktan sonra ölçüp söylerse çok makbul geçer
5-) Kamera aryüzü saf android olduğundan galiba google'ın kamera arayüzü sizce iyi mi
6-) AndroidOne platformu dolayısıyla daha çok sıcak olan Android 7.0 Nougat iyi mi
Şimdiden çok teşekkürler

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Bütçeniz 1000 lira ise;

Android deneyimi yaşamak istiyorsanız;

Telefonda kıl tüy problemlere takılmıyorsanız, (hoparlörü sessiz ortamda kulağıma dayadım ince bir cızırtı duydum gibi -başka türlü duymanız mümkün değil çünkü o sesi- ) ;

"Bildirim led'i ışığı gece ben uyurken ekrana sızıyor, ben uyuyorum görmüyorum ama sızıyor! Neden sızıyor!? Sızmasın kardeşim!!" Şeklinde dertlenme huyunuz yoksa;

"Batarya bir günü çıkarıyor, biraz fazla kullanırsam şarj etmem gerekiyor gün içinde. Lanet olsun bu telefonu aldığım güne." Biçiminde kendinizi yıpratacak birisi değilseniz;

"Ben bu telefona bin lira verdim arkadaş, tabiki belirli eksiklikleri olacak sonuçta amiral gemisi almadım." mantığına rahat rahat kendinizi sokabiliyorsanız;

Alınır.

Bu kriterlere uymuyorsanız almayınız, kanser riski var :)

Not: Eski s6 edge kullanıcısı, şu an iki aydır gm5 kullanıcısı: Ben memnunum telefondan.

adaline2303

Asistan
Reaksiyon puanı
9
alınır kullanımınız bir günü çıkarmasa da tak şarja yarım saatte 60 artıyor performansı da güzel kullanıyorum memnunum

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Selam arkadaşlar
Elimde bir s3 var artık sıkıldım ve bu telefonu almaya karar verdim 1 aya kadar alıcam
Fakat sormak istediğim şeyler var
1-) Cam gorilla glass 4 fakat buna rağmen çok çiziliyor diyen kullanıcılar var doğrumu
2-) 999 tl ye safkan android alınır mı
3-) Qualcomm Snapdragon 617 iyi bir işlemcimi
4-) Duyumlara göre fazla ısınıyormuş kullanan varsa işlemci sıcaklığını iyice oynadıktan sonra ölçüp söylerse çok makbul geçer
5-) Kamera aryüzü saf android olduğundan galiba google'ın kamera arayüzü sizce iyi mi
6-) AndroidOne platformu dolayısıyla daha çok sıcak olan Android 7.0 Nougat iyi mi
Şimdiden çok teşekkürler
cevaplıyorum ;
1) cam gg4 evet çok sert cisim gelmediği sürece büyük çizik olmaz kılcal olabilir para ,tırnak vs
2)evet alınır
3)s617 iyi bir işlemci mtk işlemcililerde daha performanslısı bulunur belki ama uygulamalarla sorunsuz ve güncel kalmak için gayet iyi.
4)oyunlarda ısınıyor fakat aşırı değil ayrıca aşırı ısınsa bile telefon kendini kapatır tekrar açar oradan anlaşılır zaten,yani sıkıntı edecek bir şey yok.
5) kamera arayüzü safkan pek iyi değil açıkcası fakat android sisteminde başka uygulamalar kullanabilirsiniz.
6)android one olması iyi bir şey tabi ki 7 gelince göreceğiz iyi mi değil mi ?
umarım aklında ? kalmamıştır.İyi günler...

kaancerikci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bütçeniz 1000 lira ise;

Android deneyimi yaşamak istiyorsanız;

Telefonda kıl tüy problemlere takılmıyorsanız, (hoparlörü sessiz ortamda kulağıma dayadım ince bir cızırtı duydum gibi -başka türlü duymanız mümkün değil çünkü o sesi- ) ;

"Bildirim led'i ışığı gece ben uyurken ekrana sızıyor, ben uyuyorum görmüyorum ama sızıyor! Neden sızıyor!? Sızmasın kardeşim!!" Şeklinde dertlenme huyunuz yoksa;

"Batarya bir günü çıkarıyor, biraz fazla kullanırsam şarj etmem gerekiyor gün içinde. Lanet olsun bu telefonu aldığım güne." Biçiminde kendinizi yıpratacak birisi değilseniz;

"Ben bu telefona bin lira verdim arkadaş, tabiki belirli eksiklikleri olacak sonuçta amiral gemisi almadım." mantığına rahat rahat kendinizi sokabiliyorsanız;

Alınır.

Bu kriterlere uymuyorsanız almayınız, kanser riski var :)

Not: Eski s6 edge kullanıcısı, şu an iki aydır gm5 kullanıcısı: Ben memnunum telefondan.

kardeş clean master veya herhangi bi programdan işlemci sıcaklığını iyice oynadoktan sonra ölçermisin