Z5 Premium mu iPhone 6 plus mı?

Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    13

Mr Jingles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ;

Telefondan istediğim güzel görünmesi, batarya ömrünün yeterli olması, normal işlerimi yaparken beni bekletmemesi, 2-3 yıl kullanılabilir olması ve performanslı olması . Varsa başka telefon önerileriniz sebepleriyle birlikte yazın lütfen.

tabakoglusadik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
ios kullanımı çok farklı ama z5 premium da o kadar iyi bir cihaz değil daha önce ios kullanmış isen iphone 6 plus herşey olarak üstün bir telefon z5 premiumdan zaten z5 premiuma vereceğin parayla huawei p9 düşün fiyatları bire bir ama iphone 6 plus a verecek paran var ise 3600 liraya note 7 ile kıyaslar isen iphone 6 plusı ben note 7yi tercih etmeni yiğeylerim bence iphone 6 plusa o parayı vereceğine samsung note 7 almanı tavsiye ediyorum kardeşim.z5 premiumuda önermem ama illa ikisinden biri olsun dersen iphone 6 plus derim hayırlısı olsun

Mr Jingles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z5 Premium un o kadar iyi olmamasının sebebi nedir? Ve 2. el alacağım için 2 bin civarı telefon arıyorum .

M

Murat Burç

SDN Okuru
ios kullanımı çok farklı ama z5 premium da o kadar iyi bir cihaz değil daha önce ios kullanmış isen iphone 6 plus herşey olarak üstün bir telefon z5 premiumdan zaten z5 premiuma vereceğin parayla huawei p9 düşün fiyatları bire bir ama iphone 6 plus a verecek paran var ise 3600 liraya note 7 ile kıyaslar isen iphone 6 plusı ben note 7yi tercih etmeni yiğeylerim bence iphone 6 plusa o parayı vereceğine samsung note 7 almanı tavsiye ediyorum kardeşim.z5 premiumuda önermem ama illa ikisinden biri olsun dersen iphone 6 plus derim hayırlısı olsun
Z5 premiumun tüm sorunları çözüldü. Kamerası yazılımla düzeltildi ısınması yazılımla düzeltildi 3430 mAh bataryası ile günlük kullanımı çok rahat çıkarıyor. 6 plus rakibi olamaz.Stabilitemi
emin ol dibine kadar z5 preiumum çok daha stabil ve akıcı saf androide yakın bir arayüz kullanıyor donanımı daha güçlü şuan aktif z2 kullananlar bile var güncelleme mi z2 android 6.0.1 aldı ve adamlar amiral gemileri olan x performanceden önce z3ü android 7.0 beta testine soktular. Z5 preiumum 6 plusdan her yönden üstün bir cihaz

tabakoglusadik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Z5 Premium un o kadar iyi olmamasının sebebi nedir? Ve 2. el alacağım için 2 bin civarı telefon arıyorum .
z5 premium tutulmayan bir telefon 2.el telefonda tavsiye etmem her kullanıcıdan alınmaz.telefonu temiz kullanan tanıdığınız birinden almanız gerekir.
eğer 2bin lira civarında sıfır bir telefon düşünürseniz
s6 edge 2300 lira en başta tavsiye edeceğim telefon bu olur size
illa ios sürümlü olsun derseniz iphone se çok güzel bir telefon tam 2 bin lira
z5 premium sdragon 810 işlemci kullanan bir telefon olduğu içinde ısınma problemei yaşama ihtimaliniz çok yüksektir.
sdragon 820 bulunan çoğu telefonuda alabilirsiniz genellikle kaliteli telefonlardır

tabakoglusadik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Z5 premiumun tüm sorunları çözüldü. Kamerası yazılımla düzeltildi ısınması yazılımla düzeltildi 3430 mAh bataryası ile günlük kullanımı çok rahat çıkarıyor. 6 plus rakibi olamaz.Stabilitemi
emin ol dibine kadar z5 preiumum çok daha stabil ve akıcı saf androide yakın bir arayüz kullanıyor donanımı daha güçlü şuan aktif z2 kullananlar bile var güncelleme mi z2 android 6.0.1 aldı ve adamlar amiral gemileri olan x performanceden önce z3ü android 7.0 beta testine soktular. Z5 preiumum 6 plusdan her yönden üstün bir cihaz
benim z5 premiumda en son bilgim oydu beni aydınlattığın için çok teşekkür ederim.

M

Murat Burç

SDN Okuru
z5 premium tutulmayan bir telefon 2.el telefonda tavsiye etmem her kullanıcıdan alınmaz.telefonu temiz kullanan tanıdığınız birinden almanız gerekir.
eğer 2bin lira civarında sıfır bir telefon düşünürseniz
s6 edge 2300 lira en başta tavsiye edeceğim telefon bu olur size
illa ios sürümlü olsun derseniz iphone se çok güzel bir telefon tam 2 bin lira
z5 premium sdragon 810 işlemci kullanan bir telefon olduğu içinde ısınma problemei yaşama ihtimaliniz çok yüksektir.
sdragon 820 bulunan çoğu telefonuda alabilirsiniz genellikle kaliteli telefonlardır
Snapdragon 810un yeni revizyonlara ısınma sorunu aşıldı. diyelim yeni revizyon değil ısınma sorunu yazılımlarla çözüldü.
Z5 preiumumda özel bir soğutma var alan büyük z5 kadar ısınmıyor.
S6 edgeye 2300 verilmez 2300 e çıkan 2400 e çıkar s7 bulur hepsi buradadan veya mağazdan s6 edge plus alr.

tabakoglusadik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Snapdragon 810un yeni revizyonlara ısınma sorunu aşıldı. diyelim yeni revizyon değil ısınma sorunu yazılımlarla çözüldü.
Z5 preiumumda özel bir soğutma var alan büyük z5 kadar ısınmıyor.
S6 edgeye 2300 verilmez 2300 e çıkan 2400 e çıkar s7 bulur hepsi buradadan veya mağazdan s6 edge plus alr.
tabiiki s7 de güzel bir telefon ben bütçeyi en aza indirerek en iyi telefonu önermek istedim.
100 lira daha şu kadar daha diyerek çok yüksek bir fiyat sunmak istemedim arkadaşa nede olsa fiyat sınırı var bu onun için büyük bir engel bende yaşıyorum aynı konuyu biliyorum çünkü 100 lira daha demekle olmuyor bazen ama 2400e çıkabilirse s7yide tavsiye ederim kesinlikle katılıyorum size Murat Bey

M

Murat Burç

SDN Okuru
tabiiki s7 de güzel bir telefon ben bütçeyi en aza indirerek en iyi telefonu önermek istedim.
100 lira daha şu kadar daha diyerek çok yüksek bir fiyat sunmak istemedim arkadaşa nede olsa fiyat sınırı var bu onun için büyük bir engel bende yaşıyorum aynı konuyu biliyorum çünkü 100 lira daha demekle olmuyor bazen ama 2400e çıkabilirse s7yide tavsiye ederim kesinlikle katılıyorum size Murat Bey
S6 edgeyi aklından çıkar o telefon 2300 tl verilmez. Ben kendim samsung mağazasından 2550ye s7 aldım zorlaya zorlayada olsa
s6 edge plus aradaki 100 tl farkı fersah fersah veriyor

Mr Jingles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Murat burç kamerasının otomatik moddaki sıkıntıları çözüldü mü ve sonuc olarak telefonu önerir misiniz?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Murat burç kamerasının otomatik moddaki sıkıntıları çözüldü mü ve sonuc olarak telefonu önerir misiniz?
Forumdaki çoğu kişi 6.0.1 ile kamerasının düzeltildigini söylüyor face de üye olduğum grupta z5 kullanıcıları var ve telefonun yine kamerasının şuan gayet iyi çektiğini söylüyor sanırım mağazalardan z5ler güncellenmiştir bir mağazaya gidip 6.0.1 olan bir z5i inceleyebilirsin
Kesinlikle 6 Plus z5 premıum un rakibi olamaz. 4k ekranda gerçekten kaliteli samsung 2k veya lgnin 2k panelleri kadar iyi ama benim bildiğim belli uygulamalarda 4k çalışıyor 6.0.1 ile herkes 4k çalışacak deniliyordu ama o destek geldi mi bilmiyorum z5 premıum 1080p ekranda arayüzde çalışırken günlük kullanımı iyi bir cihazdır kesinlikle 6 Plus ile z5 premıum arasında kalsam hiç düşünmeden z5 premıum alırdım stabiletemi saf androide yakın arayüzü var z2yi z1 ı aktif kullanlar var.
Güncelleme mi Sony babalar gibi güncelleme desteği var z3 android 7.0 beta testine nexus cihazlar ile birlikte x performance gibi bir cihazdan önce aldı hikaye gerisi önerim z5 premıum 6 Plus herhangi bir yönüyle z5 premıum ile baş edemez

Mr Jingles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Murat burç peki telefon normal kullanımda beni kaç yıl sıkıntısız götürür bir tahminin var mı ve Z5 premium alacağına şu telefonu al dediğin bir telefon var mı?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Murat burç peki telefon normal kullanımda beni kaç yıl sıkıntısız götürür bir tahminin var mı ve Z5 premium alacağına şu telefonu al dediğin bir telefon var mı?
Açıkçası z5 premıum yerine 2000 tl ye note 5 2100 tl ye ithalatçı s7 geliyor aklıma 1800 e ithalatçı g5de çok iyi bir seçenek ve z5 premıum dan daha iyi seçenek özellikle g5 fiyatıyla ama TR garantili olarak 2400 e g5 2600 e note 5 2400-2800 arası s7 fiyatları böyle

Mr Jingles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Murat burç g5 e fiyasko diyorlar pek öven görmedim ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Murat burç g5 e fiyasko diyorlar pek öven görmedim ?
820li bir cihaz zirveye oynayan kamerası var arayüzü ağır değil lg zaten dünyanın en iyi panel üreticilerinden biri ekranı üst düzey kalite sunuyor. Bir şeyin dış görüntüsünün kötü olması içinin kötü olacağını göstermez. Bir telefonun satmamasi çoğu kişinin kötü olarak lanse etmesi kötü olduğunu göstermez. Tasarımı insanlara göre kötü olduğu için kötü bir telefon diye nitelendiriliyor bu cihazda en güçlü işlemcileri birisi olan snapdragon 820 var hayır anlamıyorum snapdragon 820 bu ya boru mu telefonun dış kasası kötü diye yerden yere vuruyorlar.
G5in durumu aynen şuna benziyor: En pahalı ve kaliteli oyuncu donanimlarinin bulunduğu içinde gtx 1080 2x sli bulunan ama dış kasası kırık dökük bir cihaz olay bu

Mr Jingles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşte söküp takılabilir olması uzun vadede kullanım açısında sıkıntı çıkaracak gibi duruyor

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
Bence 6 plus'tansa 6s alsan daha mantıklı olur.

Josef Szászy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
z5 premium. anlamadığınız şeyler hakkında konuşmayın apple fanlığı yapmayın ben iphone6 kullandım donanım tarafında öyle şaşalı bir fark yok kardeşim bak 1 gb ram yetmiyor yetmeyecek de yıl olmuş 2016, 2017 ye gireceğiz bak kafanı çalıştır böyle bir hata yapma. eğer 2000tl civarına telefonu arıyorsan g5 derim. s7 de olabilir. ama iphone dan uzak dur bu fiyat bandında.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
SONY'DE güzeldir ama İPHONE'da güzeldir.:)

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Boş bir model 1gb ram eksikliğini hissettiriyor o iphone multimedia taskingi yok 6s plus yanında aşırı cılız bir model ve z5 premimum yanında yok hükmünde
Düşük ramle o geekhbanch ve antutu skorunu veriyor yani öylemi?:cool: