LG G5 Note 5 Xperia Z5 hangisi

hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    15

tabakoglusadik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
merhaba değerli sdn forumu okuyucuları
arkadaşlar yeni bir telefon alacağım bu 3 telefon arasında kaldım bu telefonların arasında bu telefonlardan herhangi birini kullanan arkadaşlarımız telefonun artılarını ve eksilerini belirtirse memnun olurum.bana bu 3 telefondan hangisi almamı tavsiye edersiniz hepinize teşekkür ederim.

baran akın

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
tasarım önemli deilse lg g5 alabilirsin diğerlerine göre çok üstün cihaz.

İbrahimyall

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Note 5 ssd kart önemli değilse note 5 al ama önemliyse lg 5 alabilirsin z5 tavsiye etmem

waylandx

Doçent
Reaksiyon puanı
67
LG G5'in tasarımını hiç beğenmiyorum arkası merdiven altında üretilen telefonlar gibi.Ama sen beğendiysen alabilirsin iki cihazdan daha iyidir.Ayrıca Z5'te olabilir.

Jon Snow

Winter is Coming
Reaksiyon puanı
513
g5 donanımsal açıdan daha güçlü fakat önerim note 5 olacaktır. Kendim de kullanıyorum gayet güzel telefon. Hani g5 ve note 5 arasında uçuk bi performans farkı sezemezsin normal kullanımlarda.

Kerem_Karakaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Performans istiyorsan G5. Tasarım ve kamera istiyorsan Z5. Ama eğer hepsinden istiyorum azıcıkta olsa diyosan Note 5 :)

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Aslında g5 tercih etmen yararlı olur çünkü yılın amiral gemisi ve güncelleme konusunda sıkıntı yaşamazsın uzun süre maalesef samsung güncelleme konusunda pek iktidarlı sayılmaz ve note 5 te sd kart girişi bazı kullanıcılar için büyük problem bence lg g5 şimdiden hayırlı olsun.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
merhaba değerli sdn forumu okuyucuları
arkadaşlar yeni bir telefon alacağım bu 3 telefon arasında kaldım bu telefonların arasında bu telefonlardan herhangi birini kullanan arkadaşlarımız telefonun artılarını ve eksilerini belirtirse memnun olurum.bana bu 3 telefondan hangisi almamı tavsiye edersiniz hepinize teşekkür ederim.
tasarım ve malzeme hariç g5...