Uzun Süre Kullanılacak Stabil Telefon Tavsiyesi Android - İos

Hangi Telefonu Almalıyım ?

• HTC 10

Kullanılan: 0 0.0%
  • SAMSUNG S7 EDGE

Kullanılan: 0 0.0%
  • NOTE 7

Kullanılan: 4 16.7%
  • İPHONE 6S 64 GB

Kullanılan: 6 25.0%
  • İPHONE 7 Yİ BEKLE

Kullanılan: 11 45.8%
  • LG V20 BEKLE

Kullanılan: 3 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    24
M

Murat Burç

SDN Okuru
Hocam note 7 al geç herşeyi bırak tolga abi dedi bunu yeni toucwiz çok iyi eski toucwizin tsi bile yok diye.
Note 7 şuan en performanslı android deneyimini sunuyor. Belkide iOStan daha performanslı şu videoda note 7 nin yazılımı note 5e yüklenmiş donanım olarak 6sden güçsüz olsa bile çoğu yerde başa baş gidiyor.2k ekranla üstelik

M

Murat Burç

SDN Okuru
Iphone 7 çıkmadan ön yargılı davranıyorsunuz tasarımı berbat çöp alınmaz diyorsunuz üstelik bunları sızıntı görüntülerine bakarak diyorsunuz. biZim türk insanları çok ön yargılı dağa neticeyi görmeden herşeyi öldürmekte üstünüze yok.
ben 7 plus bekliyorum tek şunu söyleyim note 7 yi tokatlayacak
6s plus gelince note 7 yi tokatlıyordu size göre. Noldu ikisninde birbirine üstün tarafları var ama şu var ikisininde günlük kullanımları aynı öyle adamı kanser edicek farklar yok.
Kamera ekran işlevsellik note 5 daha iyi
ne kadar öyle fazla olmasa bile performans ile birlikte iyi bir batarya ömrü 6s plus
Ama bu sefer 7 plus zamanına göre 6s plus gibi iyi çıkmayacağını düşünüyorum.Rakipleri fazla güçlü

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
6s plus gelince note 7 yi tokatlıyordu size göre. Noldu ikisninde birbirine üstün tarafları var ama şu var ikisininde günlük kullanımları aynı öyle adamı kanser edicek farklar yok.
Kamera ekran işlevsellik note 5 daha iyi
ne kadar öyle fazla olmasa bile performans ile birlikte iyi bir batarya ömrü 6s plus
Ama bu sefer 7 plus zamanına göre 6s plus gibi iyi çıkmayacağını düşünüyorum.Rakipleri fazla güçlü

Aynen öyle bende dediğiniz gibi bekliyorum hem İphone 7 Plusu bekliyemem iyi olsa bile şuan Android cephesinde HTC 10 ve Note 7 arasında gidip geliyorum

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
HTC 10 ve Note 7 ARASINDA AHIM ŞAHIM fark olsa düşünmeden Note 7 alırımda fark yok 500 tl vermek değermi note 7 ye ayrıca htc 10 daha stabil duruyor sanki şuan HTC 10 da karar kıldım gibi tek sorun HTC 'nin aksesuarları ülkemizde yeterince olmaması bu konu hakkında ne dersiniz birde LG V20 piyasaya bomba gibi düşermi aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler.

Lg v20 ile ilgili durum hala sızıntıları veya olması ihtimal olan özellikler ile geldiği için bu konuda birşey söylemek doğru olmaz. Şuan lg g5 modeli çok güzel özellikleri 1800-2100 ti arasında sunuyor ithalatçı veya resmi garantili olarak. Tasarım olarak ve kasa malzeme kalitesi olarak beğenilmedi bitek. Eğer v20 bu tasarım konusunu çözerse o zaman v20 tutar. Çünkü lg'nin fiyatları kısa sürede çok düşüş sergiliyor. Millette uygun fiyata iyi cihaz almak ister. Geriye kalan konular ile ilgili birşey söylemek yanlış yönlendirme olur o nedenle v20 ile şimdilik bu kadar.

Htc10'a odaklanın...

M

Murat Burç

SDN Okuru
Aynen öyle bende dediğiniz gibi bekliyorum hem İphone 7 Plusu bekliyemem iyi olsa bile şuan Android cephesinde HTC 10 ve Note 7 arasında gidip geliyorum
HTC 10 iyi hoş telefonda ne bileyim bazı hız testlerini yaptılar s7 edge daha hızlı çalışıyor mesela Note 7 deki yazılım s7 edgekine göre çok hafif çünkü Google samsung ortaklığında android 7.0a göre yazıldı. RAM kullanımıda çok düşük.Ekranı 1080pye alıp kullanırsın gene hızda herkesi tokatlar.Kaldıki s7 ailesi gayet performasnlı çalışıyor

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Lg v20 ile ilgili durum hala sızıntıları veya olması ihtimal olan özellikler ile geldiği için bu konuda birşey söylemek doğru olmaz. Şuan lg g5 modeli çok güzel özellikleri 1800-2100 ti arasında sunuyor ithalatçı veya resmi garantili olarak. Tasarım olarak ve kasa malzeme kalitesi olarak beğenilmedi bitek. Eğer v20 bu tasarım konusunu çözerse o zaman v20 tutar. Çünkü lg'nin fiyatları kısa sürede çok düşüş sergiliyor. Millette uygun fiyata iyi cihaz almak ister. Geriye kalan konular ile ilgili birşey söylemek yanlış yönlendirme olur o nedenle v20 ile şimdilik bu kadar.

Htc10'a odaklanın...

Aynen bende beklemeyi düşünmüyorum ya Note 7 yada HTC 10 alıcam bu gidişle

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Acele ise İPHONE derim yok idare ederim dersen İPHONE 7'yi bekle derim.Tavsiyem budur.:)

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Acele ise İPHONE derim yok idare ederim dersen İPHONE 7'yi bekle derim.Tavsiyem budur.:)

İphone 7 yi bekleyemem çünkü şuan s3 mini ile idare ediyorum ve bu durum oldukça sıkıyor beni açıkcası beklesemde İphonenun düz serilerine karşı bir ön yargım var nedense :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
İphone 7 yi bekleyemem çünkü şuan s3 mini ile idare ediyorum ve bu durum oldukça sıkıyor beni açıkcası beklesemde İphonenun düz serilerine karşı bir ön yargım var nedense :)
Boşver çok fazla büyütüyorlar iPhone 7yi Note 7 bu senenin telefonu 7 plusun bu telefona üstünlük kurması İMKANSIZ.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
İphone 7 yi bekleyemem çünkü şuan s3 mini ile idare ediyorum ve bu durum oldukça sıkıyor beni açıckası beklesemde İphonenun düz serilerine karşı bir ön yargım var nedense :)
İPHONE'u stabil olması ve aşırı donma yapmamasından dolayı çok seviyorum.Umarım yarın ki alacağım beni pişman etmez.:)O zaman al gitsin.

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
İPHONE'u stabil olması ve aşırı donma yapmamasından dolayı çok seviyorum.Umarım yarın ki alacağım beni pişman etmez.:)O zaman al gitsin.

Samsung Note serisi Ve htc serisi iphone kadar olmasada androidde stabil çalışıyolar değerleride düşmüyor diğerleri gibi onun dışında yenilenen arayüzleri ve samsungun touchwizi sayesinde donmalar ortadan kalktı diyebiliriz

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
uzun süre kullanmak istiyorsanız ios cihazlarına yönelmenizi tavsiye ederim.
İphone 7'yi beklemek hem yeni telefonu görmek açısından hemde iphone 7 çıkınca azda olsa 6s'in fiyatının düşmesine sebep olacaktır.

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
uzun süre kullanmak istiyorsanız ios cihazlarına yönelmenizi tavsiye ederim.
İphone 7'yi beklemek hem yeni telefonu görmek açısından hemde iphone 7 çıkınca azda olsa 6s'in fiyatının düşmesine sebep olacaktır.

Note 7 gibi bir güncel telefon ve HTC 10 android cephesinde stabil olamazmı ?

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
tabiki güncel olur. Saydığınız telefonların ikiside 3 sene rahat götürür ama 2 sene den sonra güncelleme kesilecektir bu sebepten ötürü ios cihazları 3 senelerinde de stabil ve güncel bi cihaz oluyorlar.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Samsung Note serisi Ve htc serisi iphone kadar olmasada androidde stabil çalışıyolar değerleride düşmüyor diğerleri gibi onun dışında yenilenen arayüzleri ve samsungun touchwizi sayesinde donmalar ortadan kalktı diyebiliriz
Umarım dediğiniz gibi olur? Belki SAMSUNG'a bakış açım değişir.:rolleyes:

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Selamun Aleykum ;

En geç 2 haftaya telefon almayı düşünüyorum İphone 7 alıcaktım fakat beklemeye deymiceğini düşünüyorum note 7 yi belki beklerim telefonum şuan beni idare etmiyor s3 mini kullanıyorum o yüzden fazla bekleyemem
alıcağım telefonu 3 sene rahat kullanırım genelde en iyi telefonu alıp uzun süre kullanmışımdır yine öyle yapmayı düşünüyorum bütçem 3000 TL yorumlarınızı bekliyorum .

NOT : Alıcağım telefonda tasarıma önem veririm .
2 yıl android s ve üstünü ios götürür sen 3 yıl istiyorsun iphone 7 al...

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Selamun Aleykum ;

En geç 2 haftaya telefon almayı düşünüyorum İphone 7 alıcaktım fakat beklemeye deymiceğini düşünüyorum note 7 yi belki beklerim telefonum şuan beni idare etmiyor s3 mini kullanıyorum o yüzden fazla bekleyemem
alıcağım telefonu 3 sene rahat kullanırım genelde en iyi telefonu alıp uzun süre kullanmışımdır yine öyle yapmayı düşünüyorum bütçem 3000 TL yorumlarınızı bekliyorum .

2 yıl android s ve üstünü ios götürür sen 3 yıl istiyorsun iphone 7 al...

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Selamun Aleykum ;

3 yıl ve üstün için ios alınır iphone 7 yi bekle...

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Selamun Aleykum ;

-Altar-

Asistan
Reaksiyon puanı
30
İphone 7 yi bekle daha sonra daha sonra note 7 ile karşılaştırır ikisinden birini alırsın

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hocam açık ve net söylüyorum iphone 7yi beklemeye gerek yok boşa beklemiş olursun yani Note 7 her türlü ezecek :)

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309

İphone 7 nin 6S in üzerine fazla birşey katarak gelceğini sanmıyorum ayrıca şuan s3 mini ile idare ediyorum bütçem 3000 tl çıksam 3500 en fazla iphone 7 - 3800- 4000 arası bir rakamla geleceği bariz beklemeye değermi piyasada iyi telefonlar varken

İphone 7 yi bekle daha sonra daha sonra note 7 ile karşılaştırır ikisinden birini alırsın

İphone 7 nin 6S in üzerine fazla birşey katarak gelceğini sanmıyorum ayrıca şuan s3 mini ile idare ediyorum bütçem 3000 tl çıksam 3500 en fazla iphone 7 - 3800- 4000 arası bir rakamla geleceği bariz beklemeye değermi piyasada iyi telefonlar varken

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708

bütçe sorun olursa değmez fakat iphone alırken plus olanları al diğerlerinin pil sorunları oluyor...

M

Murat Burç

SDN Okuru

Kardeş tüm samimiyetimle söylüyorum. İphone 7 note 7 yanında tirt kalacak note 7 al keyfine bak

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Hocam note 7 al geç herşeyi bırak tolga abi dedi bunu yeni toucwiz çok iyi eski toucwizin tsi bile yok diye.
Note 7 şuan en performanslı android deneyimini sunuyor. Belkide iOStan daha performanslı şu videoda note 7 nin yazılımı note 5e yüklenmiş donanım olarak 6sden güçsüz olsa bile çoğu yerde başa baş gidiyor.2k ekranla üstelik

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264

Tam 1 dakika fark var birde bu 6s demekki note 7 iphone 7 nin rakibi değil zaten olmasıda mantıksız işlemcisi s7 s7 edge ile aynı olduğu için. Böyle güzel bir paylaşım için teşekkürler

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Tam 1 dakika fark var birde bu 6s demekki note 7 iphone 7 nin rakibi değil zaten olmasıda mantıksız işlemcisi s7 s7 edge ile aynı olduğu için. Böyle güzel bir paylaşım için teşekkürler

Ne demek , rica ederim. :) Arayüz ne kadar hafifletilse de ram yönetimi ve yazılım & donanım uyumu hala yeterli değil anlaşılan o ki.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
İphone 7 nin kral olacağı belli zaten sdn de geekbench 3 testlerinin sonuçları var.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kendinizi kandırıyorsunuz Samsung telefonlarda exynos işlemci daha hızlı çalışıyor S7 Edgenin eski yazılımda yediği fark sadece 10 saniye
Hafifletilmis yazılımla note 7 1dk farkı anca 820de yer 8890da değil o yüzden exynos testleri gelsin öyle konuşalım.