Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Geçen ay 1 aylık ücretsiz spotify premium şeysine katıldım. Tabi kredi kartı istedi. Bende ininal kartı girdim ve 1 ay böyle kullandım. Buraya kadar normal. 1 ağustosta süre bitti ve karttan parayı çekmeye çalıştı ama çekemedi tabi :) Bende premium gitsin gittiği kadar diyerek hiç birşey yapmadım. Neredeyse 1 hafta olacak premium olarak devam ediyorum. Arada bir bilgileri güncelle diyor o kadar. Bakalım ne zamana kadar böyle gidecek :D

Ben yaz başlarken 1 tl ye 3 ay premium etkinliğine katılmıştım şimdi bu 3 ay bitince otomatik yenileme yapıyor mu kart bilgilerini girmiştim çünkü. Normal aylık fiyatı 10 tl tarzı bir şeydi sanırmı

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Ben yaz başlarken 1 tl ye 3 ay premium etkinliğine katılmıştım şimdi bu 3 ay bitince otomatik yenileme yapıyor mu kart bilgilerini girmiştim çünkü. Normal aylık fiyatı 10 tl tarzı bir şeydi sanırmı
Sizin anlaşmada ne yazıyor bilmiyorum ama çoğunlukla yeniliyor.

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
öğle uykusundan uyanmak evrendeki en efsanevi şey. hele yağmurdan sonra uyanmak. ama ben bu uykuları sadece yılda 1 kez yapıyorum. uyuyamıyorum :(

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bazı insanlar, ne kadar da benziyor Calgon reklamına..

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Suriyelilerin bu kadar fazla olacağını düşünememiştim. Piknik alanında ellerine kap kaşık alarak bize dileniyorlar. Su, cola ve fantaları kaçırıyorlar. Geçen sene aynı yere gitttiğimizde böyle bir durum yoktu.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
iyi vurdukta adamı o kadar dövdük hala ayağa kalkıp silahı tekmeleyebildi nası bi yaşam enerjisi varsa adamda.
Beni en çok etkileyen oyunun son serisinde Yuri böyle günü kurtaracakmış gibi geliyor ya hani bir ümitleniyorsun sonra gidip Makarov u omzundan vuruyor tabi reyizde bunu affetmeyip head shot koyuyor temizinden.

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
ora güzeldi ben yurinin öleceğini düşünmüştüm. buradan evrendeki en zor bölüm olan one shot one kill bölümüne selam söylemek istiyorum. hepsi kaptan maktavişin suçu. artislik yapmayıp helikopterden kaçsa o kadar zahmete girmicez. ve en kötü yanı helikopterin gelmesine 100 metre kala ölüyordum

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
ora güzeldi ben yurinin öleceğini düşünmüştüm. buradan evrendeki en zor bölüm olan one shot one kill bölümüne selam söylemek istiyorum. hepsi kaptan maktavişin suçu. artislik yapmayıp helikopterden kaçsa o kadar zahmete girmicez. ve en kötü yanı helikopterin gelmesine 100 metre kala ölüyordum
Oyunun adını alabilir miyim ?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Yol verdiğim kovalar gidin hayatımdan...

Ulan 1 yıl oldu peşimi bırakmadın....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...