Odessa
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 432
Hepi Börtdey. Mutlu yaşlar diliyorum.Bu gün benim doğum günüm![]()
Hepi Börtdey. Mutlu yaşlar diliyorum.Bu gün benim doğum günüm![]()
Teşekkür ederimBu aralar herkes doğmuş bea.
Doğum günün kutlu olsun.![]()
Teşekkür ederimHepi Börtdey. Mutlu yaşlar diliyorum.
Doğum günün kutlu olsunBu gün benim doğum günüm![]()
Teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun![]()
Geçen ay 1 aylık ücretsiz spotify premium şeysine katıldım. Tabi kredi kartı istedi. Bende ininal kartı girdim ve 1 ay böyle kullandım. Buraya kadar normal. 1 ağustosta süre bitti ve karttan parayı çekmeye çalıştı ama çekemedi tabiBende premium gitsin gittiği kadar diyerek hiç birşey yapmadım. Neredeyse 1 hafta olacak premium olarak devam ediyorum. Arada bir bilgileri güncelle diyor o kadar. Bakalım ne zamana kadar böyle gidecek
![]()
Sizin anlaşmada ne yazıyor bilmiyorum ama çoğunlukla yeniliyor.Ben yaz başlarken 1 tl ye 3 ay premium etkinliğine katılmıştım şimdi bu 3 ay bitince otomatik yenileme yapıyor mu kart bilgilerini girmiştim çünkü. Normal aylık fiyatı 10 tl tarzı bir şeydi sanırmı
Mutlu yıllarBu gün benim doğum günüm![]()
Teşekkür ederimMutlu yıllar![]()
Bu gün benim doğum günüm![]()
Teşekkür ederimDoğum günü kutlu olsun[emoji4]
Rezistans 30 lira rezistansı temizleyen şey 35 tl ironikBazı insanlar, ne kadar da benziyor Calgon reklamına..
senide unutmadık ümit davala saçı yapıp son oyunda ölen soap mactavish
https://lh3.googleusercontent.com/-...patience__friend_by_nightwalkerin-d9406l2.png
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/...HO34P0lSewAuBzpWyYx1VVdLTsUVyj4w8b5u_LTpM7U58
Gözümün önünden geçti valla birden o sahne yine üzüldüm bak![]()
shepherd in ihanetinde daha çok üzülmüştüm tüm oyun bölüm geçişleri arasında ınun sesini dinlemiştik![]()
O adamı benim gözüm zaten baştan tutmamıştı en sonda kafasına bıçağı sallarken büyük bir zevk aldım açıkçası![]()
Beni en çok etkileyen oyunun son serisinde Yuri böyle günü kurtaracakmış gibi geliyor ya hani bir ümitleniyorsun sonra gidip Makarov u omzundan vuruyor tabi reyizde bunu affetmeyip head shot koyuyor temizinden.iyi vurdukta adamı o kadar dövdük hala ayağa kalkıp silahı tekmeleyebildi nası bi yaşam enerjisi varsa adamda.
Oyunun adını alabilir miyim ?ora güzeldi ben yurinin öleceğini düşünmüştüm. buradan evrendeki en zor bölüm olan one shot one kill bölümüne selam söylemek istiyorum. hepsi kaptan maktavişin suçu. artislik yapmayıp helikopterden kaçsa o kadar zahmete girmicez. ve en kötü yanı helikopterin gelmesine 100 metre kala ölüyordum
Call of Duty 4: Modern Warfare 1Oyunun adını alabilir miyim ?
EyvallahCall of Duty 4: Modern Warfare 1
Serisi var ama tabi 1-2-3 diye biz her seriden spoiler verdik tabiOyunun adını alabilir miyim ?
Zaten spoiker yediğimi farkedince kendime lanet olduğum doğrudur nskzkskdkdSerisi var ama tabi 1-2-3 diye biz her seriden spoiler verdik tabi![]()