__kadıköyRAP__
Guru
- Reaksiyon puanı
- 2,148
Ben yine de videoya çekerek kutudan çıkarmanı tavsiye ederim.
Anlasmali oldugum firma var bana surekli bu sekilde hazir kasa gonderiyorlar. Suana kadar hic sikinti yasamadim. Yurtici kargoyla calisiyorlar. Ama kargoyla futbol topu gibi oynarlarsa dediginize gelebilir.Sen Türk kargo şirketleriyle tanışmamışsın. Onlar bu konuda bayağı yetenekli
BEYLER HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM BİLGİSAYARI ALDIM. ŞUAN KARGODA MERSİNDEN GELECEK FAKAT AKRABA EKRAN KARTINI ÇIKARMADAN İYİ PAKETLEYİP ÖYLE GÖNDERMİŞ SİZCE KARGODA BİŞEY OLUR MU ÇOK TEDİRGİNİM YA
hayırlı olsun. hangi ekran kartında karar kıldın ?
GTX 1060 kartını tercih etmeme sebebin neydi ?kardeşim r9 390x
İleriye dönük ve yeni nesil kart oldığu için ayrıca oyun testierinde önde gidiyorGTX 1060 kartını tercih etmeme sebebin neydi ?
Arkadaş ikinci el alıyordu sanırım. İçinde R9 390X var. Bize onu satıp GTX 1060 alayım mı dedi bizde hayır dedik.GTX 1060 kartını tercih etmeme sebebin neydi ?
1060 pascal mimarisine sahip, yani daha yeni ve mimarisi daha iyi bir teknolojiye sahip. Arada cok az bir performans farki var ama hem surucu-oyun yazilimi uyumu olarak hemde ilerki cikacak oyun optimizasyon destegi olarak 1060 daha ustun. Skylake ve pascal varken baska urune ihtiyac duyanin vay haline...İleriye dönük ve yeni nesil kart oldığu için ayrıca oyun testierinde önde gidiyor
1060 pascal mimarisine sahip, yani daha yeni ve teknolojisi daha iyi bir mimariye sahip. Arada cok az bir performans farki var ama hem surucu-oyun yazilimi uyumu olarak hemde ilerki cikacak oyun optimizasyon destegi olarak 1060 daha ustun. Skylake ve pascal varken baska urune ihtiyac duyanin vay haline...
Ben bir sey anlamadim bu olaydan ama neyseArkadaş ikinci el alıyordu sanırım. İçinde R9 390X var. Bize onu satıp GTX 1060 alayım mı dedi bizde hayır dedik.
Anlasmali oldugum firma var bana surekli bu sekilde hazir kasa gonderiyorlar. Suana kadar hic sikinti yasamadim. Yurtici kargoyla calisiyorlar. Ama kargoyla futbol topu gibi oynarlarsa dediginize gelebilir.
Bak şidmi kardeşimBen bir sey anlamadim bu olaydan ama neyse![]()
Simdi anladim tamamdir. Hic gerek yokmussonra dedim ki satıp gtx 1060 mı alsam diye sordum işte sonrasında hep beraber buradayız
![]()
Yine de ben GTX 1060 alınmasını mantıklı bulmuyorum. Tabii ki R9 390X ile karşılaştırarak değil, RX 480 ile karşılaştırarak. Aradaki performans farkı fiyat farkına değmez. Ayrıca 1440p de GTX 1060'ın performansı epey düşüyor. RX 480 bu konuda daha stabil. SLI yapmak istesen onu bile kaldırmışlar. Nvidia'da pascal varsa, AMD'de Polaris var.1060 pascal mimarisine sahip, yani daha yeni ve mimarisi daha iyi bir teknolojiye sahip. Arada cok az bir performans farki var ama hem surucu-oyun yazilimi uyumu olarak hemde ilerki cikacak oyun optimizasyon destegi olarak 1060 daha ustun. Skylake ve pascal varken baska urune ihtiyac duyanin vay haline...
Hepinizi seviyorum dostlar bir de lu pc ulaşsın elime daha iyi olacak![]()
İki mimarinin de avantajları farklı. Genel olarak haklısın aslında ama kullanıcı bu farkları kendine göre derleyip seçim yapmalı.Yine de ben GTX 1060 alınmasını mantıklı bulmuyorum. Tabii ki R9 390X ile karşılaştırarak değil, RX 480 ile karşılaştırarak. Aradaki performans farkı fiyat farkına değmez. Ayrıca 1440p de GTX 1060'ın performansı epey düşüyor. RX 480 bu konuda daha stabil. SLI yapmak istesen onu bile kaldırmışlar. Nvidia'da pascal varsa, AMD'de Polaris var.
sağolasın kardeşimUlaşır arkadaşım merak etme uzun yıllar sorunsuz kullanırsın inşallah![]()
assassins creed 3'ten başlıyorum Allah izin verirse beyler![]()
Arkadaşın söylediği gibi AC'den başlama hayal kırıklığına kapılabilirsin.assassins creed 3'ten başlıyorum Allah izin verirse beyler![]()
alacağım pc'nin içinde witcher 3 yüklüymüş hacı full ultra özelliklerde 50 fps üstü alınıyormuş hairwork bile açıkken yaniOyna gene sadece fps düşerse kafama takma diye dedim sana tavsiyem witcher serisi dir grafik olarak çok iyi özellikle bence serinin 2. oyunu baya güzel yeni sistemle canavar gibi oynarsın tr yamalarıda mevcut tavsiyem ilk oyundan başla devam et .
alacağım pc'nin içinde witcher 3 yüklüymüş hacı full ultra özelliklerde 50 fps üstü alınıyormuş hairwork bile açıkken yani
Oyunun grafik motoru ile grafik işlemcinin ve grafik işlemcinin yazılım uyumsuzluğundan dolayı düşük fps alıyorsun. Kısacası oyun, GPU kaynaklarını ciddi şekilde ispik ediyor.peki bu assassins creed 3'te neden fps düşüklüğü yaşarım eski bir oyun diye mi yoksa sorunlu mu veya patchle halledilir mi?