Sony Xperia M4 Aqua Kullananlar Kulübü

Burak Krksz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sizce ing bank teknokredi ile teknosadan almak mantiklimi? 750 kredi cekip kalan 350tl pesin vericem ve 12 ay boyunca 69tl oducem.
Senin için para miktarı sıkıntı olmuyorsa almanı tavsiye edrim bende teknokredi ile m4 aldım herhangi bir sıkıntı gormedim

Burak Krksz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
M4 kullanıyorum c5 i görünüş olarak çok begendim fakat m4 gibi çok çabuk ısınırmı yada fifa 15 gibi büyük oyunlarda kasma olurmu diye merak ediyorum
Yorumlarınız nedir?
Hocam fifa 15 ve 16 devamlı oynayan biriyim sunu soyleyeyim fifa 15 hiç kasma olmaz(0).fifa 16 markette bulamadım apk indirip oynuyorum ısınma ve birazcık kasma oluyor ama bu telefonla ilgili bir durum degil pyunu adam akıllı yapamamıslar fıfa 16 resmen bazı telefonları atese verıyor... M4 te oynanılmayacak kadar kasma ve ısınma yok

Burak Krksz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
M4 kullanıyorum c5 i görünüş olarak çok begendim fakat m4 gibi çok çabuk ısınırmı yada fifa 15 gibi büyük oyunlarda kasma olurmu diye merak ediyorum
Yorumlarınız nedir?
Hocam fifa 15 ve 16 devamlı oynayan biriyim sunu soyleyeyim fifa 15 hiç kasma olmaz(0).fifa 16 markette bulamadım apk indirip oynuyorum ısınma ve birazcık kasma oluyor ama bu telefonla ilgili bir durum degil pyunu adam akıllı yapamamıslar fıfa 16 resmen bazı telefonları atese verıyor... M4 te oynanılmayacak kadar kasma ve ısınma yok

Burak Krksz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yorumlarınız nedir?

Gerçek beyret

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sony Xperia m4 aqua Mayıs sonu 6.0 güncellemesi geliyormuş

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-05-23-03-01-32.png
    Screenshot_2016-05-23-03-01-32.png
    184.5 KB · Görüntüleme: 396

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Arkadaşlar ikinci el bi tane M4 aqua bulduk abime alacaz 550 lira demiş 500 e indirebilirsek almayı düşünüyoz fiyatı uygun mu sizce nasıl özelliklerini pek bilmiyoruz nasıl bi telefon şarjı iyi gidiyo mu? Hemen cevaplarsanız sevinirim...

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
bu telefonun eksi yanları neler hafıza sorunu oluyor diyorlar? micro sd takılıyor mu? ısınması, donması, kasması nasıl kamerası iyi mi?

ekremtahan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Merhaba ben bu telefonu yaklaşık üç aydır kullanıyorum ancak kullanımı oldukça kısıtlı bir cihaz hafıza 8gb olarak belirtilmiş ama sadece taş çatlasa 1gb kullabiliyosunuz kaldiki herhangi bir uygulama güncellemesi alıcagı zaman verileri SD karta taşı uyarısı veriyor sürekli 1 uygulama güncelliyosun diger güncellenicek uygulamaya yer kalmıyor haydaaa tekrar SD Karta aktar dur.
Ayrıca periscope,tivibu,Turkcell Tv+ Vb. canlı yayın yapılan yani veri trafiği yogun olan uygulamalarda aşırı derecede ısınma söz konusu diyebiliriz ve şuanda telefona gerçek anlamda sınama yapılacak bir oyun bile yükleyemiyosunuz.Android 6.0 Marhsmalow güncellemesiyle SD hafıza kartını kendi hafızası gibi algılayacakmış gerçekten çok komik bi durum bu telefon o güncellemeyi nasıl alacak yani derler ya nefes alması bile gereksiz diye aynı şey bu telefon için geçerli neden böyle bir telefon çıkarma geregi duydun acaba Sony kardeş bari çıkardın şuna 16gb Memory koyda milletimiz insanımız rahat rahat kullansın cihazını ama yaparmıı kapitalizm gib bir gerçek varken bak bu telefon 8gb ama şu modeliiz 16gb tabi bu arada fiyatta katlanıyo.
Yanii açıkçası alacak arkadaşlara burdan sesleniyorum sakın ha sakın bulaşmayın derim.

216melih216

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar m4 hepsiburadada 810 lira olmuş ve benim de limitim 800 civarı.M4'ün hafızası az ama ben telefona oyun yüklemiyorum.Sosyal medya uygulamaları,fotoğraf ve video uygulaması kullanıyorum ve fotoğraf,müzik vs. gibi şeyleri sd kartla halletmeyi düşünüyorum.M4 bana güzel geldi.Sizce alayım mı?

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Arkadaşlar m4 hepsiburadada 810 lira olmuş ve benim de limitim 800 civarı.M4'ün hafızası az ama ben telefona oyun yüklemiyorum.Sosyal medya uygulamaları,fotoğraf ve video uygulaması kullanıyorum ve fotoğraf,müzik vs. gibi şeyleri sd kartla halletmeyi düşünüyorum.M4 bana güzel geldi.Sizce alayım mı?
Sonuçta sosyal medya uygulamaları önbellek oluşturacak mı? Evet.

Bence C4 ya da hTC'nin S801li cihazlarına yönelin bu fiyat segmentinde.

Mzffrrunll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba,
Sony m4 kullanıp root atabilen arkadaşlarımız var mı? Çok uğraştım beceremedim yardımcı olabilecek varsa çok teşekkür ederim.
İyi forumlar herkese..

Onur Çil

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Hafıza sıkıntı diyenler az sabredin Xperia E5 gelecek Türkiye'ye hemde uygun fiyatıyla: SONY CENTER 550-650 TL arası olcak diyor, özellikleride tatmin edici Xperia E5

Onur Çil

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba,
Sony m4 kullanıp root atabilen arkadaşlarımız var mı? Çok uğraştım beceremedim yardımcı olabilecek varsa çok teşekkür ederim.
İyi forumlar herkese..

Kingroot'u denedin mi? Olmuyorsa Bootloader kilidi vardır. Onu kaldırman gerekir.

Mzffrrunll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kingroot'u denedin mi? Olmuyorsa Bootloader kilidi vardır. Onu kaldırman gerekir.
Denedim bootloader kilidi yoktu telefonumda kontrol etmiştim,fakat kingroot sürekli hata sorun yada bekleme gibi şeyler yüzünden rootlayamadı,sizin telefonunuz m4 aqua mı ve rootlu mu?

Resat Ozdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar ben şuan galaxy ace kullanıyorum yeni telefon almaya karar verdim ve verdiğim karar m4 oldu hem bütceme uygun hem de iyi bir telefon yani 1.2 gb kadar boş yer kalıyormuş ve şuan 256 mb kullanan bi insana o yeter gibi geliyor yanlız Android 6.0 Marshmallow gelince telefona neler katıyor hafıza iyileşiyor falan diye duydum ama sony telefon hafızası ile hafıza kartının gb larını mı ne birleştiriyormuş gibi bişey duydum bana bi yardımcı olurmusunuz

Mzffrrunll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar ben şuan galaxy ace kullanıyorum yeni telefon almaya karar verdim ve verdiğim karar m4 oldu hem bütceme uygun hem de iyi bir telefon yani 1.2 gb kadar boş yer kalıyormuş ve şuan 256 mb kullanan bi insana o yeter gibi geliyor yanlız Android 6.0 Marshmallow gelince telefona neler katıyor hafıza iyileşiyor falan diye duydum ama sony telefon hafızası ile hafıza kartının gb larını mı ne birleştiriyormuş gibi bişey duydum bana bi yardımcı olurmusunuz
Kardeşim m4 almadan önce telefoncularda ikinci el m5 ara bizim arkadaş sıfır m5 buldu 2.el, m4 fiyatına aldı garantisi bile duruyor, bulamazsan temiz m5 o zaman m4 alabilirsin ben kullanıyorum gayet memnunum su geçirmez, hızlı,kamerası iyi, tasarımı güzel hafıza sorunu bende pek olmuyor bi oyunu indirip sıkılana kadar oynayıp sonra silip başka oyuna geçiyorum aynı anda birden fazla oyun oynamıyorum güncellemede alıcak olması +bi avantaj hafıza konusunda sd card ı dahili depolama şeklinde kullanacağı doğru bende öyle okudum yeterli olmuştur umarım. İyi forumlar

ibrgcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Marshmalow güncellemesi ile hafıza sorunu çözüldü mü, ön kamerası nasıl kütfen acil yardım kullananlar yazabilir mi ??

masefov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar tavsiye eder misiniz m4 aquayı ? 800 liradan satılıyor bu fiyat grubunda almaya değer mi ?

waylandx

Doçent
Reaksiyon puanı
67
6.0.1 kullanıp test ettim.5.0'da yumurta kıracak kadar ısınıyordu.Youtube-Google falan olsun hemen ısınıyordu.30 dakika Aspalth 8 oynadım.Isınma çok azdı.Yazılım daha stabil olmuş çok hızlı tavsiye ederim.Ve dahili depolamada 1 gb yer vardı güncellemeden sonra 1.60 oldu :)

Polycrash

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar yakın zaman ekranını kırdım telefonun serviste orjinal değişimin fiyatı nedir bilen varmı?

glcn0095

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Kamerada fotoğraf çekerken nasıl seri çekime alabilirim? Mesela birisini zıpkarken çekmek istiyorum bunu nasıl yakalayabilirim. Şimdiden teşekkür ederim

glcn0095

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Kamerada fotoğraf çekerken nasıl seri çekime alabilirim? Mesela birisini zıpkarken çekmek istiyorum bunu nasıl yakalayabilirim. Şimdiden teşekkür ederim

ibrgcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar 6.0 dan sonra hafıza sıkıntısı giderildi mi bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

waylandx

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Arkadaşlar 6.0 dan sonra hafıza sıkıntısı giderildi mi bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Güncelledikten sonra 1gb yer açıldı bende.Ama Sd Kartı dahili depolama olarak kullanamıyoruz maalesef.