Sony Xperia M4 Aqua Kullananlar Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar bende m4 aqua kullanıcısıyım telefonuma sd kartı taktım telefon kartı okuyor sıkıntı yok kartı sökmek istedim ama sökemedim yardımcı olursanız sevinirim

hasansener

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba, telefonu yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum deneyimlerimi paylaşmak istedim.Öncelikle bundan önce Z1 compact ile Z2 kullanmış biri olarak performans bakımından herhangi bir eksiklik görmedim belki bir ihtimal Z3 yakındır kutu olarak standart içerikler çıkıyor zaten satmaya gerek yok bence :) telefon elinize çok iyi oturuyor kesinlikle kayma yada düşürme söz konusu değil Z3+ ile yan yana koysanız sadece şarj girişinden ayırt edebilirsiniz telefon inanılmaz hafif iki tane M4 aqua bir Z2 yapmaz o derece :) telefonda bariz hissedilir bir ısınma mevcut ama bu ısınma çok aşırı kullanımda ortaya çıkıyor onunda çözümü basit suya sokup çıkarın :P bu arada su demişken kesinlikle su geçirmiyor ve su altı çekimleri inanılmaz güzel bayramda aqua parka gittim sabah saat 10:35 den akşam üstü saat 18:45 kadar ben nereye telefon araya kısacası telefon hiç sudan çıkmadı çıkmadığı gibi performans kaybı olmadı hatta suyun üstünde görüşme dahi yaptım arkadaşlar :) kamera gündüzleri aynı Z2 Z3 kamerası gibi aralarında ciddi bir fark yok ön kamera tam bir selfie kamerası 4 kişi rahatlıkla fotoğraf çekebilirsiniz 5 mp ön kamera ideal bir seçim olmuş bence gelelim gece çekimlerine her telefon gibi istenileni vermiyor ama idare eder çok kötü değil manuel moda alırsanız biraz daha net bir görüntü alırsınız diye düşünüyorum şarj konusunda sony her zamanki gibi başarılı ben elimden düşürmeden 1,5 günü gördüm bunu uzatmak yada kısaltmak sizin elinizde hafızayı pek sıkıntı yapmayın derim ben şahsen 16 gb bir hafıza kartı taktım telefonun kendi hafızasında 1.72 gb boş alan var hala yani hafıza kartı çözüm olacaktır yok bana bu hafıza yetmez derseniz o zaman başka telefonlara bakın netice itibari ile orta segment bir telefon alıyorsunuz ve bu telefon diğer rakiplerine kıyasla size artısı bol olarak geliyor boşuna dememişler her güzelin bir kusuru olur diye :D Kesinlikle suya sokmaktan korkmayın havuzda yada denizde iseniz tüm gözler sizin üzerinizde olacaktır buna garanti veriyorum :) fiyat ve performans bakımından çok güzel ve + bol bir cihaz bence boşuna Z3 yada yeni çıkan Z3+ gibi cihazlara boşuna para bağlamayın derim alın bir M4 aqua paranız cebinizde kalsın :) ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Teli aldim ikinci gun ses cikmamaya basladi acip kapattim duzeldi uc gun tekrar edince servise gitti avea dan aldik kullanamadan servise gitti nasi olacak bakalim trl isiniyor acaba iade mi etsem

erhan demir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende dün aldım evkurdan yarın öğlen teslim edecekler sabırsızlıkla bekliyorum ama hafıza konusunda hala tereddütteyim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Son güncellemeden sonra telefonda biraz yavaşlama oldu gibi uygulamalara girme hızı biraz düştü sanki aynı sorunu yaşayan var mı yoksa bana mı öyle geliyor?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir şey sorucam biliginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim veya diğer kullanan arkadaşlar ön kamerasıyla fotoğraf çekiniyorunuz yan kaydediyor bunun nasıl çözebilirim acil yardım!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bir sorum olucak gece ön kamera video çekimlerinde olması gerekeden daha fazla bir kararma mevcut bunu düzeltmenin bir yolu varmı

M

Meltem doğan

SDN Okuru
Gece fotoğraf çektiğimde çok. Pusula çekiyor hiç net değil sorunu anlamadım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim m4 1,5 gün çok rahat gidiyor, akşama kadar wifi de bağlı kalıyorum.

T

Trabzlu

SDN Okuru
M4 kullanıyorum c5 i görünüş olarak çok begendim fakat m4 gibi çok çabuk ısınırmı yada fifa 15 gibi büyük oyunlarda kasma olurmu diye merak ediyorum
Yorumlarınız nedir?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar ben m4 aqua almayı düşünüyorum ama pişman olur muyum diye aklımda bazı sorular var.

1. 8gblık hafızadan kullanıcıya ne kadar bi alan kalıyor ve hafıza kartı takınca dahili hafızayla birleşiyor falan diyorlar doğru mu ?

2. telefonda günlük kullanımda (nette gezinirken video falan izlerken) ısınma çok oluyor mu ?

3. herhangi bi kronik sorunu var mı (hafıza dışında) ?

fazla oyun oynamayı düşünmüyorum zaten yüklediğim oyunları da sıkılıp siliyorum kısa sürede. telefonun tasarımı ve incelemelerden duyduğum kadarıyla pil süresinin uzun olması beni ona yönlendiriyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba.M4 aqua aldim onde bildirim isigi var diye biliyorum ama hicbirsekilde ayarlardan aktif dahi etsem yanmiyor.Yardimci olabilir misiniz?

iceberry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler, yaklaşık 3 hafta önce eşime aldığımız M4aqua ile sürekli problem yaşıyoruz. ilk problemimiz ses ile ilgiliydi.. sürekli yankılanma, kendi sesimizi duyma problemi yaşadık. Turkcell ile görüştük denizde çalıştığımız için bazı koylarda çekmeme problemi olacağı söylendi.. bir düzelme olmadı. Derken telefon açıkken hatta full çekerken kapsama alanı dışındaymışız gibi arayanlar bize ulaşamadılar.. Hat ulaşılamadığında bana yönlendirildiği için durumu farkettik. Turkcel yönlendirmeyi kapatın dedi.. arada hala ulaşamayanlar oluyor.. yine değişen birşey olmadı kısaca.. bir sabah kalktığımızda telefonun kendiliğinden kapandığını farkettik bir türlü açılmadı.ses + güç tuşuna basarak yaptığımız reset işlemi de işe yaramadı. bir kaç saat sonra götürdüğümüz telefoncu aynı işlemle telefonu açtı.. biz neden açamadık anlayamadık. iki günden beri de ses gidip gelmiyor, görüşmeler kendiliğinden kesiliyor, ses gelse bile çok derinden boğuk boğuk anlaşılmaz şekilde geliyor. Eşim telefonu sadece görüşme yapmak için kullanıyor, öyle aktif bir uygulama kullanıcısı değil kısaca. kullansa kullansa en fazla whatsapp kullanır. ama telefon durduğu yerde bile çok ısınıyor. Zaten geldiğinden beri neredeyse hiç bir yeni uygulama yüklemedik. içinde neyle geldiyse o. Diğer yorumlardan anladığım kadarıyla bizim yaşadıklarımız kimsenin başına gelmemiş.. buda demek oluyor ki bizim cihaz arızalı. bu sorunlar hakkında çözüm önerisi olan var mı? garantiden göndereceğiz ama yinede sormak istedim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bir de su almıyor deniyor. doğru ama bizim gözümüzden kaçmış tatlı sudan bahsediliyor deniz suyuna garanti vermiyorlar. Alacak arkadaşların bunu da dikkate almasını isterim.

S

Sonyci

SDN Okuru
Cihazı alalı 10gün oldu size deneyimlerinden bahsedeyim.kullanımı güzel ce şık bir telefon z2 ye param yetmediği için aqaua ya yöneldim.kutu içeriği standart sayılır,kulaklığı çok kötü onu söyleyeyim.100tl ye aldığım sony mp3çalardn daha iyisi çıkmıştı.alıcak arkadaşlar telefon ısınma problemi var.üst sony yazan kısım hep sıcak kalıyor.10dk konuşmada telefon alev alıcak.benm gbi oyun oynamıcaklar içün idealdir.bir kaç sorunu var yeni güncellemeyle uygulamalar donmaya başladı ve telefonda takılma yapıyor.diğer sorunu ise hafızası çok yetersiz.Son olarak bnm cihazda arada sırada sim kartı görmezden gelio ve wifisinde heryerde çekmiyor veya bağlanmıyor .5s ve z2nin bağlandığı yerlerde ben bağlanamıyorum yada görmüyor Wifi.servise vericem bakalım nolcak.bütçeyi arttırabilirsiniz g3önerirm.

simurg2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Marshmallow güncellemesi aldığında SD karta veri aktarıp alma sorunu ortadan kalkar mı?

S

Sony kütahya

SDN Okuru
Bende sony m4 aqua kullanıcısıyım telefonu bir aylıkken aldım tanıdıktan aldım telefon bir aylık dı aldıgım da telefon günde bir kere kapanıyor ses açma ve güç düğmesine aynı anda basarak açıyorum. Ben müdahele etmese şarjı bitesiye kadar kapalı duracak bu neden oluyordur acaba sorunumu çözebilecek arkadaş var mı

Albayy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar kapanma sorunu bende de çok fazla oluyor mesela akşam sarj doluyor biraz kurcalıyorum %85'e iniyor sabahına kapanıyor geçen kotun cebinde ısınıp kapandı hard-reset atmayınca da açılmıyor ne yapmak gerekiyor servise vermeli miyim?

Fyosta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçme derim, benim 5s i ufaklık suya attı O yüzden bu telefonu aldım Anlayacağın su geçirmez özelliği ne kandım

İnşallah kalkar

Herkese merhaba; telefonun diğer büyük eksisi, görüntülü konuşma yapamıyorsunuz, yani öndeki kamera sadece selfie için, skype veya google + dan konusmayı saymayalım tabiiki

Efsane142

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar sony m4aqua için root nasıl yapılır

A

Ali akln

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba, telefonu yarım saat önce kapat talimatı verdim fakat yarım saattir telefon kendini bir türlü kapatamadı. Açma kapa düğmesiyle kısma tuşuna basıp reset atmaya çalıştım oda olmadı. Nasıl kapatabilirim telefonu hala kapatırken çıkan o dalga görüntüsü çıktı ve kapanmıyor. Acil bakın lütfen...

Merhaba beldede aynı sorun var yeniden başlar dedim kanadı tekrar başlamadı sorunu cözduysen yardımcı olabilir misin pls

A

aayygguull

SDN Okuru
sony m4 aqua aldım keşke almasaydım aldığım günden beri 2 3 günde bir kapanıyor 2 sefer servise gitdi geldi aynı sorun tüketici hakem heyeti ne başvursam bara iadesi yaparlarmı?

Efsane142

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Avg hırsızlık koruması yani Anti-theft uygulaması etkinleşti nedeni ise başka bir sim kartı taktım ve şifremi hatırlamıyorum şifremi değiştirdim kabul etmiyor telefona hiç bir şekilde şifre girmeden erişemiyorum yardım ederseniz sevinirim.telefonum m4aqua

telefona reset atın güç düşmeği ve ses açma düğmesine basılı tutun sony reset tuşudur

Falkir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonda karşıdan gelen aramaları göstermiyor bu sorunu yaşayan varmı?