YiğitBey
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 22
Buna gerek yok
"Seçilen dosyalardan hiçbiri bulunmadığı için dönüştürülmedi." hatası veriyor . :/iTunes: Bir parçayı farklı bir dosya biçimine dönüştürme - Apple Destek
Şurayı da deneyebilirsiniz.
Parçalar sanırım sadece gözüküyor. Bir hata var. Çünkü arka planda parçaların süreleri 0.00sn yazıyor bir hata var.
Arkadaşlar iPhone 5s aldım yaklaşık 1 ay oldu . Hiçbir sorun yokken kulaklık sorunu çıktı ortaya , kulaklığı taktığımda Siri açılıyor bazen bu yüzden ana menüye dahi döneniyorum basense , sadece sağ kulaklık çalışmıyor , yazılımsal hata diye düşünüyorum sizce? "9.3.2"iPhone,iPod Touch,iPad VE iOS HAKKINDAKİ SORUNLARINIZ VE ÇÖZÜMLERİ
Arkadaşlar sorularınızı ve sorunlarınızı bu başlık altında tartışalım ve çözümler getirelim.
İtunes uygulama satın alamıyor ne demek ani yardımcı olabilirmisiniz
EvetAynı sorun bende de var. Cihaznız 5s'mi ?
Vpn kullanınca hatayı vermiyor. Test ettim.Herkeste var bu sorun bir bende yok acaba bende mi bir sorun var yoksa benden başka herkeste mi işin içinden çıkamadım [emoji29]
Jailbreak yaparsanız olabilir.ios 9.3 te aşağıdan çekilen perdeyi herhangi bir uygulama aracılığıyla özelleştirebilir miyim????
Hayır yok bendeArkadaşlar İOS 9.3.2 de müziklerde kasma sorunu var sizin telefonda da var mı? İPhone 5s
iTunes'a bağlayıp tamamen sıfırlayıp bir sıfır kurulum yap, yine olmazsa yollamana gerek yok, ama keşke aldıktan sonra 14 gün içinde farkedip iade etseydinMerhabalar ilk önce Ben Haziran 8 de iphone 5s aldım ve yaklışık 2-3 gün önce mavi ekran hatası ve yarım saat ara ile bi kaç kapanıp açılma hatası gösterdi. Ama ondan sonra bidaha yapmadı ve ilk aldığım gibi devam ediyorum şuanda kullanmaya sizce napmalıyım servisine yollamalımıyım yoksa 1 sefer daha yapsın diye beklemelimiyim
iTunes'a bağlayıp tamamen sıfırlayıp bir sıfır kurulum yap, yine olmazsa yollamana gerek yok, ama keşke aldıktan sonra 14 gün içinde farkedip iade etseydinMerhabalar ilk önce Ben Haziran 8 de iphone 5s aldım ve yaklışık 2-3 gün önce mavi ekran hatası ve yarım saat ara ile bi kaç kapanıp açılma hatası gösterdi. Ama ondan sonra bidaha yapmadı ve ilk aldığım gibi devam ediyorum şuanda kullanmaya sizce napmalıyım servisine yollamalımıyım yoksa 1 sefer daha yapsın diye beklemelimiyim
jailbreak ile mümkünİphonedan bağlandığımızın wifinin şifresine bakamaz mıyız ?
tam restore at telefona öyle yedekten kurup kullanmayı deneArkadaşlar İOS 9.3.2 de müziklerde kasma sorunu var sizin telefonda da var mı? İPhone 5s
avrupa ülkelerine geldi, bir sonraki dalgada bize gelirpokemon go ne zaman gelicek türkiyeye bir bilgisi olan var mı acaba?