Apple Soru/Sorun Cevap Bölümü (Genel)

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
001.jpg

002.jpg

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Hepsini MP3 olarak tekrar indireceğim, yine de yardımlarınız için teşekkürler.

Tdoganci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
IPhone da video şeklinde ekran görüntüsü almak için bir program bile var m?
Teşekkürler.

mR.t3cH

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone,iPod Touch,iPad VE iOS HAKKINDAKİ SORUNLARINIZ VE ÇÖZÜMLERİ

Arkadaşlar sorularınızı ve sorunlarınızı bu başlık altında tartışalım ve çözümler getirelim.
Arkadaşlar iPhone 5s aldım yaklaşık 1 ay oldu . Hiçbir sorun yokken kulaklık sorunu çıktı ortaya , kulaklığı taktığımda Siri açılıyor bazen bu yüzden ana menüye dahi döneniyorum basense , sadece sağ kulaklık çalışmıyor , yazılımsal hata diye düşünüyorum sizce? "9.3.2"

osman bender

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İtunes uygulama satın alamıyor ne demek ani yardımcı olabilirmisiniz

osman bender

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi acil yardım edin bu ne amlama geliyor

Ekli dosyalar

• image.png
    image.png
    190.1 KB · Görüntüleme: 605

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Herkeste var bu sorun bir bende yok acaba bende mi bir sorun var yoksa benden başka herkeste mi işin içinden çıkamadım [emoji29]

beril8998

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphonedan bağlandığımızın wifinin şifresine bakamaz mıyız ?

mustafahasgul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ios 9.3 te aşağıdan çekilen perdeyi herhangi bir uygulama aracılığıyla özelleştirebilir miyim????

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Arkadaşlar iPhone 4s telefonumda zaten ekranda leke vardı,şimdi de dokunmatik sapıtıyor.Ne yapmalıyım?Ben bıktım sorunlarla uğraşmaktan da telefonum sorun çıkartmaktan bıkmadı.Servise yollasam Sıfır 4s veriyorlar ama bu ikinci 4s ve aynı sorunlar var.Ne yapmalıyım?

Kinghakan23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler telefonu İOS10 dan 9-3-2 ye geri çevirdim, fakat müzik uygulamasından atıyor ve Mail'e girsemde şifreyi tekrar girin hatası veriyor, sebebi ne olabilir?

A.Haluk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar İOS 9.3.2 de müziklerde kasma sorunu var sizin telefonda da var mı? İPhone 5s

BSusar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhabalar ilk önce Ben Haziran 8 de iphone 5s aldım ve yaklışık 2-3 gün önce mavi ekran hatası ve yarım saat ara ile bi kaç kapanıp açılma hatası gösterdi. Ama ondan sonra bidaha yapmadı ve ilk aldığım gibi devam ediyorum şuanda kullanmaya sizce napmalıyım servisine yollamalımıyım yoksa 1 sefer daha yapsın diye beklemelimiyim

DerAppleist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Merhabalar ilk önce Ben Haziran 8 de iphone 5s aldım ve yaklışık 2-3 gün önce mavi ekran hatası ve yarım saat ara ile bi kaç kapanıp açılma hatası gösterdi. Ama ondan sonra bidaha yapmadı ve ilk aldığım gibi devam ediyorum şuanda kullanmaya sizce napmalıyım servisine yollamalımıyım yoksa 1 sefer daha yapsın diye beklemelimiyim
iTunes'a bağlayıp tamamen sıfırlayıp bir sıfır kurulum yap, yine olmazsa yollamana gerek yok, ama keşke aldıktan sonra 14 gün içinde farkedip iade etseydin

DerAppleist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
iTunes'a bağlayıp tamamen sıfırlayıp bir sıfır kurulum yap, yine olmazsa yollamana gerek yok, ama keşke aldıktan sonra 14 gün içinde farkedip iade etseydin

dogukankrblk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
pokemon go ne zaman gelicek türkiyeye bir bilgisi olan var mı acaba?

MrMhr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sa beyler ben haziranda iphone 5s aldim daha 1 ay oldu. Telefon yere dusmedi darbe bile almadi cizik yok ama kamera bolumunden tikirti sesi geliyor arkadasiminkinde daha az gelen ses var benim telefonum sikintisiz calismakta sizce bi sorun teskil edermi telefonculara goturdum calisiyosa sorun olmaz dediler bazilari garantiye yolla dedi sizce durum nedir

livane.08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Değerli dostlar, kullandığım İPHONE 6 PLUS cihazımda ekran ses sorunu var . Daha önce aynı sebepten ötürü telefonumu apple yetkili servisine gönderdim , onarım yapıp gönderdiler (muhtemelen vidasını sıktılar) ama tekrar aynı sorunla karşı karşıyayım ilk başlarda ses kesilmişti fakat tekrar aynı sesi çıkarmaya başladı ve ekran oynuyor. Giderek sorunumun büyümesinden korkuyorum.

Benzer bir durumla karşılaşan var mı ? Arkadaşlar sizler nasıl bir çözüm yolu denediniz... Bana önerileriniz nelerdir. İstanbulda yaşamadığım için Akasya yada Zorlu ya götüremiyorum zaten randevu almak da çok zor . Dolayısıyla telefonumu tekrar yetkili servise göndermeyi düşünüyorum. KONUYLA ALAKALI DENEYİMİ YADA FİKRİ OLAN ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM. :(:(:(:(:(:(

MVRL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar
6s plus da iOS 9.3.2 yüklü.

Önceden sildiğim Facebook messenger gibi uygulamaları tekrar yüklemek istediğimde AppStore da buluta basıyorum ancak birkaç saniye içinde yükleme başlamadan duruyor.
Şimdi gene denedim , silinen değil yüklü olan uygulamaları da güncelleyemiyorum!

WiFi veya hücresel veri ile yaptım değişme olmadı.
Bağlantı ayarlarını sıfırladım, olmadı.
Reset attım, olmadı.
AppStore hesaba giriş çıkış yaptım, olmadı.

Aynı sorunu yaşayıp, çözüm bulan var mı??