SmokeXD
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 1,876
Kusura bakma[emoji3] daha çok bekleyeceğiz 6. Ve 7.filmler var. Belki 8 de olur.
Kadro değişimi biraz olumsuz gelmişti bana göre. Şimdi yine kadro değişik.
Kusura bakma[emoji3] daha çok bekleyeceğiz 6. Ve 7.filmler var. Belki 8 de olur.
Kadro değişimi biraz olumsuz gelmişti bana göre. Şimdi yine kadro değişik.
İlk filmden 3 tane robot kaldı zaten. Sam falan gelseydi keşke. 4.filmde batırdılar biraz. Barricade geri dönücek 5. filme.
Gtx940m diye bir kart yok8 yıl sonra Uygun bir fiyata mükemmel bir bilgisayar aldım,çok mutluyum. [emoji38]
-NVİDİA GTX 940M
-Intel Core i5 6300u Skylake
-8 GB RAM
Gtx940m diye bir kart yokMükemmel değil ayrıca.
Yanlis yazmışım,düzeltme için teşekkürler.(Nvidia GeForce GT940M)Gtx940m diye bir kart yokMükemmel değil ayrıca.
4'te gözlerim Sam'i aradı. 3'de bi robot kalabılığı vardı 4'de geri ana kadro geldi,
Aynen laptop.Laptop?
3 te coştular zaten. 4.film diğerleri gibi değildi. Sam rolü oldukça güzeldi. En azından birkaç sahnede oynasaydı.
4'te mekan farklı kişiler farklı olayda geçen askerler aynı saçmalığa bak.
Arkadaş diyor ki "uygun bir fiyata mükemmel bir bilgisayar aldım." Böyle bakalım cümleye.Gtx940m diye bir kart yokMükemmel değil ayrıca.
Aynı sistem bende de varYanlis yazmışım,düzeltme için teşekkürler.(Nvidia GeForce GT940M)
Senin durumun olabilir ama ben kendi çapımda mükemmel olarak görüyorum sen buna yorum yapamazsın.
Yeni attığım yoruma da bakarsan.Arkadaş diyor ki "uygun bir fiyata mükemmel bir bilgisayar aldım." Böyle bakalım cümleye.
Evet. Shia labeouf filmi izlerken bitmeden çıkmıştı.
Ahh bu tapatalk.. Ya da benim mobil internet kıt..Yeni attığım yoruma da bakarsan.
Tapatalk çok yiyor.Ahh bu tapatalk.. Ya da benim mobil internet kıt..
Ben size sisteminizi sormadım,ben size yaptığınız hatalı bir hakaretin yanlışlığını belirttim.Aynı sistem bende de varO yüzden yapabilirim
![]()
Olayı demagojiye çevirmeyin hemen. Emeğe yorum, hakaret vs ne alaka?Ben size sisteminizi sormadım,ben size yaptığınız hatalı bir hakaretin yanlışlığını belirttim.
Ne olursa olsun siz insanların emeklerine YORUM YAPAMAZSINIZ !
Ne alakaBen size sisteminizi sormadım,ben size yaptığınız hatalı bir hakaretin yanlışlığını belirttim.
Ne olursa olsun siz insanların emeklerine YORUM YAPAMAZSINIZ !
Cümleyi dikkatli düşünürseniz demek istediklerimin demagojiyle alakasinin olmadığını anlarsınız.Olayı demagojiye çevirmeyin hemen. Emeğe yorum, hakaret vs ne alaka?
Aynen, 1 ayda 900MB yemiş..Tapatalk çok yiyor.
8 yıllık sistem ardından ulaştım.Yorum yapan arkadaşa kızgınlığım yok,sadece kullandığı kelimeler insanın canını sıkıyor.Dediğiniz şey gerçekten doğru ; Herkes herşeye rahatça ulaşamıyor.Adam yıllarca beklemiş emek vermis doğal olarak bu yorumlari da gereksiz bulmuş. Demagoji demek yerine empati kurun. Herkes herşeye rahatça ulaşamıyor. (10 yıllık sistem kullanan biri yazdı)
Adam yıllarca beklemiş emek vermis doğal olarak bu yorumlari da gereksiz bulmuş. Demagoji demek yerine empati kurun. Herkes herşeye rahatça ulaşamıyor. (10 yıllık sistem kullanan biri yazdı)
Mesela bu bende yok 10 sene sonra ben de mikemmel diyeceğim![]()
Bi hayırlı olsun alırım.
Mesela bu bende yok 10 sene sonra ben de mikemmel diyeceğim![]()
![]()
Hocam hani ben de şunu gördüm, uygun bir fiyata ibaresi var. Böyle bir bakın sonuç sizin açınızdan ne olacak merak ediyorumHayırlı olsun @MrSmoke
Ben de 5 yıllık laptop kullanıyorum. Mesele bu değil.
Benzetme yapacak olursak, benim kalkıp (atıyorum) Lenovo A7000(600TL) alıp gelip burada mükemmel bir telefon aldım, dememle aynı şey. Bütçeme göre daha iyisini alamam belki, olabilir ama bu onun mükemmel olduğunu göstermez. @Tys23 de buna vurgu yaptı. Kendisi de kullanıyormuş, sistemden memnun değilmiş demekki.
Aslında sorun o değil. sorun, arkadaşın @Tys23 'e verdiği tepkide.Hocam hani ben de şunu gördüm, uygun bir fiyata ibaresi var. Böyle bir bakın sonuç sizin açınızdan ne olacak merak ediyorum![]()
Bahsetmek istediğim bahsettigim konu bu abi dediğin gibi. Sert tepki var onu da farkettimAslında sorun o değil. sorun, arkadaşın @Tys23 'e verdiği tepkide.
Arkadaşın mesajında da hata var, fiyatına göre oldukça iyi bir laptop aldım deseydi sorun olmazdı ama şu haliyle, piyasadaki mükemmel laptoplardan birini kelepir fiyata yakalamış gibi bir anlam çıkıyor.