Ve Oliveira Cimbom'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Oliveira5.jpg

Galatasaray'da Oliveira için geri sayım resmen başladı.

Günlerdir süren pazarlıklar ve yoğun uğraşlar sonuç verdi, Sarı-Kırmızılılar, Brezilyalı yıldızın işini büyük ölçüde bitirdi... Zaragoza’yı ikna eden Cim Bom’un kurmaylarının yeni hedefi ise Sambacı’yı Şampiyonlar Ligi ön elemesinde oynanacak olan Steaua Bükreş müsabakasına yetiştirmek.

Mynet Spor - Futboldan formula 1'e, basketboldan motor sporlarına kadar her türlü spor haberi!

moonlight1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yalan haber. Oliviera Zaragoza'yla sezon başında sözleşme yeniledi.

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hayırlı olsun demek istiyorum ama yöneticiler kesinleşmedi diyor yarına belli olur inşallah

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
5 Ağustos 2008 günü Galatasaray'a transfer olmuştur.

demekki iş dünden bitmiş:lol:

Ercenk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla gelse de bence bişi farketmez!ilk önce teknik direktörün Skibbe'nin değişmesi lazım!

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar daha resmi maç bile yapılmamış. hemen gönderdiniz hocayı. biraz insaf.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
mynet'in kendisi gibi haber de çakma..!!!!

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
dün eskaza antu.com a girdim, adamlar oliveira'nın galatasaray'a transferiyle ilgili topic açmışlar, ziyaretçi ve cevaplama rekoru kırdığını gördüm, %80 inin ortak görüşü bu transferin kendileri için pek hayırlı olmadığı :) ortak yorumlardan biride cimbomun bu parayı nerden bulduğu (en aptalca gerekçe), bazı yorumcular da isteseydik alırdık tribine girmişler ancak az da olsa objektif fenerli arkadaşlar biz bunun 2 yıl peşinden koştuk alamadık tarazında yorum yapmışlar. Bir de şuna dikkat ettim adamlar galatasaray'ı 6s olarak kodlamışlar, ismini düzgün olarak yazan nedereyse bir kişi bile yok, bu onların ne kadar EZİK olduğunun en büyük göstergesidir. Biri onlara parayla saadetin olmadığını anlatsın PLS.

umudayolculuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oliveira ya betisteyken hayrandım o gecirdigi talihsiz sakatlıktan sonra o eski gücüne ulaşamadı. umarım Galatasaray'a ye gelir de Türkiye deki kaliteli yabancı sayısına birde Galatasaray'ın katkısı olsun.

HellBoys_uA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar zaragozayla sözleşme imzaladı ricardo oliveira yani bize gelmiyr:(

shiftdelete35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence oliviera gelmedi üstüne üstün skibbe mükemmel bir hoca ama ben isterimki oliviera yerine leverkusenli kiessling alınsın:uvv:

moonlight1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dün eskaza antu.com a girdim, adamlar oliveira'nın galatasaray'a transferiyle ilgili topic açmışlar, ziyaretçi ve cevaplama rekoru kırdığını gördüm, %80 inin ortak görüşü bu transferin kendileri için pek hayırlı olmadığı :) ortak yorumlardan biride cimbomun bu parayı nerden bulduğu (en aptalca gerekçe), bazı yorumcular da isteseydik alırdık tribine girmişler ancak az da olsa objektif fenerli arkadaşlar biz bunun 2 yıl peşinden koştuk alamadık tarazında yorum yapmışlar. Bir de şuna dikkat ettim adamlar galatasaray'ı 6s olarak kodlamışlar, ismini düzgün olarak yazan nedereyse bir kişi bile yok, bu onların ne kadar EZİK olduğunun en büyük göstergesidir. Biri onlara parayla saadetin olmadığını anlatsın PLS.

Konunun ikinci mesajında belirttiğim gibi Oliviera'nın Zaragoza'yla taaa ne zaman sözleşme yenilediğini belirtmeme rağmen hala medyanın (başta fotomaç, fanatik, fotospor, sabah ve takvim gazeteleri olmak üzere) yaptığı masabaşı yalan haberlere inanmayı sürdürerek sanki futbolcuyla sözleşme imzalamış gibi davranıyorsunuz. Ayrıca kimseye hakaret etmenin manası yok, aksi takdirde bu iş karşılıklı hakaretleşmeye gider. Nasıl 6s'ye alınıyorsan ve yanlış buluyorsan aynısını sen de "ezik" diyerek yapıyorsun. Bir anlamda laf kendine dönüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...