Lincoln'den şok haber..

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Dönmüyorum!

Brezilyalı, menaceri Wittmann aracılığı ile Galatasaray kampına katılmayacağı mesajını verdi. Bu gelişmeye “Werder Bremen Lincoln´ü istiyor” iddiası da eklenince taşlar yerine oturdu.
Galatasaray’da Lincoln krizi bitmek bilmiyor... Her dönem yeni bir sorunla Sarı-Kırmızılı yöneticilerin başını ağrıtan, kendisine tüm problemlerine rağmen kucak açan taraftarları ise sürekli hayal kırıklığına uğratan Brezilyalı’nın Cim Bom defterini kapattığı ileri sürüldü. Galatasaray’ın kurmayları Lincoln’e ulaşmayı bir türlü başaramazken, Sambacı ile sadece menaceri temas kurabiliyor. Deneyimli futbolcunun da menacerine, “Galatasaray’a dönmeyi düşünmüyorum. Orada işler istediğim gibi gitmiyor” mesajını verdiği belirtildi. Tam da bu gelişmelerin yaşandığı süreçte ortaya çıkan bir iddia Lincoln’ün neden Türkiye’ye dönmediği yönünde önemli bir ipucu verdi. Brezilyalı oyuncunun, Bundesliga’nın güçlü takımlarından Werder Bremen’in kendisi ile ilgilendiğini duyduktan sonra tatilini uzattığı bildirildi.
2 yıl daha sözleşmesi var
Ancak bu haber henüz Werder Bremen ya da Galatasaray kaynaklarından doğrulanmadı. Galatasaray ile 2 yıllık sözleşmesi daha bulunan Lincoln, Sarı-Kırmızılı takıma gelmeden önce de bir başka Bundesliga temsilcisi Schalke’de top koşturuyordu.

Gelmezsen gelme!
Galatasaray Yönetimi de Lincoln konusunda boş durmuyor. Sezon açılalı 4 gün olmasına rağmen haber alınamayan oyuncu için Sarı-Kırmızılılar’ın düğmeye bastığı ve fesih sürecinin başladığı öğrenildi

Lincoln problemlerinden bıkan Sarı-Kırmızılı yönetim de boş durmuyor. Galatasaray’ın haklarını en iyi şekilde korumak için harekete geçen Cim Bom’un kurmaylarının Brezilyalı’nın mukavelesini feshetmek için harekete geçtiği kulübe yakın kaynaklardan sızan bilgiler arasında. Öncelikle geçtiğimiz sezondan başlayarak Lincoln’ün tüm disiplinsiz davranışlarının sırasıyla listelendiği ve noter tespitlerinin de bu dosyaya ekleneceği dile getirildi. Bu kez katılmadığı antrenman başına 30 bin Euro ceza kesilecek olan Galatasaray’ın sözleşmeli oyuncusu için süreç işlemeye devam edecek. Eğer Lincoln ile ortaya yol bulunamazsa ipler tamamen Sarı-Kırmızılılar’ın elinde olacak.
İşi çok sıkı tutuyorlar
Tıpkı Ortega davasında olduğu gibi kulübün tazminat alma şansı başta olmak üzere, birçok alternatifi daha söz konusu olacak. Cim Bomlu yöneticilerin, konunun uzmanı olan spor adamları ve hukukçularla da sık sık görüşüp fikir alış-verişinde bulunduğu ifade edildi. Önümüzdeki hafta içerisinde tablonun net bir şekilde ortaya çıkması bekleniyor.

Kaynak

Sizce Lincoln Gelecek mi?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Gelmesin istemiyoruz zaten. Ama ben bu kaynağa güvenmiyorum. :)

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Haklı adam gelmesin bencede Bülent Korkmaz habire oynatmıyodu oyundan çıkarıyodu

Şİmdi de böyle arkasından bakarsınız

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Ya gönderin Sunu Gitsin Kurtulalım artık :)

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
FIFA'ya dava açsak kesin kazanırız.Mazeretsiz gelmeyen bir futbolcu cezasını en ağır şekilde ödeyecek!!!

rower

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Haklı adam gelmesin bencede Bülent Korkmaz habire oynatmıyodu oyundan çıkarıyodu

Şİmdi de böyle arkasından bakarsınız

Hala senin gibi düşünen arkadaşların oldugunu görünce şaşırıyorum

bülent korkmaz öncesinde süper yıldız sorunsuz bir lincoln vardı sanki

aldıgı parada ufacıkta olsa katkım varsa haram zıkkım olsun

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
gelmesin , tazminat alırız daha faydalı olur :D

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Gelmezsen gelme çok ta tın :laugh: gelmeme sebebi gelmediği günler için tazminat istenmişti o yüzden gelmicm dio bnde lincoln formamı kaldırırm o zmn :laugh:

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
gelmezse gelmesin bizde dava açar çatur çutur paramızı geri alırız :D

By-Chost

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Boyle kız gibi nazlı oyunculardan nefret ediyorum ! defolsun alisamiyen in önünden bile geçmesin.. Kimse vazgeçilmez değildir !

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben lincoln ü anlamıyorum ya gitmek istediğn bir takım olur o yüzden gelmezsin ne bileyim oynamak istemezsin falan filan ya kardeşim senin böyle bir sorunun yok daha ne sitiyorsun ki gel aslanlar gibi topunu oyna bence bu lincoln futbol oynamak istemiyor böyle yaparsa kimse almaz ki bu futbolcuyu

adoen

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Gelmesin abi kene gibi bir adam hem kafasına göre isteğini yapıyor hemde takımın düzenini bozuyor. Cehennemin dibine kadar yolu var.

meksn

Asistan
Reaksiyon puanı
2
gelmesi gelmemesinden, gelmemesi de gelmesinden beter. Yönetim artık bir çare şu illete !...

Murderer

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Görürsünüz Lincoln koşa koşa gelecek yoksa sözleşmesi fest edilecek.

Siz hangisini tercih edersiniz. 2 yıl sözleşmeniz var ve baya bi para alıyorsunuz Galatasaraylılar yanlış anlamısın :wink: