Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Arkadaşlar bir şey daha danışmak istiyorum.Demin telefonum 10 dakika ekran açık bi şekilde dondu kaldı kapatamadım,sonra kendiliğinden kapandı.Tekrar başıma gelirse diye sormak istiyorum,donup kaldığında resetleme yöntemi var mı?
teyken surekli öyle senin yaşadigin gibi oluyodu banada ama cok şükür note 5 te hiç olmadı

Son düzenleme:

verb1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
İade ve samsung....

Ateş ve barut gibi birşey.

Haklısın ben de çok umutlu değilim fakat telefonu alalı bir sene olmadı ve çok titiz kullandım.Buna rağmen başıma gelmesi moralimi bozdu.Bir kaç kişinin iade talebi kabul görmüş,bi şansımı deneyeceğim.En kötü yenisini istiycem artık

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Aynen şansını dene.

Teknoloji şans işi.

canko13

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Arkadaşlar askerlik dolayısıyla telefon 2 aydır bende değildi ve dün akşam aldım telefonumu. Ama resimde gördüğünüz sorunla ilk defa karşılaşıyorum. Bunun nedeni ne? ve sizden acil çözüm bekliyorum :( nerdeyse bütün uygulamalarda aynı sıkıntıyı yaşıyorum.
Uygulamalara yöneticisine gir. Sağda daha fazla ayar var oraya gir 2 sırada görürsün. Üste görünebilir uygulamalar. Sırayla dene kapatırsın

.:EmR@H:.

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar merhaba telefon daha garanti kapsaminda sarj aletindeki aciklik icin sarj aletini degistirirlermi

e24a9523d9e45f927cbe6e952e03f481.jpg

Chuckles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar arkadaşlar acaba note 5 cihazım da knox warranity 1 oldu ama bunu samsung anlaşmalı olduğu garanti firmaları paralı olarak sıfırlayabilirler mi ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Anlaşmalı olduğu servis ya kendi servisi değil bir tane yer ile görüştüm.Romdan kaynaklı getirin sıfırlayalım diye bilgi aldım ama ne kadar foğru orda endişeliyim.
Şuan için note 5 için knox sıfırlanmıyor diye biliyorum.

Chuckles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bakalım servisine bir vereyim de yazarım zaten haberdar ederim işine yarayacak olan dostlar illa ki olacaktır.

Selim ÇALIŞKAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abiler benim telefona,bardağın dibinde kalan çay döküldü,power tuşundan tık sesi gelmiyor artık ama çalışıyor.
servise versem mi acaba? Ne dersiniz

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Arkadaşlar İŞ Bankası kısa mesaj numarası 4402'ye mesaj gönderirken ''ücrete tabi olabilir'' uyarısı çıktı ve yanlışlıkla asla gönderme seçeneğine tıkladım. Aciliyetli olarak bu sorunu çözmem gerekiyor. Bu konuda yardımcı olabilecek varsa olsun lütfen.

sifirbakiye

Profesör
Reaksiyon puanı
436
Mesajlar - Daha Fazla - Ayarlar - Mesaj Ayarları - Mesajları engelle - Engellenenler listesi veya Engellenen mesajlar oraya baksana

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Mesaj Ayarları - Mesajları engelle - Engellenenler listesi veya Engellenen mesajlar oraya baksana
Alakası yok engel bölümüyle. Sorunu çözdüm. Bu tarz bir sorun yaşayan olursa aşağıdaki işlemleri uygulasın.

Ayarlar>uygulamalar>uygulama yöneticisi>sağ üstte daha fazla kısmından sistem uygulamalarını göster>mesaj servisi> bu kısıma giriş yapınca Premium SMS gönder var. Oradan daima izin ver seçeneğini ya da sor seçeneğini seçmek gerekliymiş.

esasmevzi

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar İŞ Bankası kısa mesaj numarası 4402'ye mesaj gönderirken ''ücrete tabi olabilir'' uyarısı çıktı ve yanlışlıkla asla gönderme seçeneğine tıkladım. Aciliyetli olarak bu sorunu çözmem gerekiyor. Bu konuda yardımcı olabilecek varsa olsun lütfen.
Izinlere gir orda premium mesajlara izin ver olmasi lazim

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Teşekkürler ilgilenen arkadaşlara. Kısa süreli küçük çaplı bir kriz yaşadık burada[emoji3]