Cihan Öztürk
Öğrenci
Arkadaşlar gündelik kullanım için hangi telefonu almalıyım asla oyun oynamam sadece video ve sosyal medya başka bişey yok ama note 5 in kırılganlığı beni baya korkutuyor oyüzden kararsız kaldım
İkisi de olur . Hangisinin tasarımın beğendiyseniz onu alın bence . Note 5 kırılganlığından korkuyorum demişsiniz V10 size göre . Çünkü her iki telefonda kriterlerinizi karşılıyor ,Arkadaşlar gündelik kullanım için hangi telefonu almalıyım asla oyun oynamam sadece video ve sosyal medya başka bişey yok ama note 5 in kırılganlığı beni baya korkutuyor oyüzden kararsız kaldım
Arkadaşlar gündelik kullanım için hangi telefonu almalıyım asla oyun oynamam sadece video ve sosyal medya başka bişey yok ama note 5 in kırılganlığı beni baya korkutuyor oyüzden kararsız kaldım
Ikisi de iyi ichaz fakat OnePlus 3 daha iyi.Hem guncel hem de donanim acisindan daha iyi.arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim evet not 5 güzel telefon ama bakıyorum samsung telefonların tasarım ve görünüş açısından hepsi birbirine benziyor bu nedenle bana biraz itici geliyor şimdi araştırırken huawei mate 8 ve oneplus 3 buldum bu telefonlar hakkında yardımcı olabilirmisiniz birde meizu pro 5 var galiba benim işim biraz zor