- Reaksiyon puanı
- 816
Atamam çünkü her fırsatta zırt pırt şarja takıyorum 

Atamam çünkü her fırsatta zırt pırt şarja takıyorum![]()
Rezil olacak bişey yok g3 ten biliniyor 2k ekran atmışşın 3000 mah batarya ne yinede iyi cihaz ben tasarımcıyım tabi donanımı da es geçmem ama öyle illa en üstü olacak diyede bir durumum yok oyun oynamam ben telefonda denerim amaben atacaktım da dedim önce bi atsınlar sonra rezil olmayım sömürdü diye![]()
ben atacaktım da dedim önce bi atsınlar sonra rezil olmayım sömürdü diye![]()
Ne kadar konuşuyorsunuz ya ben 10 dk dan fazla konuşmuyorum telefonla ama ekran parlaklığı sürekli %100-90 felan geziyor 10-15 dakika video izlerim bende program kurmam ama 20-25 dk dream league oynarım sosyal medya kullanmıyorum face-twit-insta yok hiç biri sadece parlaklık %100 video izlerim fotoğraf çekerim ve ekran sürekli açık kalır çünkü ekrana bakarak yazı yazıyorum bende wifi-4g açık olur yetermi bu şekilde 1 günü çıkarırmı ?@Süleyman Alkan abi birde sen benzer de olsa kullanım süresi filan at bakalım başka profillerde nasıl süre veriyor bir kere bizim için şarja takma dan kullan(ama yarıda kalır zora düşerim dersen izinli gününde yaparız
)
Ne kadar konuşuyorsunuz ya ben 10 dk dan fazla konuşmuyorum telefonla ama ekran parlaklığı sürekli %100-90 felan geziyor 10-15 dakika video izlerim bende program kurmam ama 20-25 dk dream league oynarım sosyal medya kullanmıyorum face-twit-insta yok hiç biri sadece parlaklık %100 video izlerim fotoğraf çekerim ve ekran sürekli açık kalır çünkü ekrana bakarak yazı yazıyorum bende wifi-4g açık olur yetermi bu şekilde 1 günü çıkarırmı ?
Hocam g3 te 75 kullaniom v10 ekrani kaliteli ama parlak degil dendi eger g3 ten parlaksa 60 da test edebilirmisiniz%100 ekran parlaklığı sıkıntılı olur zira en fazla tüketimi ekran yapiyor zaten 85 ila 100 arasinda bariz fark yok.
60 da parlaklik auto olmadan test edermisinizvalla okuyunca 5000 mah olsa dayanmaz diye düşündüm ekran parlaklıgı benim %50 genelde ekran parlaklığı %90 100 seviyelerini dışarıda işim olduğunda denerim ama fazla zorlamam hem cihaz ne olursa olsun ısınır hemde tüketim acayip artar benim dizüstünde bile ekran parlaklığı sonda olunca ekran ısınıyor![]()
Bende pek düşük seviyelerde kullanmam 85 arası daha yükseği fark yapmıyor bariz bi şekilde sadece pil tüketimi artıyor o yüzden %100 lere yada 90 lara almıyorum.Bende tik var 100 den aşağı parlaklığa asla inmem , G2 kullanıyorum 2 seneyi geçti ve hala parlaklığını kıstığımı hatırlamıyorum .
Ekran dediğin cayır cayır parlayacak , ekran olduğunu belli edecek ben öyle ekranları seviyorum .
Bendeki de neyse artık .
Bende tik var 100 den aşağı parlaklığa asla inmem , G2 kullanıyorum 2 seneyi geçti ve hala parlaklığını kıstığımı hatırlamıyorum .
Ekran dediğin cayır cayır parlayacak , ekran olduğunu belli edecek ben öyle ekranları seviyorum .
Bendeki de neyse artık .
Valla aynısını ben diyorum s4 patladı cebimde pantolan yırtıldı aklım gidiyordu aynı cebte powerbankte olunca bacağım baya yara almıştıbir arkadaşım aklıma geldi, bir daha mı dünyaya geleceksin aç ekran parlaklığını yansın cayır cayır diyordu
eklemeyi unutmuşum arak cebinde patlayınca telefon %25 in üstüne çıkamadı![]()
s4 zaten ısınan bir cihazdı cebimde yazın gez hem sarj olsun ohısınınca yüksek voltaj birde akım kaynağı yan sanayi ise kıvılcım saçmamak imkansız
V10 a 2. bir batarya alan var mı ?
Bu arada diyelim internetten alışveriş yapma imkanınız yok . V10 2. el 2 ay kullanılmış , hiç çizik filan yok ve taksit ile 1800 TL almak mantıklı mı ? (Not Kaç GB olduğunu sormadım)
1 hafta içinde aranıza katılabilirim 10 aydır V10 almayı düşünüyorum 2016 modelini de düşündüm ama bana mantıksız geldi cünkü onu yeni çıktığı gibi alacaktım hem fiyat düşecek hem de sorun çıkar belki bekleyeyim bidahaki yaz para biriktirebilirsem onu alırımtaksit de vade farkı yoksa bana uygun geldi ama 100 200 vade farkı almaması önemli nokta hele birde 64 gb ise çok iyi
1 hafta içinde aranıza katılabilirim 10 aydır V10 almayı düşünüyorum 2016 modelini de düşündüm ama bana mantıksız geldi cünkü onu yeni çıktığı gibi alacaktım hem fiyat düşecek hem de sorun çıkar belki bekleyeyim bidahaki yaz para biriktirebilirsem onu alırım
Bir dahaki gidişimde kutusunda eksik var mı bir de 64 GB mı ona bir bakıyım
Her seferinde V10 yerine başka bir şey alsam mı diye düşünüyorum bazen diyorum ki napcam V10 u ama bir merkeze gidiyorum görüyorum onu o kadar telefonun arasından resmen parlıyor , ben burdaaayımmm beni gel al diyor resmen işte o zaman ben bitiyorum tasarım mükkemmel![]()
İnternetten 3000 alcam çünkü powerbank te alcam xiaomi ya da ASUS 'un karar vercem bide onaAslında o kadar telefon değiştirdim çoğu memnun etti beni misal 950 xl kamerası vs hoşuma gitti note 4 kalemi ile beni kendine bağladı ama sizin demeniz v10 tasarımdan öte hani eskiden telefonu eline alırdın kaya gibi derdin ya işte öyle sebepsiz bir hissiyat veriyor öyle sağı solu oynamıyor yamulmuyor ne bileyim bende amaçsız bir şekilde kılıf bile takmıyorum o derece hoşuma gidiyor hissiyatı bu duyguyu iphone 4 dü ilk aldığım zaman da yaşamıştım bilemiyorum belki ben çok sevmişimdir
3800 mah gold batarya varmış aslını araştırıyorum böyle birşey de alırsam baya güzel olur
İnternetten 3000 alcam çünkü powerbank te alcam xiaomi ya da ASUS 'un karar vercem bide ona![]()
Yok böyle bir şey ya rüyamda bir spotçudan V10 almışım eve gelmişim gece bütün gece sarjda yatakta telefonla oynadım sabah olmuş telefon elimde uyuyorum bir uyuyorum rüya içerisinde uyandığımda telefon çok aşırı büyük geldi sanki parmağım üst ekrana hiç yetmiycekmiş gibi hissettim arkadaki parmak izi sensörüne bile zor yetişiyordum panikledim ve uyandım baktım 6 inçlik mate 8 den daha uzun bir telefon 2-3 cmiki marka da güzel ama asus her zaman asustur![]()
V10 la kafayı yiyen üye, alın bunu burdanYok böyle bir şey ya rüyamda bir spotçudan V10 almışım eve gelmişim gece bütün gece sarjda yatakta telefonla oynadım sabah olmuş telefon elimde uyuyorum bir uyuyorum rüya içerisinde uyandığımda telefon çok aşırı büyük geldi sanki parmağım üst ekrana hiç yetmiycekmiş gibi hissettim arkadaki parmak izi sensörüne bile zor yetişiyordum panikledim ve uyandım baktım 6 inçlik mate 8 den daha uzun bir telefon 2-3 cmsakın telefonlara çok kafayı takmayın. (KAMU SPOTU)