HTC 10 Kullananlar Kulübü

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
aynen htc 10 da öyle mesele yok o zaman htc 10 alınabilecek bir cihaz
Yani Htc M8 kullanıyorum. Android platformundan yeni bir telefon alacak olsam alacağım telefon Htc 10 olurdu. Her cihazın artı yönleri eksi yönleri olur. Kafana takıp kendini üzme.

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Benim de bu kulüpte okuduğum çoğu mesaj şikayet mesajı çoğu kişi hayal kırıklığına uğramış yanlış yönlendiriyosunuz insanları

clonpear

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Benim de bu kulüpte okuduğum çoğu mesaj şikayet mesajı çoğu kişi hayal kırıklığına uğramış yanlış yönlendiriyosunuz insanları
Ne gibi? Biz fanboy değiliz açıkcası hatalarını söylüyoruz mesela ısınma sorunu var şarjı süper gitmiyor, galeri vb. yok tamam biz bunları süper telefooon kusursuuuuuz al hemen diye hiçbir şekilde söylemiyoruz ne gibi bir yanlış yönlendirme var?

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
Samsung' tan yanaysa gönlün kullanıcı kulüplerine bir bak derim. Çoğu kişi şikayetçi ekranın kronik sorunundan. Isınmadan dolayı şikayetçiysen şayet şu sıcak yaz günlerinde gayet normal. Normal zamanda da normal :).
teşekkürler ben hala spigen kadar kaba olmayan bir kılıf ve kırılmaz cam bulamadım...

QapriCe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar telefonu 2 aydır kullanıyorum. 1. Olarak telefon gerçekten çok sağlam. Yaşadığım düşürme olaylarından sonra buna kanaat getirdim. Mesela bir tanesi arabadan inerken cebimden asfalta yüzü kapak yapışması ve yandık ekran gitti derken çizik dahi oluşmaması. Kasa kenarlarında ise göze batmayan darbe izleri oldu elbette. Yalnız kılıf bulamamak cok sinir bozucu. İkinci olarak yazılımsal herhangi bir problem herzamanki gibi yok.

Şarj konusunda ise evet ultimate bir şarj süresi yok zaten beklemiyordum ama hızlı şarj bunu tölere ediyor. Tabi ben sürekli el çantası taşıyan biriyim bu benim için sorun teşkil etmiyor.

3. Olarak bazı sorunları var elbette. Benim yaşadığım durum karşı taraftan sürekli sesim bama geliyor şikayeti. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz. Bunu yaşayanınız varmı bilemiyorum. İp6p den geçtim aynı hat aynı kart daha önce yaşamıyordum.

Şuan hayli zaman geçmesine rağmen kılıf koruma ve c tipi kablo bulunması hayli güç.

Ses kulaklık vs gibi dırumlarda zaten htc kalitesi belli. Kasa çok sağlam. Aldığıma pişmanmıyım hayır tabiki.

Kamera konusunda ise cok fark bekliyordum ama gece çekiminde lg g4 ün bazı netlik üstünlüklerini görünce kızdım ama pro modda aynı netliği yakalayamasam da hoş fotoğraflar çekiyorum.

Şu ses konusu beni sıkıntıya sokan karşıdan gelen tepkiye çözüm varmı acaba?

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
arkadaşlar ben sokak satıcısı gibi biryerden kılıf ve kırılmaz cam aldım kılıf fena degıl slıkon cam tam kapatmıyor orjınalini bulamadım

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
Arkadaşlar telefonu 2 aydır kullanıyorum. 1. Olarak telefon gerçekten çok sağlam. Yaşadığım düşürme olaylarından sonra buna kanaat getirdim. Mesela bir tanesi arabadan inerken cebimden asfalta yüzü kapak yapışması ve yandık ekran gitti derken çizik dahi oluşmaması. Kasa kenarlarında ise göze batmayan darbe izleri oldu elbette. Yalnız kılıf bulamamak cok sinir bozucu. İkinci olarak yazılımsal herhangi bir problem herzamanki gibi yok.

Şarj konusunda ise evet ultimate bir şarj süresi yok zaten beklemiyordum ama hızlı şarj bunu tölere ediyor. Tabi ben sürekli el çantası taşıyan biriyim bu benim için sorun teşkil etmiyor.

3. Olarak bazı sorunları var elbette. Benim yaşadığım durum karşı taraftan sürekli sesim bama geliyor şikayeti. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz. Bunu yaşayanınız varmı bilemiyorum. İp6p den geçtim aynı hat aynı kart daha önce yaşamıyordum.

Şuan hayli zaman geçmesine rağmen kılıf koruma ve c tipi kablo bulunması hayli güç.

Ses kulaklık vs gibi dırumlarda zaten htc kalitesi belli. Kasa çok sağlam. Aldığıma pişmanmıyım hayır tabiki.

Kamera konusunda ise cok fark bekliyordum ama gece çekiminde lg g4 ün bazı netlik üstünlüklerini görünce kızdım ama pro modda aynı netliği yakalayamasam da hoş fotoğraflar çekiyorum.

bana öyle bir ses gelmiyor kardeşim vallahi bi garanti götürsen ya da tekrar deneyim sana yazayım

QapriCe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Dostum sesim bama gelmiyor karşı taraf kendi sesinin kendisine geldiğini söylüyor. Benden dolayı kaynaklanması tuhaf tabi ama mesela iş atkadaşımı başkasıyla konuşurken böyle sorun yok ama denemek için ben arıyorum benle konuşanın sesi kendisine dönüyor aöa bende böyle bir sorun yok.

Ayrıca dün mediamark ta buldum kılıf ama şeffaf silikon kılıfçım diye bir firmaya ait. Yine kendi servislerinde cam taktırdım ama piyasa malı belli ki. Aynı ekran kapatmama sıkıntısı oldu dedim bu saçma sapan birşey neymiş kenarları bombeliymiş açık kalıyormuş gibi saçma sapan şeyler söylediler üstelik 40 tl. Almış bulunduk birkere. Samsung edge modellerine göre esnek bi cam filmi vardı turkcellde onlardan bakıyorum ama bulamıyorum.

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
Dostum sesim bama gelmiyor karşı taraf kendi sesinin kendisine geldiğini söylüyor. Benden dolayı kaynaklanması tuhaf tabi ama mesela iş atkadaşımı başkasıyla konuşurken böyle sorun yok ama denemek için ben arıyorum benle konuşanın sesi kendisine dönüyor aöa bende böyle bir sorun yok.

Ayrıca dün mediamark ta buldum kılıf ama şeffaf silikon kılıfçım diye bir firmaya ait. Yine kendi servislerinde cam taktırdım ama piyasa malı belli ki. Aynı ekran kapatmama sıkıntısı oldu dedim bu saçma sapan birşey neymiş kenarları bombeliymiş açık kalıyormuş gibi saçma sapan şeyler söylediler üstelik 40 tl. Almış bulunduk birkere. Samsung edge modellerine göre esnek bi cam filmi vardı turkcellde onlardan bakıyorum ama bulamıyorum.
bende piyasadan aldım yine baya kapattı yanları idareten aldım ne zaman çıkar bu aksesuar

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6

Benim tlf üst yan tarafta ezilmeler oldu yeni arka kasa almayı düşünüyorum çok pahalımıdır acaba aslında telefonun 0st ve alt kısmı çelik kasa olmalıydı en ufak darbede ezilme yapıyor

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
Benim tlf üst yan tarafta ezilmeler oldu yeni arka kasa almayı düşünüyorum çok pahalımıdır acaba aslında telefonun 0st ve alt kısmı çelik kasa olmalıydı en ufak darbede ezilme yapıyor
hadi ya hemen böyle mi oldu abi s7 mi alsaydık yahu

krdnzburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Selamın aleyküm beyler. Yorumlarınızı okuyorum bende HTC 10 alıcam ama doğal olarak 3000 TL olduğu içinde düşünceliyim yalnız diğer cihazlara bakınca yine kafam HTC 10 da kalıyor çünkü s7 edge hem cam olduğu için daha dayanıksız hemde ben kamerasındaki yazılımdan hoşlanmıyorum. Tamam eyvallah kamerası güzel bazen çok güzel oynuyor ama bazende oynamaması gereken yerde fotoğrafın içine ediyor. Kısacası şuan kamerada tek rakibi olan HTC 10 olduğu içinde bende 2 hafta içinde HTC 10 alıcam. Dayanıklılık açısından HTC her zaman daha üstün olmuştur. Buda kanıtlarından biridir izleyin derim. S7 edge vs HTC 10 DROP TEST

clonpear

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Bro alio nun aklı s7 de kalmış htc 10 daha iyi olsa bile fark etmez ki aklı onda kalmış adamın. bence gidip insan ne istiyorsa onu almalı böyle kriterlerden ziyade.

krdnzburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Günahını almak gibi olmasın ama ben onun HTC 10 aldığına inanmıyorum adamdan foto istediler ben hala göremedim. En başından beri ikilemde adam s7 yi daha üstün görüp aklı hep o taraftayken gidipte HTC 10 almasına inanamıyorum yada HTC alıcak kafasinda belli başlı şeyler var onları silmeye çalışıyor bilmiyorum yani benimde kafamı karıştırdı. Mesajların hepsini okudum çünkü bu sonuçları çıkarabildim

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Yurtdışı htc 10 aldım 1900 tl . Gayet saglam . Ses kalitesi mukemmel. Benim için en önemlisi :)

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264

Kılıf için spigen in sitesine girip bakabilirsin orda istediğin şekilde kılıflar bulman mümkün

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
telefon da hiçbir stabilite sorunu yok aklım en başından beri htc 10 daydı s7 hep 2. plandı benim için sadece telefonun bataryası çok gidiyor arka kamerası odaklama sorunu var onun dışında sesi falan gayet iyi telefon da birkaç ss çektim buraya nasıl atarım söylerseniz paylaşırm sizle

Fëanor_Enes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Htc10 almayı pkanlıyorum da üniye yeni geçtim sizce 2 sene ve daha uzun süre idare edebilir mi? Şuan desire 816 kullanıyorum 2 sene oldu depolama alanı hariç gayet memnunum telden

krdnzburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Htc10 almayı pkanlıyorum da üniye yeni geçtim sizce 2 sene ve daha uzun süre idare edebilir mi? Şuan desire 816 kullanıyorum 2 sene oldu depolama alanı hariç gayet memnunum telden
Bence alınır. Bende HTC ONE X vardı 2. sene garantinin bitmesine 1 ay kala göndermiştim garantiye ama çok sorun yoktu telefonda garanti bitmeden bi muayene olsun istedim DESIRE 816 verdiler dediğin gibi de lanet olası depolama sorunu bıktırdı beni bende note 7 yi inceledikten sonra karar vericem ama yüksek ihtimal HTC 10

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
Bu zamanda hangi amiral gemisi telefonu alırsan al uzun süre götürür HTC 10 ve S7 edge güzel telefonlar ikisinden birini al

JesusKeane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
3 yıla yakındır HTC kullanıcısıyım (M7, M8) , HTC 10 ile devam etmek istiyorum ama tam olarak karar vermiş değilim . Bunca zamandır kullandığım HTC telefonlarında herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama artık telefonun tasarımı mı desem sıkılmaya başladım , aklımda s7 edge de var ama biraz sakar bir kullanıcı olduğum için düşürüp parçalarım diye korkuyorum . Sizlerin de HTC 10 deneyimlerinizi , önerilerinizi duymak isterim . Şimdiden teşekkür ederim

clonpear

Asistan
Reaksiyon puanı
26
3 yıla yakındır HTC kullanıcısıyım (M7, M8) , HTC 10 ile devam etmek istiyorum ama tam olarak karar vermiş değilim . Bunca zamandır kullandığım HTC telefonlarında herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama artık telefonun tasarımı mı desem sıkılmaya başladım , aklımda s7 edge de var ama biraz sakar bir kullanıcı olduğum için düşürüp parçalarım diye korkuyorum . Sizlerin de HTC 10 deneyimlerinizi , önerilerinizi duymak isterim . Şimdiden teşekkür ederim
Performans açısından tartışmasız htc 10 daha iyi ama tasarımından sıkıldıysan s7 edge al bence arkasına bir kılıf tak önüne de edge ekran olduğu için düzgün bir jelatin bulamazsan da dikkat edersin. Bakın aklınızda ne varsa onu alın.