Alio6
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 38
aynen htc 10 da öyle mesele yok o zaman htc 10 alınabilecek bir cihazŞarjı beklediği gibi değilmiş ve ısınma varmış.
aynen htc 10 da öyle mesele yok o zaman htc 10 alınabilecek bir cihazŞarjı beklediği gibi değilmiş ve ısınma varmış.
Yani Htc M8 kullanıyorum. Android platformundan yeni bir telefon alacak olsam alacağım telefon Htc 10 olurdu. Her cihazın artı yönleri eksi yönleri olur. Kafana takıp kendini üzme.aynen htc 10 da öyle mesele yok o zaman htc 10 alınabilecek bir cihaz
Bro s7 kullananlar kulübüne baktım da okuduğum yorumların %70 i şikayetti. Bence sen gene de iyi bir karar vermişsinaynen htc 10 da öyle mesele yok o zaman htc 10 alınabilecek bir cihaz
Ne gibi? Biz fanboy değiliz açıkcası hatalarını söylüyoruz mesela ısınma sorunu var şarjı süper gitmiyor, galeri vb. yok tamam biz bunları süper telefooon kusursuuuuuz al hemen diye hiçbir şekilde söylemiyoruz ne gibi bir yanlış yönlendirme var?Benim de bu kulüpte okuduğum çoğu mesaj şikayet mesajı çoğu kişi hayal kırıklığına uğramış yanlış yönlendiriyosunuz insanları
teşekkürler ben hala spigen kadar kaba olmayan bir kılıf ve kırılmaz cam bulamadım...Samsung' tan yanaysa gönlün kullanıcı kulüplerine bir bak derim. Çoğu kişi şikayetçi ekranın kronik sorunundan. Isınmadan dolayı şikayetçiysen şayet şu sıcak yaz günlerinde gayet normal. Normal zamanda da normal.
bana öyle bir ses gelmiyor kardeşim vallahi bi garanti götürsen ya da tekrar deneyim sana yazayımArkadaşlar telefonu 2 aydır kullanıyorum. 1. Olarak telefon gerçekten çok sağlam. Yaşadığım düşürme olaylarından sonra buna kanaat getirdim. Mesela bir tanesi arabadan inerken cebimden asfalta yüzü kapak yapışması ve yandık ekran gitti derken çizik dahi oluşmaması. Kasa kenarlarında ise göze batmayan darbe izleri oldu elbette. Yalnız kılıf bulamamak cok sinir bozucu. İkinci olarak yazılımsal herhangi bir problem herzamanki gibi yok.
Şarj konusunda ise evet ultimate bir şarj süresi yok zaten beklemiyordum ama hızlı şarj bunu tölere ediyor. Tabi ben sürekli el çantası taşıyan biriyim bu benim için sorun teşkil etmiyor.
3. Olarak bazı sorunları var elbette. Benim yaşadığım durum karşı taraftan sürekli sesim bama geliyor şikayeti. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz. Bunu yaşayanınız varmı bilemiyorum. İp6p den geçtim aynı hat aynı kart daha önce yaşamıyordum.
Şuan hayli zaman geçmesine rağmen kılıf koruma ve c tipi kablo bulunması hayli güç.
Ses kulaklık vs gibi dırumlarda zaten htc kalitesi belli. Kasa çok sağlam. Aldığıma pişmanmıyım hayır tabiki.
Kamera konusunda ise cok fark bekliyordum ama gece çekiminde lg g4 ün bazı netlik üstünlüklerini görünce kızdım ama pro modda aynı netliği yakalayamasam da hoş fotoğraflar çekiyorum.
Şu ses konusu beni sıkıntıya sokan karşıdan gelen tepkiye çözüm varmı acaba?
bende piyasadan aldım yine baya kapattı yanları idareten aldım ne zaman çıkar bu aksesuarDostum sesim bama gelmiyor karşı taraf kendi sesinin kendisine geldiğini söylüyor. Benden dolayı kaynaklanması tuhaf tabi ama mesela iş atkadaşımı başkasıyla konuşurken böyle sorun yok ama denemek için ben arıyorum benle konuşanın sesi kendisine dönüyor aöa bende böyle bir sorun yok.
Ayrıca dün mediamark ta buldum kılıf ama şeffaf silikon kılıfçım diye bir firmaya ait. Yine kendi servislerinde cam taktırdım ama piyasa malı belli ki. Aynı ekran kapatmama sıkıntısı oldu dedim bu saçma sapan birşey neymiş kenarları bombeliymiş açık kalıyormuş gibi saçma sapan şeyler söylediler üstelik 40 tl. Almış bulunduk birkere. Samsung edge modellerine göre esnek bi cam filmi vardı turkcellde onlardan bakıyorum ama bulamıyorum.
Benim tlf üst yan tarafta ezilmeler oldu yeni arka kasa almayı düşünüyorum çok pahalımıdır acaba aslında telefonun 0st ve alt kısmı çelik kasa olmalıydı en ufak darbede ezilme yapıyorArkadaşlar telefonu 2 aydır kullanıyorum. 1. Olarak telefon gerçekten çok sağlam. Yaşadığım düşürme olaylarından sonra buna kanaat getirdim. Mesela bir tanesi arabadan inerken cebimden asfalta yüzü kapak yapışması ve yandık ekran gitti derken çizik dahi oluşmaması. Kasa kenarlarında ise göze batmayan darbe izleri oldu elbette. Yalnız kılıf bulamamak cok sinir bozucu. İkinci olarak yazılımsal herhangi bir problem herzamanki gibi yok.
Şarj konusunda ise evet ultimate bir şarj süresi yok zaten beklemiyordum ama hızlı şarj bunu tölere ediyor. Tabi ben sürekli el çantası taşıyan biriyim bu benim için sorun teşkil etmiyor.
3. Olarak bazı sorunları var elbette. Benim yaşadığım durum karşı taraftan sürekli sesim bama geliyor şikayeti. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz. Bunu yaşayanınız varmı bilemiyorum. İp6p den geçtim aynı hat aynı kart daha önce yaşamıyordum.
Şuan hayli zaman geçmesine rağmen kılıf koruma ve c tipi kablo bulunması hayli güç.
Ses kulaklık vs gibi dırumlarda zaten htc kalitesi belli. Kasa çok sağlam. Aldığıma pişmanmıyım hayır tabiki.
Kamera konusunda ise cok fark bekliyordum ama gece çekiminde lg g4 ün bazı netlik üstünlüklerini görünce kızdım ama pro modda aynı netliği yakalayamasam da hoş fotoğraflar çekiyorum.
Şu ses konusu beni sıkıntıya sokan karşıdan gelen tepkiye çözüm varmı acaba?
hadi ya hemen böyle mi oldu abi s7 mi alsaydık yahuBenim tlf üst yan tarafta ezilmeler oldu yeni arka kasa almayı düşünüyorum çok pahalımıdır acaba aslında telefonun 0st ve alt kısmı çelik kasa olmalıydı en ufak darbede ezilme yapıyor
Yahu lütfen bak içine sinmeyen şeyi kullanman saçma bro. Git iade et zaman harcama.hadi ya hemen böyle mi oldu abi s7 mi alsaydık yahu
Bir tane de Ice View al işte hayat sana güzelYurtdışı htc 10 aldım 1900 tl . Gayet saglam . Ses kalitesi mukemmel. Benim için en önemlisi![]()
Bir tane de Ice View al işte hayat sana güzelYurtdışı htc 10 aldım 1900 tl . Gayet saglam . Ses kalitesi mukemmel. Benim için en önemlisi![]()
Memnun musun,bir de mesela bir uygulamaya tıklayınca ne kadar çabuk Açılıyor uygulama,kameranın odaklanma Hızı nasıl?Yurtdışı htc 10 aldım 1900 tl . Gayet saglam . Ses kalitesi mukemmel. Benim için en önemlisi![]()
Dostum sesim bama gelmiyor karşı taraf kendi sesinin kendisine geldiğini söylüyor. Benden dolayı kaynaklanması tuhaf tabi ama mesela iş atkadaşımı başkasıyla konuşurken böyle sorun yok ama denemek için ben arıyorum benle konuşanın sesi kendisine dönüyor aöa bende böyle bir sorun yok.
Ayrıca dün mediamark ta buldum kılıf ama şeffaf silikon kılıfçım diye bir firmaya ait. Yine kendi servislerinde cam taktırdım ama piyasa malı belli ki. Aynı ekran kapatmama sıkıntısı oldu dedim bu saçma sapan birşey neymiş kenarları bombeliymiş açık kalıyormuş gibi saçma sapan şeyler söylediler üstelik 40 tl. Almış bulunduk birkere. Samsung edge modellerine göre esnek bi cam filmi vardı turkcellde onlardan bakıyorum ama bulamıyorum.
Bence alınır. Bende HTC ONE X vardı 2. sene garantinin bitmesine 1 ay kala göndermiştim garantiye ama çok sorun yoktu telefonda garanti bitmeden bi muayene olsun istedim DESIRE 816 verdiler dediğin gibi de lanet olası depolama sorunu bıktırdı beni bende note 7 yi inceledikten sonra karar vericem ama yüksek ihtimal HTC 10Htc10 almayı pkanlıyorum da üniye yeni geçtim sizce 2 sene ve daha uzun süre idare edebilir mi? Şuan desire 816 kullanıyorum 2 sene oldu depolama alanı hariç gayet memnunum telden
Bu zamanda hangi amiral gemisi telefonu alırsan al uzun süre götürür HTC 10 ve S7 edge güzel telefonlar ikisinden birini alHtc10 almayı pkanlıyorum da üniye yeni geçtim sizce 2 sene ve daha uzun süre idare edebilir mi? Şuan desire 816 kullanıyorum 2 sene oldu depolama alanı hariç gayet memnunum telden
En az 3 sene gider temiz kullanırsan.Htc10 almayı pkanlıyorum da üniye yeni geçtim sizce 2 sene ve daha uzun süre idare edebilir mi? Şuan desire 816 kullanıyorum 2 sene oldu depolama alanı hariç gayet memnunum telden
Performans açısından tartışmasız htc 10 daha iyi ama tasarımından sıkıldıysan s7 edge al bence arkasına bir kılıf tak önüne de edge ekran olduğu için düzgün bir jelatin bulamazsan da dikkat edersin. Bakın aklınızda ne varsa onu alın.3 yıla yakındır HTC kullanıcısıyım (M7, M8) , HTC 10 ile devam etmek istiyorum ama tam olarak karar vermiş değilim . Bunca zamandır kullandığım HTC telefonlarında herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama artık telefonun tasarımı mı desem sıkılmaya başladım , aklımda s7 edge de var ama biraz sakar bir kullanıcı olduğum için düşürüp parçalarım diye korkuyorum . Sizlerin de HTC 10 deneyimlerinizi , önerilerinizi duymak isterim . Şimdiden teşekkür ederim