HTC 10 Kullananlar Kulübü

JesusKeane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Performans açısından tartışmasız htc 10 daha iyi ama tasarımından sıkıldıysan s7 edge al bence arkasına bir kılıf tak önüne de edge ekran olduğu için düzgün bir jelatin bulamazsan da dikkat edersin. Bakın aklınızda ne varsa onu alın.
Teşekkür ederim :)

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Htc 10 spigen kılıf hala tr ye gelmedi . Sizce garip değil mi arkadaşlar ? Cihaz gayet güzel ama ulkemizde tutmadı sanırım.

krdnzburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
HTC'ye karşı her zaman bir ön yargı var samsung ve apple karşısında o yüzden ülkemizde hiçbir zaman tutmaz amirali

clonpear

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Ya millet genel olarak ön yargı değil de samsung u veya iphone u daha çok bildikleri ve duydukları için onlara yöneliyor.

Alio6

Doçent
Reaksiyon puanı
38
Htc10 almayı pkanlıyorum da üniye yeni geçtim sizce 2 sene ve daha uzun süre idare edebilir mi? Şuan desire 816 kullanıyorum 2 sene oldu depolama alanı hariç gayet memnunum telden
ben kullanıyorum 3 yıl götürür cihaz bence gayet iyi sarj ve arka kamera odaklama sıkıntısı var bir de google uygulamalarını sevmiyorum onun dışında güzel cihaz

clonpear

Asistan
Reaksiyon puanı
26
ben kullanıyorum 3 yıl götürür cihaz bence gayet iyi sarj ve arka kamera odaklama sıkıntısı var bir de google uygulamalarını sevmiyorum onun dışında güzel cihaz
Google ın uygulamalarının ne gibi şeylerini sevmedin. Benim şahsen çok hoşuma gidiyor hani birçok kişiden duyup sonra sen onlara ön yargı ile yaklaşmış olabilirsin diye düşünüyorum.

JesusKeane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hocam sarj sıkıntısı demişsiniz ben cihazı almayı düşünüyorum tam olarak sıkıntınız nedir veyatta başka sıkınıtısı var mıdır söylendiği gibi 1 2gün arası şarj gider mi ?

JesusKeane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yurt dışnıdan alanlar dışnıda zannetmiyorum çok pahalı.
Ice view kılıfın orjinal olması gibi bir zorunlulugu var mıdır ben hepsiburada ve baska sitelerden buldum ama orjinal değiller bir sıkıntı olur mu elimde kalmasın ona göre siparişimi vereyim fikri olan var mı

krdnzburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
şarj sıkıntısı dediğine bakma sen her telefon aynı bi tek s7 edge 3600 mah olduğu için biraz daha fazla götürür o kadar. senin kullanışına bağlı olan bir şeydir şarj yani.İce view ise orjinal olmasına gerek yoktur diye düşünüyorum çünkü sadece mıknatıs görevi görüyor yani mıknatısı telefonun camına yapıştır aynı özellikler yine açılıyo kılıf farkı kılıf üstünden yönetiyosun işte :D google uygulamalarıda galiba galerisi fotoğrafı kötü gösteriyormuş diyolar videolarda çektiğiniz fotoğrafları pcden bakın diyolar ama çok saçma bişey yani telefondan göremiceksin onu o zaman telefonu almamın ne farkı var. Google playde illaki galeri uygulaması vardır htc 10 u olan bi baksın derim ben daha almadım ama 2 aydır inceliyorum telefonu :D bide keşke kendi müzik uygulaması olsaymış iyimiş ama onuda bence play storedan indirebiliriz çok güzel uygulamalar vardır internette araştırın tavsiye eden vardır yani. paralı olanlarında apksını indirirsiniz. Benim şuan kafamda tek sorun şu odaklanma dedikleri şey en yakında zamanda onuda gidip mediamarkta falan incelicem geç odaklanıyosa o ciddi bi sorundur bence ama güncellemeyle düzeltilirse düzeltseler iyi olur bende almayı düşünüyorum ama kafamda hep bir soru işareti dolaşıyor işte

JesusKeane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
şarj sıkıntısı dediğine bakma sen her telefon aynı bi tek s7 edge 3600 mah olduğu için biraz daha fazla götürür o kadar. senin kullanışına bağlı olan bir şeydir şarj yani.İce view ise orjinal olmasına gerek yoktur diye düşünüyorum çünkü sadece mıknatıs görevi görüyor yani mıknatısı telefonun camına yapıştır aynı özellikler yine açılıyo kılıf farkı kılıf üstünden yönetiyosun işte :D google uygulamalarıda galiba galerisi fotoğrafı kötü gösteriyormuş diyolar videolarda çektiğiniz fotoğrafları pcden bakın diyolar ama çok saçma bişey yani telefondan göremiceksin onu o zaman telefonu almamın ne farkı var. Google playde illaki galeri uygulaması vardır htc 10 u olan bi baksın derim ben daha almadım ama 2 aydır inceliyorum telefonu :D bide keşke kendi müzik uygulaması olsaymış iyimiş ama onuda bence play storedan indirebiliriz çok güzel uygulamalar vardır internette araştırın tavsiye eden vardır yani. paralı olanlarında apksını indirirsiniz. Benim şuan kafamda tek sorun şu odaklanma dedikleri şey en yakında zamanda onuda gidip mediamarkta falan incelicem geç odaklanıyosa o ciddi bi sorundur bence ama güncellemeyle düzeltilirse düzeltseler iyi olur bende almayı düşünüyorum ama kafamda hep bir soru işareti dolaşıyor işte
Aynı durumdayız , bende uzun bir süredir inceleme ve beklemedeyim.Htc 10 almayı düşünyorm ama sürekli bir soru var aklımda ki 3 yıldır htc kullanıcısıyım htc aksesuar yönünden ülkemizde zayıf . Bi kılıfa 400 lira verilmez be :D

krdnzburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Aynı durumdayız , bende uzun bir süredir inceleme ve beklemedeyim.Htc 10 almayı düşünyorm ama sürekli bir soru var aklımda ki 3 yıldır htc kullanıcısıyım htc aksesuar yönünden ülkemizde zayıf . Bi kılıfa 400 lira verilmez be :D
Aynen öyle. kuzenimde s7 edge var cidden iyi telefon ama bazen fazla makyaj yapıyo diye sevmiyorum ama alınabilir yani akşamları flashlı falan çekince prof kamera gibi çekiyor ama flashlıyken. flashsız iğrenç ötesi çekiyor yazılımdan dolayı. Bende HTC kullanıcısı olduğum için telefonun hem sağlamlığını biliyorum hemde kalitesini ama gece çekimi ve videodaki odaklanma olayını incelemem lazım nasıl olcak bende bilmiyorum :D kılıf bi şekilde ayarlanır ya internette çok var

JesusKeane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aynen öyle. kuzenimde s7 edge var cidden iyi telefon ama bazen fazla makyaj yapıyo diye sevmiyorum ama alınabilir yani akşamları flashlı falan çekince prof kamera gibi çekiyor ama flashlıyken. flashsız iğrenç ötesi çekiyor yazılımdan dolayı. Bende HTC kullanıcısı olduğum için telefonun hem sağlamlığını biliyorum hemde kalitesini ama gece çekimi ve videodaki odaklanma olayını incelemem lazım nasıl olcak bende bilmiyorum :D kılıf bi şekilde ayarlanır ya internette çok var
Hele bide note 7 yi görelim de bakalım önümüze , dediğin gibi Htc 10 inceleyebilirsen bizi de haberdar et mutlaka :)

newman42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
HTC 10 iyi güzel de kardeşim Google play dan indirme hızlı ama yükleme berbat yavaş bu kadar hızlı telefona hiç yakışmıyor

newman42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Performans açısından tartışmasız htc 10 daha iyi ama tasarımından sıkıldıysan s7 edge al bence arkasına bir kılıf tak önüne de edge ekran olduğu için düzgün bir jelatin bulamazsan da dikkat edersin. Bakın aklınızda ne varsa onu alın.
Performans da s7 bir tık önde yanlış bilgilendirme olmasın

newman42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Ayrıca performans bakımından Samsung S7 edge bir tık önde

krdnzburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Aynen note 7 ye bi bakalım. Ayrıca performans bakımından s7 derken hangi performanstan bahsettiğini çok merak ettim.

clonpear

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Performans da s7 bir tık önde yanlış bilgilendirme olmasın
Şimdi kardeşim benim performanstan kastım uygulama açılış hızı değil. Bir telefonun performansı bunlara bağdaştırılmaz. Arayüzü ne kadar akıcıysa, ne kadar oyunlarda vb. daha iyi fps veriyorsa performans budur.

newman42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Ayrıca kamera gece çekimde daha iyi pil ömrü de cabası

clonpear

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Ayrıca kamera gece çekimde daha iyi pil ömrü de cabası
Kardeşim sen benim yazdığımı okudun mu? Uygulama açılış hızı performans değildir. Neden aynı şeyi tekrar atıyorsun anlamadım. Oyun performansı exynos işlemciye göre %25 daha iyi. Ana sayfasının vb. akıcılığı daha iyi.

clonpear

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Pile katılırım ama s7 de kamerada gece çekimi gerçekten bazen bozuluyor. İzlemeni öneririm:

krdnzburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Pil ömrüne herkes katılır zaten kağıt üzerinde de daha fazla 3600 mah. Ama hız açısından htc nin arayüzü falan daha iyi ve güncellemeleri de samsungdan daha erken alıcaktır. Sen burda samsung fanlığı yapıyosun istersen samsung forumuna geç

clonpear

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Bugün bir sorun çıkmazsa htc 10 u alacağım

Son düzenleme:

newman42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Fanlık değil yanlış anlaşılmasın yıllardır HTC kullanırım şu anda da HTC 10 kullanıyorum yine HTC kullanacağım ama durum ortada

newman42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Sensation xe ile başladım one x one s m7 şimdi de HTC 10 Samsung u hiç sevmedim