Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
5 saat ekran süresi yalnız.

Wifi ile 4.30

3g ile 3.50

4g allaha emanet hiç açmıyorum bile.
Bende 4 saat filan alıyorum ama tam 24 saat şarj yetiyor bana. Yani bugün saat 12 de taktım yarın saat tam 12 ye kadar şarj yetiyor ama ekran kullanımı 4 saate kadar alabiliyorum.

cangs119

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dostum ben çoğu servise gittim, her serviste tartışma çıkar bu serviste hiç öyle birşey görmedim. Telefonlara. Pek bakmıyorlar ama büyük bir servis küçük bir yer değil. Birde kalabalık oluyor.
Bilginiz için çok teşekkürler efendim. Şikayetvar diye bir sitede ekmen servisi ile ilgili bayağı olumsuz şeyler okudum da sizlere de danışayım dedim.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Servise gitmek için Metrobüsten Avcılar cihangir mahallesi durağında inersin, en yakın durak burası.

Serviste burası.
1dR3JG.png

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bilginiz için çok teşekkürler efendim. Şikayetvar diye bir sitede ekmen servisi ile ilgili bayağı olumsuz şeyler okudum da sizlere de danışayım dedim.
2 tane ekmen servis var. Birisi beşiktaşta, birisi avcılarda. Ben her gittiğimde hiç bir sorun çıkarmadılar. S4 götürmüştüm zamanında sim kart okumuyor diye yenisini vermişlerdi, note 4 kulaklığım bozulmuştu götürdüm stokta yok ama salı günü getirtirim dedi, telefon serviste kalmadı, salı günü gittim kulaklığımı ücretsiz değiştirdiler. Yani ben memnun kalmıştım. Aksi bir durum yaşamadım, serviste aksi durum yaşayıp tartışan pek görmedim.

sifirbakiye

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
437

Bütün servisler ile alakalı Şikayetler mevcut Apple servisleri dahil. Önemli olan şikayetler ile hemen ilgilenilmesi ve sorunların çözüme kavuşması.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Daha önce de dediğim gibi sizden ücret taleb ederlerse bunu yazılı olararak beyaz etmelerini iste bunu sakın unutma ama.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Evet o zaten aklımda ;) Cumartesi günleri de açıktır umarım. ulaşamadığım için bilemiyorum
Cumartesi günü bellirli bir saate kadar açıktı. Sabah kesin açık onu biliyorum. Tabi malum olaylar yüzünden değişmediyse. Öğlen tatili zaten yok orada hafta içi sabah açılıyor akşam kapanıyor aralıksız açık.

cangs119

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
0
Cumartesi günü bellirli bir saate kadar açıktı. Sabah kesin açık onu biliyorum. Tabi malum olaylar yüzünden değişmediyse. Öğlen tatili zaten yok orada hafta içi sabah açılıyor akşam kapanıyor aralıksız açık.
Yarın saat 14,30 gibi orda olmuş olurum umarım bir sıkıntı çıkmadan şu işi hallederim..

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Adam akıllı bir download manager biliyormusunuz? Cokie verilerini toplamayan.

canko13

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum tel ayda bir root hata veriyor .kodlama hatası diye hata veriyor. Tekrar rom kurmak ve root yapmak zorunda kalıyorum. Bunun bir çözümü yokmu. Sıkıntı neyle alakalı. Ne yapmam lazım. Sizlere böylemi oluyor. Ayda 1 root hata veriyormu?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Önceki zamanlarda yazdigimi alintilayayim.

Tabi mümkün internete giriyorsunuz samfirm yazıp aratıyorsunuz ilk çıkan xda daki sayfayı açıyorsunuz ordan 0.3.5 versiyonunu indiriyorsunuz indiktek sonra zipteki dosyaları çıkartıp samfirm programini aciyorsunuz model yerine SM-N920C yazıp region yerine TUR yazıyorsunuz ordan sırayla auto binary nature check crc32 ve decyrpt automatically yi tikleyip check update ye basiyorsunuz bittikten sonra download a basip firmwarenin inmesini bekliyorsunuz. Hersey bittikten sonra inen dosyayı arşivden çıkarıyorsunuz. Sonra internetten odin indiriyorsunuz ondan sonra ise bu pit dosyasını indiriyorsunuz . bu pit dosyasının içindekini indirdiginiz firmwarenin klasorune çıkartıyorsunuz ardından başka klasöre odin i çıkartıyorsunuz. Sonrasında odin i açıp sekmelerden pit e tıklayıp alttan tekrar pite basıp indirdiginiz firmware klasöründeki NOBLELTE yazılı dosyayı seçiyorsunuz ardından sağ tarafta 4 tane yer var ilk bl ye basıp indirdiginiz firmware klasorundeki BL_ yazılı dosyayı AP ye AP_ baslayan dosyayı CP ye CP_ başlayan dosyayı CSC ye CSC_ ile başlayan dosyayı seçiyorsunuz. Ondan sonra cihazınızı kapatıp güç tuşu + ses kısma tuşu+ orta tuşa basılı tutarak açıyorsunuz. Ekrana bir soru çıkacak mavi ekranda orda ses acma tusuna basip continue ye basıyorsunuz sonra cihazınızı bilgisayara kabloyla bağlıyorsunuz. Yeni cihaz tanındı aygıt yazılımı guncellemesi yukleniyor vb gectikten sonra odinde added !! Yazısını yada ID:COM altında COM15 Turevi yazısı gorurseniz alttan START tuşuna basarak yüklemeyi baslatabilirsiniz. Yukleme sirasinda bilgisayarda bir islem yapmayiniz ve odin programini kaparmayiniz ve baglantinin kopmamasina ozen gosteriniz. Yukleme bittiginde Odinde yeşil olarak PASS ibaresi gordukten sonra telefonda ilk yazilim güncellemesi yukleniyor diyecek biraz bekledikten sonra cihaz reset atacak cihaz açılırken samsung logosundayken Ses kisma guc tusu orta tusa basili tutup hard reset atiniz ve cihaz kapandiktan sonra bastiginiz tusları hemen guc tusu orta tus ses acma tusu olarak degistirin. Recovery menusu acilacak oradan wipe data / factory reset i secip yes e basın sonra wipe cache i secip yes e basin . sonra reboot system now yapin işlem tamamdır. Not: Recovery ekranında ses açma kapatma tuslariyla yukarı asagi guc tusu ilede secim yapabilirsiniz.
Bu sam firm hata veriyor. Rom dosyalarını bulmuyor.

Edit: Sorunu çözdüm Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable ve Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable yüklü olmadığı için hata veriyormuş.

Son düzenleme:

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Her seferinde aynı romu mu kurup root atıyorsun.

verb1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ilgic bir sekilde telefonumun ses tuslarinin yan kisminda bulunan arka kapaga bagli bir aciklik gordum.Bataryanin sismesine bagli olarak yordum fakat telefonu sarjdayken kullanmam ve bataryasi tamamen bitmeden sarja takmam.Düsürme,carpma gibi bir durum da olmadigi icin geriye tek secenek batarya kaliyo
Bir kac zamandir yuzde 15 e gelmeden bazen birden kapaniyo ve sarja taktigimda da yuzde 15lerde oldugunu gosteriyo.Pazartesi servis yollari gorundu bize anlayacaginiz.Cok moralimi bozdu su durum,durduk yere servise dert anlat simdi..

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ilgic bir sekilde telefonumun ses tuslarinin yan kisminda bulunan arka kapaga bagli bir aciklik gordum.Bataryanin sismesine bagli olarak yordum fakat telefonu sarjdayken kullanmam ve bataryasi tamamen bitmeden sarja takmam.Düsürme,carpma gibi bir durum da olmadigi icin geriye tek secenek batarya kaliyo
Bir kac zamandir yuzde 15 e gelmeden bazen birden kapaniyo ve sarja taktigimda da yuzde 15lerde oldugunu gosteriyo.Pazartesi servis yollari gorundu bize anlayacaginiz.Cok moralimi bozdu su durum,durduk yere servise dert anlat simdi..
Gecmis olsun batarya degistirirler. Uzatmazlar diye umuyorum