mertcankaraman20
Doçent
TeşekkürlerNote 4'ün hızlı şarj aleti bu.Hızlı şarj destekli. Resim ve açıklamada görebilirsin.
TeşekkürlerNote 4'ün hızlı şarj aleti bu.Hızlı şarj destekli. Resim ve açıklamada görebilirsin.
Ürün hızlı şarj etmediği zaman zaten iade seçeneği var, ürün hatalı/arızalı/bozuk gibi nedenlerden dolayı iade edebiliyorsun.Teşekkürler
Sizde hangi rengi vardı ?Ürün hızlı şarj etmediği zaman zaten iade seçeneği var, ürün hatalı/arızalı/bozuk gibi nedenlerden dolayı iade edebiliyorsun.
Note 5 gold kullanıyorum.Sizde hangi rengi vardı ?
Dostum 35 TL verme. Şarj adaptörü ile birlikte 25 tiye satılıyor note 4 un ki. Aynı kablo ve adaptör. Boşuna 35 TL sadece kabloyu verme vereceksen. Telefonu almadan derken telefon servise girip bir kaç gün bekleyecek mi dediler sana da ?
Bence servise ver cihazını smart Switch ile kendi bigisayarina yedekleme yap. İnadına servise veriyorum ben.Yazılım yüklemeleri gerektiğini bu nedenle de telefondaki her şeyin silineceğini,eğer ellerinde varsa bir saat sonra kabloyu verebileceklerini söylediler.Çok saçma geldi,bir kablo için yaptıklarını saçma buldum açıkçası.Sizce vermeli miyim,yoksa para ile yeni kablo mu almalıyım?
Evet hocam sadece ilk aldığımda dolabın oraya geçerken köşesine ufak bir darbe almıştım telefonumun o kadar. Başka en ufak bir çiziği dahi yok. Bugünkü adamın bana söylediği şey bu telefonlar düşme sonucu veya kasılma sonucu bu durum meydana gelir diyor. Kasılmadan kastları da cepte telefonun bükülmesiymiş. Dedim ben telefonumu cebimde taşımayıp nerde taşımalıyım yani telefon sonuçta bu.Dostum hiç para verme bunlara. Cihazın garanti dahilindeyse ve dediğin gibi darbesi yoksa rahatça garanti dahilinde yaptırırsin. Avcılar ekmen servisi var, oraya götür ben 2 defa gittim diğer servislere nazaran daha iyi ilgileniyorlar gibime geldi, cihazını evraklarını götür. Durumu anlat, eğer senden ücret talep eden olursa bu ücret talebini yazılı olarak sana ilrtmelerini iste, sonra bu şikayetin üzerinde direk tüketici hakem heyetine gidiyorsun cihazın evraklarını ve senden para istediklerini belgeliyorsun onlar gereğini yapıp senin lehine karar çıkartırlar. Ama unutma cihaz senin dedigin gibiyse, ekmen servis garanti dahilinde onarım yapabilir. Yapması lazım asıl olan.
Cihazda kozmetik olarak yamukluk yoksa öyle birşey diyemez. Sen başka bir servise git ve senden ücret talep edilirse bunu sana yazılı olarak bildirmelerini iste. Ardından Tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.Evet hocam sadece ilk aldığımda dolabın oraya geçerken köşesine ufak bir darbe almıştım telefonumun o kadar. Başka en ufak bir çiziği dahi yok. Bugünkü adamın bana söylediği şey bu telefonlar düşme sonucu veya kasılma sonucu bu durum meydana gelir diyor. Kasılmadan kastları da cepte telefonun bükülmesiymiş. Dedim ben telefonumu cebimde taşımayıp nerde taşımalıyım yani telefon sonuçta bu.
Nedir benim bu telefonlardan çektiğim yaCihazda kozmetik olarak yamukluk yoksa öyle birşey diyemez. Sen başka bir servise git ve senden ücret talep edilirse bunu sana yazılı olarak bildirmelerini iste. Ardından Tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.
Tüketici hakem heyeti o kadar sürmüyor. Bir aya kesin sonuç çıkar diye tahmin ediyorum.Nedir benim bu telefonlardan çektiğim ya( Önceki telefonum xperia z1 di. Onda da mahkemelik oldum ve 1 sene süren mahkeme sonucu ben haklı çıktım ve ücret iadesi yapmışlardı. 1 sene telefon konusunda mağdur kalmıştım
Şimdi yine aynı şeylerin başıma gelmesi üzüyor insanı :/
Cihazımdaki görünür tek fiziksel hasar ufacık bir nokta darbe o da dolaba çarpmam sonucu oluşan bir şeydi. Başka da hiçbir en ufak dahi fiziksel hasarı yok telefonumun. Hocam benim o servisteki elemanı gözüm tutmamıştı zaten. Ben yarın da aynı bakırköy mta ya gidip başka bir çalışanın ilgilenmesini isteyeceğim. Eğer ki baktım aynı şeyi söylüyorlar, sizin tavsiyeniz üzerine Avcılar ekmen servisine gidicem.Cihazda kozmetik olarak yamukluk yoksa öyle birşey diyemez. Sen başka bir servise git ve senden ücret talep edilirse bunu sana yazılı olarak bildirmelerini iste. Ardından Tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.
1 aya sonuçlanıyor fakat ondan sonra da SONY bana dava açmıştı ondan dolayı uzamıştı iş. İnsanların uğraşmayacaklarını sanıyorlar fakat bilmiyorlar ki o insanların nasıl para kazandıklarını...Tüketici hakem heyeti o kadar sürmüyor. Bir aya kesin sonuç çıkar diye tahmin ediyorum.
Hatta ses kaydi alabilirsen ses kaydı al derim. Delil delildir.1 aya sonuçlanıyor fakat ondan sonra da SONY bana dava açmıştı ondan dolayı uzamıştı iş. İnsanların uğraşmayacaklarını sanıyorlar fakat bilmiyorlar ki o insanların nasıl para kazandıklarını...
Çok teşekkür ederim yardımınız için. Yarın gittikten sonra gelişmeleri buradan paylaşacağım sizlere. Eğer o da olmazsa Cumartesi günü Avcılar Ekmen servisine götüreceğim sizin de dediğiniz gibiHatta ses kaydi alabilirsen ses kaydı al derim. Delil delildir.
İşimden dolayı pek fırsatım olmuyor desem yeridirHaklı olduğuna inanan sonuna kadar hakkını arasın
Umarım ,dua edinİhmal etmeye gelmez umarım ücretsiz değişim olur
Bir telefonun pili ancak bu kadar kötü gidebilir dedirtiyor elimdeki Note 5 bana. 5 saatin yanından dahi geçemiyorum. Cidden sinir hastası oldum.
5 saat ekran süresi yalnız.5 saat çok az bir süre. Greenfy yükle arkada açık kalan görünmeyen programları kapat. Ben bütün gün elimden düşürmüyorum bana bile nerdeyse 12 saat fln gidiyor.
Bence servise ver cihazını smart Switch ile kendi bigisayarina yedekleme yap. İnadına servise veriyorum ben.
Dostum ben çoğu servise gittim, her serviste tartışma çıkar bu serviste hiç öyle birşey görmedim. Telefonlara. Pek bakmıyorlar ama büyük bir servis küçük bir yer değil. Birde kalabalık oluyor.Avcılar Ekmen Samsung Servisi hakkında bilgisi olan var mı ? Nasıl bir servistir, insanı yok yere uğraştırıyor mu, servise giden ürünlerde sorun yaşayan var mı ? Telefonla arayıp bilgi almak istedim yarım saattir bekletiliyorum müzik çalıyor da. Bir garip geldi bana bu servis daha ilk adımımda.