-AkyoL-
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Ya p9 alcam yada v10 un yeni versiyonunu bekleyeceğimAynen nekadar çabuk tükense de okadar çabuk şarj edilebiliyor.
Ya cok pahalı olur yine bu aylara kadar bekleyecegim v10 varya sadece bataryasindan şüpheliyim yoksa direk cekcem tetigi birde real racing 3 oynatir mi o benim icin g3 den iyi batarya olsun yeter ama mantıken olmuyor.Bekle bence
Kamera acisi fps mi tps mi tesekkurler hocam o kadar indirme yaptinizOyunu yükledim oynatıyor bir sıkıntı yok
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.efendim oraya +1 kullanıcı daha rica edicim.
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Hayırlı olsun
Hafta sonu nedeniyle arka kapak kılıfını çıkarıp bir kenara koydum ve sonrasında olan oldu gözyaşım yere daha önce düştü
Ekli dosyayı görüntüle 6133
Ya cok pahalı olur yine bu aylara kadar bekleyecegim v10 varya sadece bataryasindan şüpheliyim yoksa direk cekcem tetigi birde real racing 3 oynatir mi o benim icin g3 den iyi batarya olsun yeter ama mantıken olmuyor.![]()
Batarya sıkıntı hocam sabah 8 den akşamı çıkarsa kesin alacağım telefonlardan yeni v10 da istediğim şey tasarım aynı kalsın donanımı güncellesinler ekran kasa oranını %75 ve üzerine çıkarsınlar ki cihaz daha ergonomik olsun başka bir şey değil yaniriptide gp 2 , wot ve gta sa (en yüksek ayarda ) oynadım herhangi bir sorun yaşamadım
Batarya sıkıntı hocam sabah 8 den akşamı çıkarsa kesin alacağım telefonlardan yeni v10 da istediğim şey tasarım aynı kalsın donanımı güncellesinler ekran kasa oranını %75 ve üzerine çıkarsınlar ki cihaz daha ergonomik olsun başka bir şey değil yani![]()
Hocam ben sürekli dağda gezen bir insanım eski telefonum s4 telefonu 8 de cıkarıordum sarıdan 4-5 gibi kazanıyordu ve 2,5 saatte sarj oluyordu suan M4 aquaa gectim saat aksam 4-5 te %57 sarjla dondum lg nin guc tasarruf modu G3 den beri işe yaradığını gormedim cihazına hep parlaklık sonda kullanıyorum p9 dusunuyorum ama elim cidden titrediğinden fotoğraf cekirdek etki edermi bilmiyorum ayrıca Huawei uzun kullanımda kronik sorun cıkarıordum mı arayüzü stabil mi onu da bilmiyorumAynen ozaman gidip lenovo vibe p1 al beğeniyormusun o cihazı 5000 mah bataryası var 2 gün yetiyormuş.
Hocam ben sürekli dağda gezen bir insanım eski telefonum s4 telefonu 8 de cıkarıordum sarıdan 4-5 gibi kazanıyordu ve 2,5 saatte sarj oluyordu suan M4 aquaa gectim saat aksam 4-5 te %57 sarjla dondum lg nin guc tasarruf modu G3 den beri işe yaradığını gormedim cihazına hep parlaklık sonda kullanıyorum p9 dusunuyorum ama elim cidden titrediğinden fotoğraf cekirdek etki edermi bilmiyorum ayrıca Huawei uzun kullanımda kronik sorun cıkarıordum mı arayüzü stabil mi onu da bilmiyorum
Biraz daha açarmısınız internetten baktım ama bunlar tam olarak ne işe yarıyor yani standart kırılmaz camdan farkı ne buffun. kabım mıktanıslı ve Kabın ön kapağı arkada durunca ekranı oto kitliyor. Hemde telefon kapsız daha şıkDafoni veya duff al kilifsiz kullan
Biraz daha açarmısınız internetten baktım ama bunlar tam olarak ne işe yarıyor yani standart kırılmaz camdan farkı ne buffun. kabım mıktanıslı ve Kabın ön kapağı arkada durunca ekranı oto kitliyor. Hemde telefon kapsız daha şık
Ya ne biliyim aralarında 150tl fiyat farkı var verebilirim ama ucuz olan cazip geliyor ama huawein arayüzü kronik sorun çıkarma olasılığını bilemiyorum o.ı.s eksikliğini hissettim mediamarktta belki yazılımla iyileşmiştir kullandığımdan beri bilemem batarya olarak ta 2 katıbatarya bir şekilde çözülür powerbank yada bataryalı kılıf ile ama ois vs eklenmez cihaza