Emreyi aldılar sıra Aykutta!..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Link
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
FENERBAHÇE, Newcastle’den eski Galatasaraylı Emre Belözoğlu’nu alarak ezeli rakibine transferde müthiş bir çalım atmıştı... Sarı-lacivertlilerin, şimdi de yabancı kalecinin gelmesinden sonra sarı-kırmızılı takımda ikinci plana atılan Aykut’u müthiş bir planla renklerine katmaya hazırlandığı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre Fener yönetimi geçen sene G.Saray’ın şampiyonluğunda büyük emeği geçen Aykut’a, “Parasını biz verelim ama bonservisini kendin al ya da Avrupa’dan bir kulübe git. Seni oradan transfer edelim” önerisinde bulundu. Bu teklife Aykut’un da sıcak baktığı söyleniyor.

Efsane Fotospor Fotospor Haber: Emre?yi aldılar sıra Aykut?ta!.. (2008-08-05)

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Değişik haberler var ve resmi siteden yalanlama gelmiyor, bu da haberlerin doğruluk payını arttırıyor.

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Fenerbahçe'ye gelirse yine ikinci planda olacak. Sonuçta Volkan'ın yedeği olacak.

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
facebookta bi grupta gördüm hoşuma gitti sizle paylaşmak istedim..

Kötü Adam Not: Hoş değil.. Kaldırdım

HellBoys_uA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arda hayatta Galatasarayı satıp Fenerbahçe gibi bi takıma gitmez bunu kafanıza sokun

Maxx not: Lütfen takım isimlerini kısaltma olarak yazma.

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Efsana Fotospor Link'ini görünce rahatladım.

dragonfly

Asistan
Reaksiyon puanı
1
değil aykut u istesek beleştepe yi bile alırız.....:)

Ya en çok senin gibi cahillere kızıyorum biliyormusun muratince. Bu nedir böyle ya. Tamam Fenerbahçe son iki yılda ekonomi anlamında diğer klüplere karşı belirgin bir üstünlüğünüz oldu. Ama bu kadar sonradan görmeliği nereden adet ediniyorsunuz anlamadım gitti. "Yok efendim aziz başkan parayı bastırır ardayı alırmış , parayı bastırır sayrantepeyi alırmış." Sezercik filminde eşşeği açık artırmayla almaya çalışan şişko çocuğu geçtiniz valla. "Benim başkanımım çok pavası vav. Çuvalla pava veviv genede alıv avdayı(Arda). Avda'yı alınca binicem üstüne vuvucam kıvbacı vuvucam kıvbacı"

Aynen bu çocuktan farkın yok muratince.

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
değil aykut u istesek beleştepe yi bile alırız.....:)
Sevgili Murat İnce,
Ben olsam her sezon düzenli olarak gömüleceğim stada daha orjinal bi' isim bulurdum. Bu devirde beleşe ancak, Fenerbahçe'den topçu alırsın. Onun dışında, iktisat "bedava mal ya da hizmet yoktur" der.

shiftdelete35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aykutun galatasarayı satcağını hiç düşünmüyorummmmmm:nono::nono: