Fenerbahçe 0-2 PSV Eindhoven | Hazırlık Maçı

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,456
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
Fener'e erken uyarı

fenerbahce_psv.jpg


Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe 72 gün sonra çıktığı taraftarı önünde PSV Eindoven'a 2-0 mağlup oldu. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda önümüzdeki hafta oynanacak Salzburg maçı öncesi kötü bir prova yapan sarı lacivertlilerin ikinci yarıda Meireles ile iki topu direkten döndü.

Bu sezon Martens, Lens ve Strootman gibi önemli yıldızlarını kaybeden Hollanda temsilcisine galibiyeti getiren golleri Matavz ve Locadia kaydetti.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Hollanda'nın PSV Eindhoven takımıyla İstanbul'da karşılaşan Fenerbahçe, 72 gün sonra Kadıköy'de taraftarıyla buluştu.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda en son Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon 12 Mayıs Pazar günü Galatasaray ile karşı karşıya gelen sarı-lacivertliler, 72 gün sonra sahasında PSV Eindhoven maçıyla taraftarlarının karşısına çıktı.

Taraftarlar, maç öncesi ısınmaya çıkan futbolcuları tek tek tribünlere çağırarak, sevgi gösterisinde bulundu. Sarı-lacivertli takımın yeni teknik direktörü Ersun Yanal'ı da taraftarlar uzun süre tribüne çağırdı. Yanal, ısrarlı tezahüratlar üzerine tribünlere doğru giderek, taraftarları selamladı.

Sarı-lacivertli taraftarlar, PSV Eindhoven maçında stadı büyük ölçüde doldururken, maraton tribününde yer yer boşluklar göze çarptı.

İlk 11'de 7 yabancı

Teknik Direktör Ersun Yanal, PSV Eindhoven maçında ilk 11'de 7 yabancı oyuncuya yer verdi.

Sarı-lacivertlilerde Yobo, Kuyt, Meireles, Cristian, Alves, Kadlec ve Webo ilk 11'de sahaya çıkarken, Türk oyunculardan Volkan Demirel, Bekir İrtegün, Emre Belözoğlu ve Caner Erkin ilk 11'de görev yaptı.

Yabancı oyunculardan Sow, Holmen, Stoch ve Krasic ise yedekler arasında yer aldı.

Fenerbahçe'nin Azerbaycan'ın Khazar Lankaran takımıyla yaptığı hazırlık maçında da ilk 11'de 7 yabancı sahaya çıkmıştı.

Yeni transferler ilk kez Kadıköy'de maça çıktı

Fenerbahçe'nin yeni transferleri ve teknik direktör Ersun Yanal, PSV Eindhoven maçıyla birlikte Kadıköy'de ilk kez taraftarlarının karşısına çıktı.

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın istifasının ardından sarı-lacivertli takımla anlaşan Ersun Yanal ile yeni transferler Bruno Alves, Michal Kadlec, Samuel Holmen ve Alper Potuk, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'nda taraftarlarıyla buluştu.

Alves ve Kadlec ilk 11'de sahaya çıkarken, Holmen ve Alper Potuk yedekler arasında yer aldı.

6 hakem görev yaptı

Fenerbahçe ile PSV Eindhoven takımları arasında oynanan özel maçta 6 hakem görev yaptı.

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda hayata geçirilecek 6 hakemli sistemin denendiği karşılaşmada orta hakem olarak Volkan Bayarslan, yardımcı hakemler Kerem Ersoy, Mehmet Kapluhan, dördüncü hakem Ceyhun Sesigüzel'in yanı sıra ilave yardımcı hakem olarak da Murat Özcan ve Onur Karabaş görev aldı.

Öte yandan, Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı, PSV Eindhoven maçı öncesi Fenerbahçe'yi takip eden muhabirlere iftar verdi.

Lig TV
 

efka_vasi

Asistan
Katılım
27 Haziran 2011
Mesajlar
355
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Yok artık bu ne yaaa.. Hazırlık maçı dahi izleyemez olduk..
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
biletlerden haberi olan varsa bilgi verebilir mi arkadaslar biletıxden mı alabiliriz?
 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,456
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
20 Temmuz Cumartesi biletler satışa çıkacak.

Türk Telekom ve Migros Tribünü: 33 lira
Fenerium Üst H-I Blok: 77 lira
Fenerium Üst C-D-F-G Blok: 99 lira
D- Smart Fenerium Alt G Blok: 125 lira
D-Smart Fenerium Alt B-F Blok: 175 lira
D-Smart Fenerium Alt C-E Blok: 215 lira
D-Smart Fenerium Alt D Blok: 225 lira
 
Üst