İphone 5 AÇILMIYOR

Metx105ncan25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ben bi konu hakkında sizlere danışmak istiyorum yöneticilerde yardımcı olursa sevinirim.Forumda yeniyim konu açarken bir hatam olursa kusura bakmayın...

Selamün aleyküm bir İphone 5'im var telefonu çok temiz kullandım hiç birşey başına getirmedim telefon şuanda açılmıyor. kaç kere kurtarmaya çalıştım ama olmuyor yani bi bildiginiz benim bilmedigim birşey olabilir mi biraz yardımcı olursanız çok sevinirim ne olmuş olabilir.Ayrıca Telefoncuyum yani denedim olmuyor büyük ihtimal anakartta bir problem var.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Öncelikle Aleyküm selam, cihaz hangi ekranda takılı kaldı* Cihaz kapalı halde mi? Eğer kapalı haldeyse tepki veriyor mu? Daha detaycı olursanız hızlı ve etkili bir şekilde yardımcı olabiliriz.

Metx105ncan25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sayın byserhatt cihazın iOS sürümü hakkında dönücem size
Sayın Lazzz:cihaz kurtarma moduna falan giriyor fakat tepki vermiyor hiçbirşekilde kurtarma moduna giriyor geri yüklerken hata veriyor

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
sayın byserhatt cihazın iOS sürümü hakkında dönücem size
Sayın Lazzz:cihaz kurtarma moduna falan giriyor fakat tepki vermiyor hiçbirşekilde kurtarma moduna giriyor geri yüklerken hata veriyor
Cihaz kurtarma moduna girdiğinde bilgisayarda iTunnes açıkken telefonu kabloyla bilgisayara bağladığınızda bilgisayarda nede telefonda herhangi bir uyarı veya tepki olmuyor mu?

Ayrıca iPhone, iPad veya iPod touch aygıtınızı güncelleyemiyor veya geri yükleyemiyorsanız - Apple Destek

bu adımları denediniz mi?

Metx105ncan25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
O Adımları denemedim fakat bilgisayara bagladıgımda ses çıkıyor bilgisayardan kabloyu taktığım sesi.Geri yüklemek için takıyorum home tuşuyla takınca açılıyor sadece kurtarmaya alıyorum ve hata veriyor zaten

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
O Adımları denemedim fakat bilgisayara bagladıgımda ses çıkıyor bilgisayardan kabloyu taktığım sesi.Geri yüklemek için takıyorum home tuşuyla takınca açılıyor sadece kurtarmaya alıyorum ve hata veriyor zaten
Linkte gösterilen adımları uyguladığınız zaman donanımsal problem yoksa cihazınız tekrar açılacaktır.

Metx105ncan25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
byserhatt bey geç döndügüm için kusura bakmayın iOS 9.3.2 ydi iOS 10 denemiş bunu bozan kişi ? sonra böyle olmuş