LG G3 mü LG G4

cesur424

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
merhaba arkadaslar telefon almayı düşünüyorum LG G3 ve G4 düşünüyorm.İthalatçi garantili alıcam alırsam ikisini de. G3 6.0 güncellemesini aldıktan sonra çok iyi oldugunu söylüyorlar.1000 lira civarında g4 ise 1200 lira cıvarında ve bootloop ve ghostscreen sorunun cok fazla oldugunu soyluyorlar aralarında kamera dışında pek bir fark goremedim sizce hangisini almak daha mantıklı olur.Fazla oyun oynayan biri değilim sosyal medya internet kamera benım ıcın onemli olan.Kamera için 200 lirafazla vermeye değermi sizce ?

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
G4 Tabi ki 200 lira fark değer çünkü kamera dışında ekran-işlemci tarafında da yenilikler var g3 çok aşırı ısınan bir telefon ve g4 e nazaran 1 yıl daha eski 6.0 geldi ama sorun o kadar çözülmedi batarya olarak ise g4-g3 den daha başarılı g3 ısındığı için fazla güç tüketiyor lg g4 ü aldığında seri numarasına bakacaksın kutu üzerisinde yazar eğer 500 serisi ise bootloop-ghostscreen bunlarda var alacaksan 601k ve üzeri seri numarası almaya çalış almadan anlayamazsın alacaksınız sana geldiğinde kutu üzerinde yazar eğer dediğim 500 ise iade et kronik 600k ve üzerinde ise kronik sorun yok diyorlar.

esplendor1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
G4 Tabi ki 200 lira fark değer çünkü kamera dışında ekran-işlemci tarafında da yenilikler var g3 çok aşırı ısınan bir telefon ve g4 e nazaran 1 yıl daha eski 6.0 geldi ama sorun o kadar çözülmedi batarya olarak ise g4-g3 den daha başarılı g3 ısındığı için fazla güç tüketiyor lg g4 ü aldığında seri numarasına bakacaksın kutu üzerisinde yazar eğer 500 serisi ise bootloop-ghostscreen bunlarda var alacaksan 601k ve üzeri seri numarası almaya çalış almadan anlayamazsın alacaksınız sana geldiğinde kutu üzerinde yazar eğer dediğim 500 ise iade et kronik 600k ve üzerinde ise kronik sorun yok diyorlar.
Arkadaşın dediklerine katılıyorum. Sadece g3 ve g4 arasında kaldıysan tabiki g4 fakat g5 öneririm eğer ilgileniyorsan

cesur424

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Arkadaşın dediklerine katılıyorum. Sadece g3 ve g4 arasında kaldıysan tabiki g4 fakat g5 öneririm eğer ilgileniyorsan
cevaplarınız için teşekkür ederim internet üzerinden LG G4 32 GB Dual Sim (İthalatçı Garantili) Fiyatı buradan almayı dşünüyorum serisini almadan öğrenme şansımız yok mudur ?

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160

Diego950

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
G4 Lg türkiye garantili alırsan sevinirim ama bu teknoloji şans işidir örnek vereyim bir arkadaşımda lg g3 vardı istanbulbilişimden aldı orasıda ithalatçı garantili zaten şuana kadar hiç bir problemi çıkmadı mesela ama bir arkadaşım lg türkiye garantili lg g3 aldı 1 ayda alt taraf çatladı.