- Reaksiyon puanı
- 557
Onlar yu gi oh tasosu'ydu.En son birde demir tasolar çıktı onlara denk gelmiş olabilirsin. 2000lerden sonra plastik tasolar çıkmadı diye hatırlıyorum.
Onlar yu gi oh tasosu'ydu.En son birde demir tasolar çıktı onlara denk gelmiş olabilirsin. 2000lerden sonra plastik tasolar çıkmadı diye hatırlıyorum.
Takım gireceksek alternatif bir map'de oynayalım cache,mirage,coble felan.
Akşam haberleşiriz alternatif map konusunda korkularım varTakım gireceksek alternatif bir map'de oynayalım cache,mirage,coble felan.
Bir de oynayalım yoksa ben pb akarım.
Adam Dust II'yi henüz daha yeni çözdü, bir de alternatif harita yapacak. Olacak iş değil..![]()
Stalkyard yapsak daha iyi..Assault kapışın
AynenAdam Dust II'yi henüz daha yeni çözdü, bir de alternatif harita yapacak. Olacak iş değil..![]()
Liseliler bilmez diye bir tabir var ya, şuan aynen öyle
![]()
O degilde canım koca boy cips çektiCips paketlerini minciklardik![]()
Sonra bakkacı oradan bağırırdi [emoji16]Cips paketlerini minciklardik![]()
İşte bunları herkes bilmez. 20 sene rahat geçmiştir bunların üstünden. Hey gidi..Bunları bilen varmı pokemondan önce bunlarla okula bile giderdik
![]()
Pc nin markasının çıktığı ekranda usb yi çıkar düzelirWindowsda kurulum yaparken yeniden başlatılcak diyip usb den başlatıp yeniden kurulum çıkıyor[emoji53]
Öyle yaptım. Kurdum windowsu.Pc nin markasının çıktığı ekranda usb yi çıkar düzelir![]()
Taso kenarlarını eritirdik çeviremesin diye oynadığımız hey gidi heyAglatacaksiniz beni gencler. Güzel günlerdi ama, hatirladikca bir tuhaf oluyor insan. Looney tunes tasolari baskaydi be![]()
Hepsini oldum.Yarın emg testim var ve iğne fobim var. Deneyimi olan var mı?
İğne batırıp elektrik veriyorlarmış herhalde emg'de. Benim de iğne fobim var. Acısı var mı?Hepsini oldum.
Saliselik şeyler yasayacaksın. Acısı var biraz ama acı eşiğine baglı biraz. Acıya hiç dayanamıyorsan işin zor.İğne batırıp elektrik veriyorlarmış herhalde emg'de. Benim de iğne fobim var. Acısı var mı?
Kazanmaya 2 raund kalmıştı. 14-7 filan öndeydik. İki gavur sattı maçı.Ne Oldu![]()
Bugün bir daha oynamam. Başka zamana.Vay namussuzlar gel beraber bi maç atalım