- Reaksiyon puanı
- 3,278
Eskiden böyle olmuyordu, bakalım düzelecek mi.Tapatalkın uyuzluğu ama forum ile tapatalk arasında uyuşmazlık oluyordur muhtemelen.
Eskiden böyle olmuyordu, bakalım düzelecek mi.Tapatalkın uyuzluğu ama forum ile tapatalk arasında uyuşmazlık oluyordur muhtemelen.
Bence bilirler.Liseliler bilmez diye bir tabir var ya, şuan aynen öyle
![]()
12'ye giden liseliler bilir. Eminim.Bilemezler. Bu zamanin liselileri o zaman kac yasindaydi?
12 ye giden 2-3 yasinda olmuyor mu 97 yillarinda12'ye giden liseliler bilir. Eminim.
Ben 97liyim ve cipslersen çıkanları çok net hatırlıyorum. Hatta 2 sene öncesine kadar duruyorlardı.Bizim çocukluğumuzda da vardı yani.12 ye giden 2-3 yasinda olmuyor mu 97 yillarinda
97 liysen Misket ve pokemon zamanında sen daha yeni doğmuştun, 97-2000 yılları son yıllarıydı.Ben 97liyim ve cipslersen çıkanları çok net hatırlıyorum. Hatta 2 sene öncesine kadar duruyorlardı.Bizim çocukluğumuzda da vardı yani.
Ben rüya mı gördüm?97 liysen Misket ve pokemon zamanında sen daha yeni doğmuştun, 97-2000 yılları son yıllarıydı.
Sanırım sen yeni versiyonlara denk geldinBen rüya mı gördüm?Oynuyordum. Gayet net hatırlıyorum.
Eğer çıkarttılarsa ihtimal var. Fakat yukarıdaki fotoğraftakindendi.Sanırım sen yeni versiyonlara denk geldin![]()
En son birde demir tasolar çıktı onlara denk gelmiş olabilirsin. 2000lerden sonra plastik tasolar çıkmadı diye hatırlıyorum.Ben rüya mı gördüm?Oynuyordum. Gayet net hatırlıyorum.
Hayır oynadıklarım plastikti.En son birde demir tasolar çıktı onlara denk gelmiş olabilirsin. 2000lerden sonra plastik tasolar çıkmadı diye hatırlıyorum.
Yan ürünler çok çıktı. Ilk aldigim cipsten "250.000 liraya almistim" Ash cikmisti. O zaman Ash cikmasi demek Nirvanaydi. Güzel günlerdi.Ben 98'liyim çivi bile oynadım taso olayı 2003 lere kadar devam etti. Bir ara çocuklar duymasın taso laeı felan bile çıkmıştı...