- Reaksiyon puanı
- 2,170
note 5 içine kalem kaldı. yarısı içeride yarısı dışarıda kaldı
Kağıt ile çıkartabilirsin. Googleye yazarsanız nasıl yapılacağı gözüküyor.note 5 içine kalem kaldı. yarısı içeride yarısı dışarıda kaldı
Anakarttada sorun olabilir 2. Note 5imi kendi kendine reset atıyor diye geri vermiştimSim arkadaşlar. Telefona tema yüklediğim zaman restart atıyor. Neden olduğunu bulamadım. Neyle çakışıyor olabilir.
Anakarttada sorun olabilir 2. Note 5imi kendi kendine reset atıyor diye geri vermiştim
Evet 3. Sağlam allaha şükür2 tane Note 5 aldın 2 side sorunlu mu çıktı ?
Evet 3. Sağlam allaha şükür
Aynı sorun bendede oldu ben kabloyu değiştirdim direk. garanti ile uğraşmadım 1 aya kadar ancak gelir diyeArkadaslar selam, sarj kablomda problem var hizli sarj etmiyor. Note 5 adaptoruyle Galaxy s5in kablosunu denedigimde direk hizli sarja geciyor. Garantiye vericem ancak bu surede note 5 adaptoru ile galaxy s5 kablosunu kullansam telefon icin bir sknti olur mu ?
Ticari Elektronik İleti Şikayet Sistemi girip firmayı şikayet ederek sonsuza dek engelleyebilirsin.Note5 te şu firma ismi ile gelen reklam smslerini nasıl engelleriz? Normal numaralardan gelen mesajlar engelleniyor ama isim ile gelenler engellemiyor.
Yahu ben kaç tane şikayet yolladım ilgilenmiyorlar. 1 yıl olacak hala yeni kayıt yazıyor ve aynı reklamlar gelmeye devam ediyor.Ticari Elektronik İleti Şikayet Sistemi girip firmayı şikayet ederek sonsuza dek engelleyebilirsin.
Yahu ben kaç tane şikayet yolladım ilgilenmiyorlar. 1 yıl olacak hala yeni kayıt yazıyor ve aynı reklamlar gelmeye devam ediyor.
Mesajların iptali için gönderilen hiçbir link veya adres yok..
Evet benim peder kullanıyor. Sarma yapıyor. ayrıca bir keresinde telefonu düşürdü kalem yeri zarar gördü.Arkadaşlar bu kılıfı belli bir süredir kullananan var mı ? Sararma sorunu ile karşılaştınız mı ? Zira ona göre sipariş edeceğim.
Verus Crystal Bumper Samsung Galaxy Note 5 Shine Gold Kılıf | MobilCadde.com / Cep Telefonu Aksesuarları
Hızlı şarjdan dolayı ısınması normalArkadaşlar dün note 5 aldım size bi sorum olucak ben sarja taktığımda telefonun ısındığını gördüm bu normalmi çok aman aman bi ısınma söz konusu değil ama sarjda ısınması beni biraz şaşırttı
Sağol kardeşimHızlı şarjdan dolayı ısınması normal
Adam gibi bi custom rom yok ki kullanalım xda da var bir çok rom ama pek kullanacak türde değil en güzeli zaten stock takılmakBildiğiniz yada kullandığınız adam akilli custom rom var mi acaba.familiy romun ilk versiyonu batarya performansi guzeldi ama ussd kodu calistirmiyordu. Orjinal roma root yapip kullaniyorum suan.
Bende evren35 in rr3 u bekliyorumAdam gibi bi custom rom yok ki kullanalım xda da var bir çok rom ama pek kullanacak türde değil en güzeli zaten stock takılmak
Ben evrenin romunu pek beğenmedim bi sürü özellik ekliyorlar telefonun yarıdan çoğu ingilizceBende evren35 in rr3 u bekliyorum
Dedigin gibi ben de şu popup mesaj midir nedir pnu sevmedim.her cikan yeni rom a ekliyorlar.bazi romlarda secme sansin var ama ondada ayarlardaki menusu gozukuyor toklayinca da ayarlar durduruldu hatasi aliyorsun.Ben evrenin romunu pek beğenmedim bi sürü özellik ekliyorlar telefonun yarıdan çoğu ingilizce
Ne için geçmeyi düşünüyorsun hangi hatsın şuan ?Turk telekoma gecmeyi dusunuyorum sizce gecilir minkullananlar memun mu
Turkcellim cok pahali turk telekomda calisiyorum ben 11 gb net 29 tl ona gecmeyi dusunuyorumNe için geçmeyi düşünüyorsun hangi hatsın şuan ?
nerede oturuyorsunuz şehir içimi şehir dışı köyde felan mı ? eğer şehir içi ise tt ye geçebilirsiniz ama değilse sıkıntı olabilir.Turkcellim cok pahali turk telekomda calisiyorum ben 11 gb net 29 tl ona gecmeyi dusunuyorum