Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
6s kullanıyordum sıkıldım sattım iPhone de inan ios 9 da sictilar epey donmalar kasılmalar yaşadım ama gerçekten güven veriyordu, şuan 1.5 ay note 5 kullanıyorum ıraktan gelme telefon cayır cayır çalışıyor root lu 1 gün neredeyse 5-6 saat full whatsap instagram clash vb şeyler takılıyorum arada arama SMS ve öyle boş boş dolaşmaya var daha telefonun bana büyük sıkıntısı olmadı her Android gibi buda çok uzun süre kullanımda kasmalar olabiliyor fakat bi yeniden başlat 2 günde bir telefonu epey rahatlatıyor. SENİ götüreceği bence en fazla 2 taş patlasa 3 çünkü Android eko sistemi bu muhtemelen ilerde kasmalar başlar ama dediğim sürede seni yarı yolda bırakmaz Birde kamera akşam veya normal pro mod hariç iPhone ile bence yarışamaz öne deginmiyorum bile
Kamerada iphone daha mı iyi yani:)

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,402
Kamerada iphone daha mı iyi yani:)

20-30 megapixel muhabbetine inanma güzel kardeşim. Arkadaşımda 5c var 1.2mpx ön kamerası var mis gibi selfieler çekiyor. Bazı telefonların 5-8 mpx kamerasından daha kaliteli

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Kardeşim deneyebilirsin bu benim düşüncem iPhone 6 s bence daha iyi bir kamera deneyimi sunuyor en basitinden evde gün ışığında televizyon tıkla anında onun görüntüsünü netler vs ve daha bence doğal:)
Arka kamerada öncelikle bence kesinlikle daha iyi note 5.
On kamerada iphone daha iyi

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
20-30 megapixel muhabbetine inanma güzel kardeşim. Arkadaşımda 5c var 1.2mpx ön kamerası var mis gibi selfieler çekiyor. Bazı telefonların 5-8 mpx kamerasından daha kaliteli
Megapiksele kandigim bir durum yok bence note 5 in arkası iphonedan iyi iphone unda önü iyi

berkaras76

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Megapiksele kandigim bir durum yok bence note 5 in arkası iphonedan iyi iphone unda önü iyi
Zaten megapixel işi değil on kamera yani iPhone 5s dahi iyi bence ama arka da gün ışığında pro mod da çok iyi note 5 ama ben otomatik modda iPhone daha iyi geldi :) bu arada rom kullanıyor musun note 5 te

canko13

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Sim arkadaşlar. Telefona tema yüklediğim zaman restart atıyor. Neden olduğunu bulamadım. Neyle çakışıyor olabilir.

esasmevzi

Asistan
Reaksiyon puanı
20
0a04aa40cbc7addb4e1b8b78d6cfceaa.jpg
Dstm eger samsung galaxy apps magazasini kaldirdiysan samsung billing olmadigi icin odeme yapamazsin. Ya samsung app yukleyip samsung billing indireceksin yada samsung billigi apk olarak indireceksin

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Hocam hangisini satın aldın aynı isimde bir sürü uygulama mevcut

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Zaten megapixel işi değil on kamera yani iPhone 5s dahi iyi bence ama arka da gün ışığında pro mod da çok iyi note 5 ama ben otomatik modda iPhone daha iyi geldi :) bu arada rom kullanıyor musun note 5 te
İPhone 5s hmmm. Mutlaka iki cihazı yan yana getir bir tane fotoğraf çek. Hadi iyi günler.

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Note 5 te dışarda foto çekerken pro mode ayarları nasıl olmalı bilen var mi

b.kilicaslanbk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar selam, sarj kablomda problem var hizli sarj etmiyor. Note 5 adaptoruyle Galaxy s5in kablosunu denedigimde direk hizli sarja geciyor. Garantiye vericem ancak bu surede note 5 adaptoru ile galaxy s5 kablosunu kullansam telefon icin bir sknti olur mu ?

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Arkadaslar selam, sarj kablomda problem var hizli sarj etmiyor. Note 5 adaptoruyle Galaxy s5in kablosunu denedigimde direk hizli sarja geciyor. Garantiye vericem ancak bu surede note 5 adaptoru ile galaxy s5 kablosunu kullansam telefon icin bir sknti olur mu ?
Olmaz bende arada note 4 un kablosunu kullanıyorum

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bendeki note 5'in kendi kablosu her seferinde hızlı şarja geçiyor. Muhtemelen bendeki cihaz 2. Parti.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Yeterli ışıkta hiçte size katılmıyorum iki yondende Note 5 daha iyi bence
Kullanıyorum diye söylemiyorum
Ben iki yondende memnunum zaten.
Ama önde iphone bir tık önde olduğunu söyleyenler vardı. Yüze cok makyaj atmasi falan filandan dolayi. Neyse ben kamera yonunden fazlasiyla memnunum