tugrul_27
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 116
İşin garip tarafı satın alamıyorum
Kamerada iphone daha mı iyi yani6s kullanıyordum sıkıldım sattım iPhone de inan ios 9 da sictilar epey donmalar kasılmalar yaşadım ama gerçekten güven veriyordu, şuan 1.5 ay note 5 kullanıyorum ıraktan gelme telefon cayır cayır çalışıyor root lu 1 gün neredeyse 5-6 saat full whatsap instagram clash vb şeyler takılıyorum arada arama SMS ve öyle boş boş dolaşmaya var daha telefonun bana büyük sıkıntısı olmadı her Android gibi buda çok uzun süre kullanımda kasmalar olabiliyor fakat bi yeniden başlat 2 günde bir telefonu epey rahatlatıyor. SENİ götüreceği bence en fazla 2 taş patlasa 3 çünkü Android eko sistemi bu muhtemelen ilerde kasmalar başlar ama dediğim sürede seni yarı yolda bırakmaz Birde kamera akşam veya normal pro mod hariç iPhone ile bence yarışamaz öne deginmiyorum bile
Kardeşim deneyebilirsin bu benim düşüncem iPhone 6 s bence daha iyi bir kamera deneyimi sunuyor en basitinden evde gün ışığında televizyon tıkla anında onun görüntüsünü netler vs ve daha bence doğalKamerada iphone daha mı iyi yani![]()
Kamerada iphone daha mı iyi yani![]()
Arka kamerada öncelikle bence kesinlikle daha iyi note 5.Kardeşim deneyebilirsin bu benim düşüncem iPhone 6 s bence daha iyi bir kamera deneyimi sunuyor en basitinden evde gün ışığında televizyon tıkla anında onun görüntüsünü netler vs ve daha bence doğal![]()
Megapiksele kandigim bir durum yok bence note 5 in arkası iphonedan iyi iphone unda önü iyi20-30 megapixel muhabbetine inanma güzel kardeşim. Arkadaşımda 5c var 1.2mpx ön kamerası var mis gibi selfieler çekiyor. Bazı telefonların 5-8 mpx kamerasından daha kaliteli
Zaten megapixel işi değil on kamera yani iPhone 5s dahi iyi bence ama arka da gün ışığında pro mod da çok iyi note 5 ama ben otomatik modda iPhone daha iyi geldiMegapiksele kandigim bir durum yok bence note 5 in arkası iphonedan iyi iphone unda önü iyi
Irak romu kullanmıştım bir ara.Zaten megapixel işi değil on kamera yani iPhone 5s dahi iyi bence ama arka da gün ışığında pro mod da çok iyi note 5 ama ben otomatik modda iPhone daha iyi geldibu arada rom kullanıyor musun note 5 te
Kardeşim bende iraktan gelme note 5 aldım türk romu attım da bilmiyorum şarj ve daha stabil rom bulsam atacam ondan sordumIrak romu kullanmıştım bir ara.
Dstm eger samsung galaxy apps magazasini kaldirdiysan samsung billing olmadigi icin odeme yapamazsin. Ya samsung app yukleyip samsung billing indireceksin yada samsung billigi apk olarak indireceksin
Sim arkadaşlar. Telefona tema yüklediğim zaman restart atıyor. Neden olduğunu bulamadım. Neyle çakışıyor olabilir.
Hatta satin almana bile gerek yok ucretsiz sürümünü indir package disapler ile temalar app sini devredisi birakarak kullanabilirsin.İşin garip tarafı satın alamıyorum
Evet budur.
Irak kullansaydinKardeşim bende iraktan gelme note 5 aldım türk romu attım da bilmiyorum şarj ve daha stabil rom bulsam atacam ondan sordum![]()
Package disabler nerden bulurum marketteki paralıHatta satin almana bile gerek yok ucretsiz sürümünü indir package disapler ile temalar app sini devredisi birakarak kullanabilirsin.
Package disaplerin lisans kontrolu oldugu icin bayagi bi apk denemen gerekebilir.cunku crackli olanlarin cogu calismiyor. Ben turkcell mobil odeme ile satin almistimPackage disabler nerden bulurum marketteki paralı
Yuvarlak ivinde android simgeli ici beyaz Mor bi rengi var ilk sirada parantez icinde samsung yaziyor.surum 6.3Hocam hangisini satın aldın aynı isimde bir sürü uygulama mevcut
Yeterli ışıkta hiçte size katılmıyorum iki yondende Note 5 daha iyi benceArka kamerada öncelikle bence kesinlikle daha iyi note 5.
On kamerada iphone daha iyi
İPhone 5s hmmm. Mutlaka iki cihazı yan yana getir bir tane fotoğraf çek. Hadi iyi günler.Zaten megapixel işi değil on kamera yani iPhone 5s dahi iyi bence ama arka da gün ışığında pro mod da çok iyi note 5 ama ben otomatik modda iPhone daha iyi geldibu arada rom kullanıyor musun note 5 te
Ortama ve ışığa göre ayarlıyorsun.Note 5 te dışarda foto çekerken pro mode ayarları nasıl olmalı bilen var mi
Olmaz bende arada note 4 un kablosunu kullanıyorumArkadaslar selam, sarj kablomda problem var hizli sarj etmiyor. Note 5 adaptoruyle Galaxy s5in kablosunu denedigimde direk hizli sarja geciyor. Garantiye vericem ancak bu surede note 5 adaptoru ile galaxy s5 kablosunu kullansam telefon icin bir sknti olur mu ?
Ben iki yondende memnunum zaten.Yeterli ışıkta hiçte size katılmıyorum iki yondende Note 5 daha iyi bence
Kullanıyorum diye söylemiyorum
Buna cevap vermeseydin lazzİPhone 5s hmmm. Mutlaka iki cihazı yan yana getir bir tane fotoğraf çek. Hadi iyi günler.
İPhone 6 kamerası note 5 ten daha detaylı ve gerçekçi çekiyor. Ancak 5s on kamerası o kadar detaylı ve gercekci çekim yapmıyor.Buna cevap vermeseydin lazzyakışmadı