Emre Pakkan
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Gm 5 plus ı nasıl taksitle ala biliriz faturaya ek olmadan
peşin fiyatında 6 taksit var diye biliyorum gm dan yetkililer demişti...Gm 5 plus ı nasıl taksitle ala biliriz faturaya ek olmadan
Peki nasıl taksit yaptıra biliriz bilginiz var mı ?? Cevabınız içinde teşekkürler...peşin fiyatında 6 taksit var diye biliyorum gm dan yetkililer demişti...
kardeşim gm yetkilileri peşin fiyatına 6 ay taksit ile alabilirler demişti bir video da sorup araştırman lazım gm müşteri hizmetlerini ara sor derim...Peki nasıl taksit yaptıra biliriz bilginiz var mı ?? Cevabınız içinde teşekkürler...
Eyvallah saol kardesim...kardeşim gm yetkilileri peşin fiyatına 6 ay taksit ile alabilirler demişti bir video da sorup araştırman lazım gm müşteri hizmetlerini ara sor derim...
Teşekkürler saolunTelpa bayilerinden kredi notunuza göre taksitle alabiliyorsunuz. Taksitle satış yapan bayiler aşağıdan bulabilirsiniz.
TELPA | General Mobile | Greenmate
İstanbul da yaşıyorsanız profilo AVM deki general mobile(telpa) bayisi 6 taksit yapıyor diye biliyorumGm 5 plus ı nasıl taksitle ala biliriz faturaya ek olmadan
Maalesef İstanbul da yasamıyorum yinede yardımcı olduğunuz için teşekkür ederimİstanbul da yaşıyorsanız profilo AVM deki general mobile(telpa) bayisi 6 taksit yapıyor diye biliyorum
Rica ederimMaalesef İstanbul da yasamıyorum yinede yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
Teşekkürler saolun
Aynen sagolun teşekkürler yardımınız icinPeşin fiyatına taksit yapamazlar. Yaparlarsa maliye çöker üzerilerine.
Ben de aynı şeyi söyledim zaten. Kredi kullandırıyorlar. Ha eğer sıfır faizli kredi kullandırıyorlarsa onu bilemem. Finans şirketi ile yapmak zorundalar ama.