İsmini hatırlamadığınız, unuttuğunuz FİLM'leri buluyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyunusx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sifirbakiye

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
436
Çok filim izlemekle övünürdüm ama buradaki film ismi hatırmala konusuna geldiğimde çok zayıf olduğumu anladım. Çok fazla film izlediğim için isimlerini hatırlayamıyorum. Keşke hatırlayabilsem ve arkadaşlara yardımcı olabilsem.

sifirbakiye

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
436
Ordulu hemşerim üzgünüm biraz sabırlı ol bilen bir arkadaş çıkacaktır.

HanniBaL_Tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam direk filmin konusuna ve içinde geçen bazı karakteristik olayları anlatmaya geçiyorum...
filmin baş rol oyuncusu bir adam bir şirkette çalışıyor yanılmıyorsam reklam şirketi olması lazım... hiç zamanı yok... küçükken annesi intihar etmeye çalışırken eve giriyor ve ocağın tüpünü kapatıyor onu kurtarıyor...
eşinin boşanma tebliğinin gelmesiyle başlıyor film... adamın fotoğraf çekme hobisi var ve evinin bi odasını bunun için kullanıyor... kapı şifreli... sonra bir kadınla tanışıyor bu adam.. öz güveni çok yüksek fakat sanıyorum sinir hastası olan bir kadındı... ama kadın bir ressamla evli ve bu kadınla bu reklamcı adam birlikte oluyorlar falan ama kadının söylediğine göre kocası olaydan haberdar... neyse uzatmayayım filmde bir mezarlıkta frankenstein filmi falan izleniyor en sonunda adam kadını dövüp kadın bileklerini kesiyor derken adam barışmak için o odanın şifresini söylüyor falan...
umarım adını bulabiliriz... hadi size güveniyorum

asdasdasdas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4-5 yil once bir filmdi bunlar yer altinda yasiyorlardi gun isigi felan yoktu bi cesit makine bunlara elektrik sagliyordu felan ama zamanla makine bozulmaya basladi ve elektrik kesintileri olmaya basladi birde bunlar disarisinin tamamen karanlik oldugunu saniyorlardi. sonra filmin ortalarinda bir kiz ve bir oglan disariya cikmanin yolunu buluyorlardi ama birileri onlara engel olmaya calisiyordu sonra bunlar disiri cikmanin haritasini felan buluyorlardi sonra iste cikinca felan ilk karanlik etraf iste uzuluyorlar isik yok diye ama sonra gunes doguyor felan. hatirladigim diger seyse bunlar kura cekerek hangi isi yapacaklarini ogreniyorlar. birde sanirim isim dunya ile ilgii birseydi ama bir turlu hatirlayamiyorum. lutfen biri ismini felan hatirlarsa bana soylesin bulamadim diye patlamak uzereyim

Emre BİLGİÇ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
7 8 sene önce tv8 de izlemiştim. Tahmini 1970 lerde çekilmiş bir film. Adamın biri kardeşinin öğretmenine aşık oluyor. Baya şiir falan yazıyor. Şantiye gibi bir yerde çalışıyor emin değilim. Kardeşi denize düşüyor dalgalar çocuğu denizin ortasına doğru götürüyor ve kardeşi boğularak ölüyor. İnsanların üstünde eski elbiseler var. Yani çekildiği tarihten de öncesini anlatıyor olabilir. Siyah beyaz değil ama az renkli gibi. Eski duruyo. Aşk filmi diyebilirim sanırım aşk filmi olarak geçiyodur. Bunu bulana ödül var. Ayrıca adamın kardeşleri ve ya babası alkol falan kullanıyor çalışmıyolar pek. Evi de adam geçindiriyor diye hatırlıyorum. Bu filmi bulana ödül var.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
4-5 yil once bir filmdi bunlar yer altinda yasiyorlardi gun isigi felan yoktu bi cesit makine bunlara elektrik sagliyordu felan ama zamanla makine bozulmaya basladi ve elektrik kesintileri olmaya basladi birde bunlar disarisinin tamamen karanlik oldugunu saniyorlardi. sonra filmin ortalarinda bir kiz ve bir oglan disariya cikmanin yolunu buluyorlardi ama birileri onlara engel olmaya calisiyordu sonra bunlar disiri cikmanin haritasini felan buluyorlardi sonra iste cikinca felan ilk karanlik etraf iste uzuluyorlar isik yok diye ama sonra gunes doguyor felan. hatirladigim diger seyse bunlar kura cekerek hangi isi yapacaklarini ogreniyorlar. birde sanirim isim dunya ile ilgii birseydi ama bir turlu hatirlayamiyorum. lutfen biri ismini felan hatirlarsa bana soylesin bulamadim diye patlamak uzereyim
Sihirli Şehir
sihirli şehir olması gerek filmin ismi

Crmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu filmi bilen yokmu hala

Ekli dosyalar

• received_10205166413754580.jpeg
    received_10205166413754580.jpeg
    29.6 KB · Görüntüleme: 518

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Sihirli şehir

Simsizz1905

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
334
Gençler bi film izlemiştim filmde başrolde kel kafalı bi adam oynuyodu.Adam öğretmen, araba tamircisi, tesisatçı, elektrikçi oluyodu. Kızlara yardım ediyodu. Filmin adını unuttum yardım eder misiniz ?

babacan001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2006 daydı galiba moviesmart kanalımıydı bi film vardı (Adam barajda mühendis olarak çalışıyor mahkum olan bayan (caroline)gizlice onun evine girer buzdolabından yemek çıkarır ve onun yatağında uyur mühendis eve geldiğinde duruma şahit olur daha sonra aralarında dostluk başlar bu filmin adı ne idi selamlar

Son düzenleyen moderatör:

cefaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar
hatırladığım filmde adam bakan koruyucusu oluyor.adamın karısı da terör ajanı oluyor ama bundan adamın haberi yok. filmin sonlarında adam karısını bakanı korumak amacıyla öldürüyor.
hatırladıklarım şu kadar
bulursanız sevinirim ))

Ukalacadı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok güzel bir filmdi yarısını izledik sd getirmişti ark ama oda adını bilmiyor filmde geçen ...bir kız bir erkek yolda gidiyor kamyon la gelen manyak onları rahatsız ediyor sürekli sonra bunlar o kamyonu takip ediyor adam kuyu gibi tünel gibi derin biyere ölü atıyor kızla oğlan merak edip o kuyu gibi yere giriyor bütün igrenclik vardı ölü iskelet korkuyordu ikisi de bukadarini hatırlıyorum

besyo_cem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
jeepers creepers kardeşim filmin ismi. 2. si de var ama ilki yani izlemiş olduğun külttür, kendi tarzı vardır, candır.

Sagopa68

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaslar
Zamaninda cine5 de izledigimyabancı bir filmi ariyorum,
Filmin türkce adı hatırladıgım kadar "işte hayat"
Film konusu 3 zıt karakterin yollarının kesişmesi, bir polis bir suclu birde süpriz yumurta oyuncaklarını üreten adam,
Bunlar bi ara polisten kacıyor ve kacarken arabalarını ucurumdan atıyor,
Ve bir kızla tanısıyorlar,
Somradan anlaşılıyorki bunlar ucurumdan asağaya kendileride arabayla düsmüs ve ölmüs,
Kız ise bir melek miş,

bayram726

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi virüs filmi vardı , bi grup arkadaş kız erkek bi orman evinde tatile gidiyolardı sonra 1-2 gün sonra bi köpek geliyodu kapılarına virüslüydü öldürüyoalrdı sonra bir arkadaşları ölen virüslü köpeği veterinere götürüyodu arabayla sonra yolda bi araba görüyodu yanında bi kadın kadın virüslüydü köpeği götüren kişi arabadan indi bakarmsnz dedi virüslü kadın üstüne koştu sonra evi bastı zombiler bunlar kaçış planı kuruyodu biri arabayı getirecekti ve işaret ışığı yakacaktı ve öylede yaptı
bu filmi hatırlayanlar lütfen bi cevap versin :(

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
bi virüs filmi vardı , bi grup arkadaş kız erkek bi orman evinde tatile gidiyolardı sonra 1-2 gün sonra bi köpek geliyodu kapılarına virüslüydü öldürüyoalrdı sonra bir arkadaşları ölen virüslü köpeği veterinere götürüyodu arabayla sonra yolda bi araba görüyodu yanında bi kadın kadın virüslüydü köpeği götüren kişi arabadan indi bakarmsnz dedi virüslü kadın üstüne koştu sonra evi bastı zombiler bunlar kaçış planı kuruyodu biri arabayı getirecekti ve işaret ışığı yakacaktı ve öylede yaptı
bu filmi hatırlayanlar lütfen bi cevap versin :(
Vahşi ırk!!!

xqjw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba

ismin Hatırlayamadığım bir film çok eski bir filmdi.Yüzü bembeyaz bir çocuk vardı Annesi ona hamileyken kadını elektrik çarpıyor ama çocuk ölmüyordu.Sonradan Bir bodrum katında büyümeye başlıyor sürekli kitap okuyor o odada yaşıyor kitaplardan bilgiler öğreniyor en etkili sahnesi de okula başlıyor herkes onunla dalga geçiyor ve o sırala yemekhanede oluyor bu olay çocuk eline bir kaşık alıyor telekinezi gibi birşey yapıyor tüm kaşıklar çocuğun kaşığına yapışıyor Bu filmi hatırlayanlar filmin ismini söyleyebilir mi ?

Powder - Harika Çocuk

xqjw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba,

Yapım yılı 90'ların sonu 2000'lerin başı olabilir. Bir adam kendini aile babası olarak tanıtıp kendini aciz, zayıf ve güç durumda göstererek kurbanlarından yardımlarını istiyor (Hatırladığım sahnelerden birisi, kolu kırık bir şekilde arabasının çalıştırılmasını bir kadından yardım istiyor. Arabanın önünde ailesinin bir fotoğrafı var. Kadın ikna olup arabaya giriyor ve adam onu bayıltıyor). Daha sonra bunları yakalayıp tabutun içine toprak altına gömüyor. Bu adam sonra bir adam kaçırıyor. ... Kaçırdığı adamın kız arkadaşı, bu kötü adamın kızını kaçırıyor. Adamın yanına gidiyor (lunaparklı bir sahne). Adam inanmıyor. Kadın arabanın camındaki sonsuz işareti gösteriyor. Adam inanıyor. ... Eskiden Show TV 'de çok çıkıyordu.

Filmin ismini hatırlayan varsa yardımcı olabilirse memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

xqjw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Bu olabilir.

Sihirli Şehir - Vikipedi

xqjw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba,

Yapım yılı 90'ların sonu 2000'lerin başı olabilir. Bir adam kendini aile babası olarak tanıtıp kendini aciz, zayıf ve güç durumda göstererek kurbanlarından yardımlarını istiyor (Hatırladığım sahnelerden birisi, kolu kırık bir şekilde arabasının çalıştırılmasını bir kadından yardım istiyor. Arabanın önünde ailesinin bir fotoğrafı var. Kadın ikna olup arabaya giriyor ve adam onu bayıltıyor). Daha sonra bunları yakalayıp tabutun içine toprak altına gömüyor. Bu adam sonra bir adam kaçırıyor. ... Kaçırdığı adamın kız arkadaşı, bu kötü adamın kızını kaçırıyor. Adamın yanına gidiyor (lunaparklı bir sahne). Adam inanmıyor. Kadın arabanın camındaki sonsuz işareti gösteriyor. Adam inanıyor. ... Eskiden Show TV 'de çok çıkıyordu.

Filmin ismini hatırlayan varsa yardımcı olabilirse memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Filmi buldum. The Vanishing - Kayboluş - 1993

The Vanishing (1993) - IMDb

ziyapasha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok güzel bi film vardı izledim adını unuttum.1 sene önce falan izlemiştim galiba.bi kadın ve bi adam nasıl olduğunu bilmeden birbirlerinin televizyonunda görünüyodu ve birbirleriyle konuşuyolardı.adam kadının adresini aldı ve gitti adrese ama adreste başka biri oturuyodu(kadın adresi doğru verdi ama boyut farklıydı).daha sonra bi yerde buluşmaya karar verdiler ama ikiside aynı yere gittikleri halde birbirlerini göremediler.iki sefer buluşmayı denediler.2.de farklı kişiler geldi buluşma noktasına.daha sonra kız adamı dizinin birinde gördü ve adama söyledi.dizi adamın boyutunda gerçekti ama adamı kandırıyolardı gerçek değil diye ve kız ona söyledi(veya bir şekilde anladılar) dizinin gerçek olduğunu.kız son bölümün fragmanını gördü.adam fragmanda ölüyodu dizide ve kız söyledi öleceğini.adamda son bölüm vakti gelince öldüğü sahnede kaçtı.filmin sonunda aynı boyutta buluşmayı başardılar ve mutlu son.

bu kadar anlatım yeterlidir heralde.bu filmin adını bilen varsa yazsın lütfen

ArthV

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bi adam vardı şeytanla anlaşıyodu 6 veya 9 yaşamı oluyodu. Zenci bi basketbolcu oluyodu röportaj yaparken absürd bişey oluyordu. Şeytan kadındı buna telefon gibi bişey vermişti. 666 tuşlayıp eski hayatına dönüyordu. Yeni bi hayat seçiyordu. Bi kadınla sevgili olmak istiyordu mesela. Ama kadın bunu aldatıyordu. En son hakkında birinin mutlu olmasını istiyordu ve canını kurtatıyordu.
Komedi filmiydi.

Adını bilen varsa lütfen yazsın.