- Konuyu başlatan
Bloother
Rektör
Oyunda sorun olabilir.Bilmiyorum bana cok hizli bitiyor gibi geliyor.
Bide gta sandreas acamadim sd datayi android obb icine attim oyun ana menu geliyor start basinca oyundan atiyor p9 3gb ram var nedne acaba
Oyunda sorun olabilir.Bilmiyorum bana cok hizli bitiyor gibi geliyor.
Bide gta sandreas acamadim sd datayi android obb icine attim oyun ana menu geliyor start basinca oyundan atiyor p9 3gb ram var nedne acaba
İnsallahŞarjın düzene girmesi en az 1 hafta alır zamanla tamamen rayına oturur.
Bir ara öyle bir durum oldu ama whatsapp güncellendikten sonra düzeldi. Sorunun whatsapp'ta olduğunu düşünüyorum o yüzden, şuan öyle bir sıkıntım yok. Muhtemelen şikayet edenler de sorunun telefondan kaynaklandığını zannetmişlerdir. Ayrıca internetin de iyi çekmesi gerekir bunun için.Hocam watsap bildirimleri anlik gelmeme durumu var deniyor tüm huawei telefonlarda. Geç geliyormuş. Var midir böyle bi sikinti?
Abi eski telefondan kalan bir aliskanlikEkranı sürekli full parlaklıkta kullanırsan telefon daha çok ısınır ve şarjı çabuk biter, şarj olurken şarjdan çekmek bir sıkıntı çıkarmaz.
Bu kadar evhamlı olmaya gerek yok. Rahat ol.
Telefon %100 parlaklıkta ısınıyor mu sosyal medyada felan gezerken sırf bu yüzden g3 ü satmıştım 100 parlaklıktan 90 a indiriyordu bunda öyle bir şey var mı ?Ekranı sürekli full parlaklıkta kullanırsan telefon daha çok ısınır ve şarjı çabuk biter, şarj olurken şarjdan çekmek bir sıkıntı çıkarmaz.
Bu kadar evhamlı olmaya gerek yok. Rahat ol.
Denemedim açıkçası. Ben parlaklık konusunda cimriyim, 50'yi geçmem. Ama 100'deyken ısınır diye düşünüyorum.Telefon %100 parlaklıkta ısınıyor mu sosyal medyada felan gezerken sırf bu yüzden g3 ü satmıştım 100 parlaklıktan 90 a indiriyordu bunda öyle bir şey var mı ?
Bende tam tersi ekrandan gece yatak haricinde %60 altı kullanamıyorum .S gündüz dışarıda iken parlaklığı test etme imkanınız varsa sevinirim.Denemedim açıkçası. Ben parlaklık konusunda cimriyim, 50'yi geçmem. Ama 100'deyken ısınır diye düşünüyorum.
Zaten telefon 2 kişide varYeni bir guncelleme geldi gordunuzmu
Guncelleyen varmi iyi mi
Yani P9 Plus yok p9 4gb ram versiyonu yok mate 8 yok resmi olarak ee biz ölek mi afrika ülkesiyiz sanki ona bende uyuz oluyorum huawein güncelleme politikası nasıl acaba merak ediyorum onuBu Huawei da sevmediğim politikayı sergiliyor. Bir model çıkarıyorsan, tüm seçeneklerini aynı anda her yere satacaksın.. Ülke kayırmak nedir ya..
Hocam guncellemeyi rom olarak indirme fırsatı yok mu ?Bu Huawei da sevmediğim politikayı sergiliyor. Bir model çıkarıyorsan, tüm seçeneklerini aynı anda her yere satacaksın.. Ülke kayırmak nedir ya..
Var, hatta Huawei işi bayağı kolaylaştırmış, rom'u kendi sitesinde paylaşıyor. Hafıza kartına kopyalayıp telefona takıyorsun, bir kaç ayarı var onları yaparak tabi, sonra telefon üzerinden yüklüyor güncellemeyi.Hocam guncellemeyi rom olarak indirme fırsatı yok mu ?
Linkleri atarmısın P9 un n11 ve gittide ki teşekkürler bende önü siyah arkası gri olan kısmını beğenmiştim.gri rengini bekliyordum piyasaya düşmesini ama 2 gün evvel vodafone'da gümüş rengini gördüm standa koymuşlar inceledim. gümüş rengi inanılmaz tatlı telefon beklediğimden çok ama çok daha şık ve gerçekten nefis gözüküyor. gri renk istememin sebeplerinden biri telefonun önü siyah ve ekranın kendi içindeki siyak kaplamasıydı bu belli olmuyordu ama şimdi gümüş renkte ön kısım beyaz inceledim pek göze batmıyor o siyah çerçeve. acayip aklımı çeldi gümüş rengi. grisini de canlı gördükten sonra artık karar kılıcam hangisini alacağıma. gümüş baya bi önde ama şuan. ama yine de griyi de görmek lazım. sonra geriye elimdeki z3 plus'ı satmak kalıyor. telefon n11.com'da 1720 gittigidiyorda 1750 lira. elimdekini 1450'den satışa koydum 1400 e satmayı planlıyorum en kötü 1350 ye satmam lazım. sabırsızlanıyorum.
tabi buyur hocamLinkleri atarmısın P9 un n11 ve gittide ki teşekkürler bende önü siyah arkası gri olan kısmını beğenmiştim.
Teşekkürler hocam Huawei P9 vs LG G5-Sony Xperia Z5-Z5P şu konu cevap yazarsanız çok memnun kalırım.
Ben de önce gümüşü kafaya koymuştum. Sonra Gri'yi gördüm. Dedim, G2 beyazdı, bu siyah olsun bari. İyi ki de Titanyum Gri almışım.gri rengini bekliyordum piyasaya düşmesini ama 2 gün evvel vodafone'da gümüş rengini gördüm standa koymuşlar inceledim. gümüş rengi inanılmaz tatlı telefon beklediğimden çok ama çok daha şık ve gerçekten nefis gözüküyor. gri renk istememin sebeplerinden biri telefonun önü siyah ve ekranın kendi içindeki siyak kaplamasıydı bu belli olmuyordu ama şimdi gümüş renkte ön kısım beyaz inceledim pek göze batmıyor o siyah çerçeve. acayip aklımı çeldi gümüş rengi. grisini de canlı gördükten sonra artık karar kılıcam hangisini alacağıma. gümüş baya bi önde ama şuan. ama yine de griyi de görmek lazım. sonra geriye elimdeki z3 plus'ı satmak kalıyor. telefon n11.com'da 1720 gittigidiyorda 1750 lira. elimdekini 1450'den satışa koydum 1400 e satmayı planlıyorum en kötü 1350 ye satmam lazım. sabırsızlanıyorum.
Hocam neden iyi ki diyorsunuz? Ön kismindaki siyah cerceve belli olmuyor diye mi? Gümüş de baya şık çünkü. Gerçi hala griyi görmedim amaBen de önce gümüşü kafaya koymuştum. Sonra Gri'yi gördüm. Dedim, G2 beyazdı, bu siyah olsun bari. İyi ki de Titanyum Gri almışım.
İyi ki dedim, çünkü G2 ile kıyaslandığımda, bana bu daha hoş geldi. Sadece o çerçeveler değil, ekran kapalıyken de ön tarafın komple siyah bütünlüğü daha şık duruyor bana göre. Arka tarafında da kameralar ve lazer odak, siyahın içinde kamufle oluyor ve telefonda genel manada bütünlük oluyor. Ama bu tamamen zevk meselesi. Sen gümüşü de çok beğenmişsin. Ben gri güzel dedim diye senin için de aynı şey geçerli olmaz.Hocam neden iyi ki diyorsunuz? Ön kismindaki siyah cerceve belli olmuyor diye mi? Gümüş de baya şık çünkü. Gerçi hala griyi görmedim ama