1500 Liraya Öneri (Iphone 5s, Lg G4)

Nuri Al Joe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Maksimum 1500 Liraya Telefon arıyorum sadece Teknosa'da satılanlardan olabilir ailem dolayısıyla başka bir yerden alamam kesinlikle beni en az 3 yıl aynı stabillikte ve şarj konusunda üzmeden idare etmeli
1399 Tl Iphone 5s mi? (Teknosa Fiyatı)
1500 TL LG G4 mü? (Teknosa Fiyatı) (Şuan bu fiyatta değil ama 2 gün önce turuncu indirimdeyken öyleydi tekrar indirime girmesini bekleyebilirim bi kaç hafta)
*Bunlar dışında Cihazlarda olabilir
*Iphone 5s i bir çok arkadaşım öneriyor ama 2016 haziran ayına gelmişiz şimdi alsam ve ios 10 a falan güncellemesem hiç beni 3 yıl boyunca normal kullanımda idare eder mi şarj a da önem veriyorum
Daha önce Iphone Kullanmadım 3 yıl önce gmd almıştım aldığım günden bu yana beni kanser etti en sonunda parçaladım geçen hafta sinirden telefonu böyle bir şey tekrar yaşamak istemiyorum
Apple,Samsung,Sony,Lg cihazlar istiyorum sadece

Evet arkadaşlar durumu size özetledim üniversiteye kaldı 2 yıl bu yüzden fazla para verip ailemi zorlayamam 3 yıl beni rahatlıkla idare etsin istiyorum şimdiden yardım eden etmeyen herkese teşekkür ediyorum

Nuri Al Joe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu arada telefonla geçireceğim bir günü yazmak istiyorum şarj konusunda daha iyi sonuca varabilirsiniz bu sayede
*Sabah 7.30 gibi güne başlıycam
-Akşam 4 e kadar 2-3 fotoğraf çeker 10 dakika mobil veri açıp whatsapp girerim
akşam 4 den sonra 3 saat ekran kapalı bir şekilde müzik dinlerim
akşam 9 dan sonra da 2 saat wifi açık olarak whatsapp a girer 10 dakika da facebooka girerim 15 dakika da instagram da gezinirim
ekran parlaklığı dışarıda %50 evde %0-10 olur

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Maksimum 1500 Liraya Telefon arıyorum sadece Teknosa'da satılanlardan olabilir ailem dolayısıyla başka bir yerden alamam kesinlikle beni en az 3 yıl aynı stabillikte ve şarj konusunda üzmeden idare etmeli
1399 Tl Iphone 5s mi? (Teknosa Fiyatı)
1500 TL LG G4 mü? (Teknosa Fiyatı) (Şuan bu fiyatta değil ama 2 gün önce turuncu indirimdeyken öyleydi tekrar indirime girmesini bekleyebilirim bi kaç hafta)
*Bunlar dışında Cihazlarda olabilir
*Iphone 5s i bir çok arkadaşım öneriyor ama 2016 haziran ayına gelmişiz şimdi alsam ve ios 10 a falan güncellemesem hiç beni 3 yıl boyunca normal kullanımda idare eder mi şarj a da önem veriyorum
Daha önce Iphone Kullanmadım 3 yıl önce gmd almıştım aldığım günden bu yana beni kanser etti en sonunda parçaladım geçen hafta sinirden telefonu böyle bir şey tekrar yaşamak istemiyorum
Apple,Samsung,Sony,Lg cihazlar istiyorum sadece

Evet arkadaşlar durumu size özetledim üniversiteye kaldı 2 yıl bu yüzden fazla para verip ailemi zorlayamam 3 yıl beni rahatlıkla idare etsin istiyorum şimdiden yardım eden etmeyen herkese teşekkür ediyorum
Dostum 3 yıl diyip idare edecek telefonlar Apple. Ancak G4 5s'den kamera ve batarya olarak çok üstün performans olarak aynı hatta 5s üstün deriz. G4 çıkalı çok olmadı ancak 5s 3 sene olmak üzere ve halan en performanslı cihazlar arasında. Batarya önemli demişssin bu yüzden G4 alman senin için mantıklı ancak 3 sene ilk gün aldığım gibi olmaz . Zaten Apple cihazlar bu yüzden tercih ediliyor. 2011'de çıkmış 4s çoğu android'den daha uzun süre hayatta kaldıysa tartışamaya gerek yok.

Nuri Al Joe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dostum 3 yıl diyip idare edecek telefonlar Apple. Ancak G4 5s'den kamera ve batarya olarak çok üstün performans olarak aynı hatta 5s üstün deriz. G4 çıkalı çok olmadı ancak 5s 3 sene olmak üzere ve halan en performanslı cihazlar arasında. Batarya önemli demişssin bu yüzden G4 alman senin için mantıklı ancak 3 sene ilk gün aldığım gibi olmaz . Zaten Apple cihazlar bu yüzden tercih ediliyor. 2011'de çıkmış 4s çoğu android'den daha uzun süre hayatta kaldıysa tartışamaya gerek yok.
Dostum gün içerisindeki kullanımımı yazdım onu okuyup tekrar yorumlayabilir misin rica etsem

Nuri Al Joe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dostum Gün içinde kullanımımı da yazdım onu da okuyup tekrardan yorumlayabilir misin rica etsem

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Bu arada telefonla geçireceğim bir günü yazmak istiyorum şarj konusunda daha iyi sonuca varabilirsiniz bu sayede
*Sabah 7.30 gibi güne başlıycam
-Akşam 4 e kadar 2-3 fotoğraf çeker 10 dakika mobil veri açıp whatsapp girerim
akşam 4 den sonra 3 saat ekran kapalı bir şekilde müzik dinlerim
akşam 9 dan sonra da 2 saat wifi açık olarak whatsapp a girer 10 dakika da facebooka girerim 15 dakika da instagram da gezinirim
ekran parlaklığı dışarıda %50 evde %0-10 olur
Yazdıklarınız tam 5s cihaz için uygun :D Ancak bataryası üzer diyeyim.

Akşama kadar bişey yapmıyosunuz gibi bu yüzden cihaz durduğu yerde şarj yemez. Müzik için diyeceğim şudur. Ben radyo dinliyorum 5s'te saat 16'dan gece 2:30 kadar aralıksız dinlediğim günler var ekran kapalı şarj %20'ye yakın gidiyor.

Nuri Al Joe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yazdıklarınız tam 5s cihaz için uygun :D Ancak bataryası üzer diyeyim.

Akşama kadar bişey yapmıyosunuz gibi bu yüzden cihaz durduğu yerde şarj yemez. Müzik için diyeceğim şudur. Ben radyo dinliyorum 5s'te saat 16'dan gece 2:30 kadar aralıksız dinlediğim günler var ekran kapalı şarj %20'ye yakın gidiyor.

G4 ü 3 arkadaşım kullanıyor 3ü de bataryadan dolayı çok şikayetçi korkularından telefonu ellerine almıyorlar parlaklıkları 0 geziyorlar o derece haliyle bende korkuyorum 5si kullanan 1 arkadaşım var pek anlamaz telefondan falan illa dedi 5s al bende 5s eski bir cihaz olduğu için korkuyorum bu sefer :D ne yapsam bilemedim

Nuri Al Joe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
5s alsam güncelleme yapmasam ios 9 da kalsam bu belirttiğim günlük kullanımla beni 3 yıl rahat götürür demi sanırsam

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Teknosa da o fiyata pek cihaz yok ama reeder p10s veya galaxy a8 önerebilirim

Nuri Al Joe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Teknosa da o fiyata pek cihaz yok ama reeder p10s veya galaxy a8 önerebilirim
reeder ı bi kaç arkadaş pek önermedi kullandıklarından değil de ucuz etin suyu yavan olur cinsinden malzeme kalitesi falan şaibeli duruyor a8 i de düşünüyordum lakin bilemedim bu stabilliğini 3 sene koruması imkansız gibi duruyor

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
reeder ı bi kaç arkadaş pek önermedi kullandıklarından değil de ucuz etin suyu yavan olur cinsinden malzeme kalitesi falan şaibeli duruyor a8 i de düşünüyordum lakin bilemedim bu stabilliğini 3 sene koruması imkansız gibi duruyor
Teorik olarak öyle gözüküyor hocam. A8 süper cihaz yalnız kullananlar bu yönde malzeme kalitesi süper vs. Reeder in o telefonu yeni çıktı kullanan varsa bakayım bi yorumlara. Ios stabilligi falan iyi güzelde senin alacağın makine 16 GB sence 3 yıl götürür mü?

Nuri Al Joe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Teorik olarak öyle gözüküyor hocam. A8 süper cihaz yalnız kullananlar bu yönde malzeme kalitesi süper vs. Reeder in o telefonu yeni çıktı kullanan varsa bakayım bi yorumlara. Ios stabilligi falan iyi güzelde senin alacağın makine 16 GB sence 3 yıl götürür mü?
1000 müzik 100-200 fotoğraf facebook instagram whatsapp ve bir kaç oyun bu kadar yeterli gibi geliyor hiç ıphone kullanmadım bilmiyorum bu yüzden

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
5s alsam güncelleme yapmasam ios 9 da kalsam bu belirttiğim günlük kullanımla beni 3 yıl rahat götürür demi sanırsam
İos 10 bu cihaz için daha iyi olur düşüncesindeyim. Bence Temmuz ortalarına ve sonuna doğru bekle ios 10'un yeni sürümüne göre sana fikrimi sunabileyim.

Nuri Al Joe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
2 sene sıkıntı çıkarmaz düşüncesindeyim. Tek sıkıntın ekran boyutu ve batarya olur.
Vallaha 4.7" gmd kullandım 3 sene ekranı tam istediğim boyuttaydı 4" de sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama batarya konusu canımı sıkıyor sen öyle diyince söylediğim gibi kullansam 1 günü çıkarmaz mı yani

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Reeder p10s yönünde yorumlar iyi kamerasının note 4 ten daha iyi olduğu söyleniyor demekki cihaz gerçekten kaliteli diyebilirim. Sadece sar değeri yüksekmiş değere çok takılır mısın bilmem ama cihaz donanımıyla seni 3-4 yıl götürecek düzeyde. Gidip teknosa ya incelemeni öneririm. İnceleyenler cihazı beğenmiş hep

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Vallaha 4.7" gmd kullandım 3 sene ekranı tam istediğim boyuttaydı 4" de sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama batarya konusu canımı sıkıyor sen öyle diyince söylediğim gibi kullansam 1 günü çıkarmaz mı yani
1 günü çıkarmaz diyemem ben 2 gündür şarja takmadım :) Ayrıca reeder p10s ukt'si gelecek onu bekle bence.

Nuri Al Joe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
1 günü çıkarmaz diyemem ben 2 gündür şarja takmadım :) Ayrıca reeder p10s ukt'si gelecek onu bekle bence.
19 Temmuz'a kadar bekliycem 19 Temmuz da maaş geliyor o gün alıcam telefonu artık hangisine karar vermişsem o tarihte tekrar bi konu açayım madem

M

Murat Burç

SDN Okuru
5s ömrünü tamamlıyacak 2 seneye g4 grafik birimi bence 2k ekrana yetersiz ilerde oyunlarda zorlayabilir oyun oynarım dememişsin aklında olsun g4 hafif yorulmaya başladığı zaman orantılı olarak bataryayı yemeye başlıyor benim önerim note 4 veya z5 compact z5 compact birazcık daha güçlü işlemci ve saf androide yakın bir arayüzle 3 sene seni götürür ama note 4 e göre bazı özelliklerden ciddi manada feraget etmen gerekebilir iki cihazında batarya ömrü benzer olur 1 günü rahat çıkarırsın ama note 4 ekranı daha kaliteli ve eğer düzeltmedilerse z5 ailesinin otomatik çekimi cidden kötü

M

Murat Burç

SDN Okuru
Reeder p10s yönünde yorumlar iyi kamerasının note 4 ten daha iyi olduğu söyleniyor demekki cihaz gerçekten kaliteli diyebilirim. Sadece sar değeri yüksekmiş değere çok takılır mısın bilmem ama cihaz donanımıyla seni 3-4 yıl götürecek düzeyde. Gidip teknosa ya incelemeni öneririm. İnceleyenler cihazı beğenmiş hep
Sanmıyorum note 4 kamerası hala dxomarkın üst sıralarında note 5in 6s plusun arkasına yapıştı reederin note 4 kadar iyi kamera yapabileceğini sanmıyorum

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ayrıca graifk birimi güçsüz

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ek olarak ios sistemine müzik yüklemek benim bildiğim biraz sancılı haberin olsun belki ios hakkında bilgili olanlar yorum yapabilir

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Sanmıyorum note 4 kamerası hala dxomarkın üst sıralarında note 5in 6s plusun arkasına yapıştı reederin note 4 kadar iyi kamera yapabileceğini sanmıyorum
Hocam ben bunu bizzat note 4 ü ile teknosa ya gidip cihazı inceleyen birinin ağzından yorum yaptım adam kendi yorumunu dile getirmiş. Bu arada telefonda oyun oynamayı saçma buluyorum. Grafik birimine dikkat etmedim ama adreno 305 bile çoğu oyunu oynatıyor. Telefon da sürekli oyun oynamıyorsunuz herhalde. Yine cihazda iPhone 6 serisi ile gelen 3d touch var bence güzel bi özellik kronik sorunu yoksa güzel bir cihaz p10s. Yine ekleme yapıyım cihazın aslı gionne s8 dir. Reeder iyi cihaz getirmiş bence
Ayrıca graifk birimi güçsüz

Son düzenleme: