CS:GO'daki saçma sapan banlar

turkiyeli275

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar çok saçma sapan 1 haftalık banlar yeyip duruyorum,deli olmak üzereyim.1 haftalık ban yemiştim yok efendim çok fazla oyuncu atmışım son zamanlarda ki bu atma işlemi tüm takımca yapılıyor,iyi olsa adam oyun gidişatını bozmasa atılmazdı zaten.Neyse tamam dedim bekledim 1 hafta ve bugün doldu bekleme süresi.Süre dolduktan sonraki daha ilk rekabetçi maçında 2 kişi ayrıldı,benim dışımda birbiriyle arkadaş 2 oyuncu ve 2 bot kaldı ve CS:GO'ya başladığımdan beri ilk kez oyundan atıldım o arkadaşlar tarafından,'Son zamanlarda çok atıldınız' uyarısıyla 1 hafta daha ban geldi,dalga mı geçiyor bunlar anlamadım ama lütfen birileri çözüm önerisi sunsun.Artık çaresizlikten bilgisayarın saat/tarih ayarlarını değiştirmeyi bile denedim.Ticket atabileceğim veya bunu açabileceğim bir program var mı acaba?

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Maalesef kardeşim. Hesabının şifresini değiştir bence. Başkalarının eline geçmiş olabilir.

bbayrak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Seviyorsan git konuş bence :)
Aynen şifreni değiştir ve 1 hafta mağarada bekle

turkiyeli275

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Maalesef kardeşim. Hesabının şifresini değiştir bence. Başkalarının eline geçmiş olabilir.
Dostum 1 haftalık cezanın üstüne yaptığım ilk maçtı,o 1 hafta zaten giremezdi hesap birinin elinde olsa bile ki ben zaten devamlı şifrelerini değiştiren biriyim o bakımdan sorun olacağını sanmıyorum :D

turkiyeli275

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Seviyorsan git konuş bence :)
Aynen şifreni değiştir ve 1 hafta mağarada bekle
Tekrardan değiştirdim steam hesabımın şifresini yine tavsiyelerinizle ama hiçbir çözüm bulamayınca CS:GO'yu kaldırdım bilgisayarımdan bu sabah :D