iPhone 5s Garanti

gokhankandemir2o

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar Herkeze selamlar. Konuyu yanlış yere açtıysamda kusura bakmayın yeniyim. Yaklaşıl 5 ay önce iPhone 5s aldım cihazım daki sorun şebekenin çektiği yerde servis yok aranıyor falan yazmaya başladı bende telefona format attım ve itunes üzerinden güncelleme yapamadım açılmadı yani telefoncuya götürdüm oda denedi yapamadı garantiye gönderdik 4 gün sonra cihazım sıfır olarak geldi imei ve seri numarasının değiştiği Hakkı'nda bir kağıt verdi yani aklımda ki sorun cihaz sıfır mıdır? Başka sitelerde başka yorumlar gördüm ondan yazmak istedim cvp verirseniz sevinirim. Yanlışım varsa kusura bakmayın..

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Arkadaşlar Herkeze selamlar. Konuyu yanlış yere açtıysamda kusura bakmayın yeniyim. Yaklaşıl 5 ay önce iPhone 5s aldım cihazım daki sorun şebekenin çektiği yerde servis yok aranıyor falan yazmaya başladı bende telefona format attım ve itunes üzerinden güncelleme yapamadım açılmadı yani telefoncuya götürdüm oda denedi yapamadı garantiye gönderdik 4 gün sonra cihazım sıfır olarak geldi imei ve seri numarasının değiştiği Hakkı'nda bir kağıt verdi yani aklımda ki sorun cihaz sıfır mıdır? Başka sitelerde başka yorumlar gördüm ondan yazmak istedim cvp verirseniz sevinirim. Yanlışım varsa kusura bakmayın..
Apple sıfır cihaz veriyor. Apple'ın sitesinden seri numaran ile garantisi kontrol ettirebilirsin. Servis ve Destek Kapsamınızı Kontrol Edin - Apple Destek

gokhankandemir2o

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Çok tşk ederim. Diğer cihazada baktım garanti dışı diye birşey yazmıyor

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Servis kağıdında yapılan işlem açık bir şekilde yazar. Oraya bakabilirsin.

gokhankandemir2o

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Seri numarası imei numarası ve telefonunuz yenisiyle değiştirilmiştir yazıyor. Başka sitelerde yok başka cihaz falan veriyorlar diye okumuştum bu yüzden size sorayım dedim

gokhankandemir2o

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Evet baya bi sevindim kardeşim aklımdaki şu soru sıkıntı yapmıştı sağolun bilgileriniz için tşk ler

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Seri numarası imei numarası ve telefonunuz yenisiyle değiştirilmiştir yazıyor. Başka sitelerde yok başka cihaz falan veriyorlar diye okumuştum bu yüzden size sorayım dedim
Yazmışlar işte, telefonunuz yenisiyle değiştirilmiştir diye. Cihazı hangi distribütör'e gönderdiyseniz Web sitesinden servis takibine girip oradan ne olmuş ne bitmiş yine görebilirsiniz.

Pursue

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Bende yaklaşık 10 gün önce 6s Plus cihazımı garantiye vermiştim.
Arka kameram siyah ekrandı, flaş çalışmıyordu hatta bazen kamerayı açar açmaz flaş etkin değil uyarısı veriyordu flaş ısınıyormuş sözde. :D
Neyse 1 hafta içerisinde işimi hallettiler yeni cihaz ile değişimi yapıldı, Jelatini üzerinde sıfır cihazı aldım ve sıfır olduğuna eminim hiçbir sıkıntı yok.

Sende pek takılma böyle şeylere, neden biliyormusun?
Garanti kapsamı ve süresi içerisinde 3 defa cihazını değiştiriyorlar, eğer 3üncü cihazındada sorun oluyorsa Sıfır kapalı kutu veriyorlar. :)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bende yaklaşık 10 gün önce 6s Plus cihazımı garantiye vermiştim.
Arka kameram siyah ekrandı, flaş çalışmıyordu hatta bazen kamerayı açar açmaz flaş etkin değil uyarısı veriyordu flaş ısınıyormuş sözde. :D
Neyse 1 hafta içerisinde işimi hallettiler yeni cihaz ile değişimi yapıldı, Jelatini üzerinde sıfır cihazı aldım ve sıfır olduğuna eminim hiçbir sıkıntı yok.

Sende pek takılma böyle şeylere, neden biliyormusun?
Garanti kapsamı ve süresi içerisinde 3 defa cihazını değiştiriyorlar, eğer 3üncü cihazındada sorun oluyorsa Sıfır kapalı kutu veriyorlar. :)
Değişimden gelen ürün zaten ince bir kapalı kutuda geliyor. Servis açıyor o ayrı. Ama senin 3. seferden sonra ki kapalı kutu kastın aksesuarları v.s. dahil olan kutu mu?

Pursue

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Değişimden gelen ürün zaten ince bir kapalı kutuda geliyor. Servis açıyor o ayrı. Ama senin 3. seferden sonra ki kapalı kutu kastın aksesuarları v.s. dahil olan kutu mu?

Evet, 3 seferde sadece cihaz veriliyor ondan sonrası tamamen kapalı ve açılmamış kutu diye biliyorum.. :)

DerAppleist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
hattın turkcell ise lte'de nsonra böyle bir sorun oldu, o bölgeyi turkcelle bildir twitter üzerinden 5 dakikada hallediyorlar