suleyman2323
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Teşekkür ederim arkadaşım orucun kabul olsunBir şey olmaz merak etmeyin. Normal bir şey bu .

Son düzenleyen moderatör:
Teşekkür ederim arkadaşım orucun kabul olsunBir şey olmaz merak etmeyin. Normal bir şey bu .
Hocam biliyorum ne işe yaradığını arkadaş çıldırmış diye biraz takılayım dedim o kadarSadece açık kapatmak amacıyla yayınlanıyor. Herhangi bir stabilite + - si yok
Hocam biliyorum ne işe yaradığını arkadaş çıldırmış diye biraz takılayım dedim o kadar![]()
Bi resim yükle kardeş bi bakalım belki ben alırımArkadaşlar elimde note 5 için spigen neo hybrid crystal kılıf var gayet temiz spigen den bu kılıfı almak isteyen varsa bosa 100 lira vermesin diye yazmak istedim kesinlikle ticaret veya satış için değil ihtiyacı olanın işi görülsün makul fiyata veririm 3 ay falan kullandım
Rengi nedir? Ben alabilirimArkadaşlar elimde note 5 için spigen neo hybrid crystal kılıf var gayet temiz spigen den bu kılıfı almak isteyen varsa bosa 100 lira vermesin diye yazmak istedim kesinlikle ticaret veya satış için değil ihtiyacı olanın işi görülsün makul fiyata veririm 3 ay falan kullandım
Kesinlikle önermiyorum. Almamanızı tavsiye ederim. Kırılmaz çizilmez dedikleri hikaye. Benimki hiçbirşeye temas etmediği halde çizik çizik harita gibi oldu. Emin olun 10 liralık kağıtlar daha az çiziliyor. Sağlamlığını bilemiyorum birkaçkere düştü ama ekran üzerine değilKırılmaz cam lazım bir de. Tempered camlardan. Marka falan önemli mi? Ne önerirsiniz
Samsung Galaxy Note 5 Kırılmaz Ekran Koruyucu Film Kategorisi
Bu ürünün videosunu izledim. Ekranın üzerine çekiçle falan vuruyorlar birşey olmuyor. Pek inandırıcı değil ama bilmiyorum siz ne düşünürsünüz
Sure yanlis 26 mah kullanmis zatenBluetooth kapalı olduğu halde nasıl çalışıyor bu kadar bu arkadaş?Konum kapalı bu arada![]()
Ekran kısmına bas kaç saat ekran almışsın ?Bende öyle bişey yok
Hocam Quick connect e basınca Bluetooth hemen açılıyor yani sizin açmanıza gerek olmuyor o durumda. Bende bazen yanlışlıkla tıklarım aynı şey pil kullanımı menüsünde çıkar. Çok az sürede çok pil yiyor malesef. Sebebini bilmiyorum normal Bluetooth kullanımında bu olmuyor meselaBluetooth kapalı olduğu halde nasıl çalışıyor bu kadar bu arkadaş?Konum kapalı bu arada![]()
Quick connecte bastığımı hatırlamıyorum hiçHocam Quick connect e basınca Bluetooth hemen açılıyor yani sizin açmanıza gerek olmuyor o durumda. Bende bazen yanlışlıkla tıklarım aynı şey pil kullanımı menüsünde çıkar. Çok az sürede çok pil yiyor malesef. Sebebini bilmiyorum normal Bluetooth kullanımında bu olmuyor mesela![]()
Uy şeytanaŞeytan diyor al bir note 5 ama şarj sorunu olur mu diye aklımdan çıkmıyor [emoji16]
Şeytan bir yandan diyor git s7 edge al yurt dışı 2000TL'ye satılıyor faturalı filan ama kayıt olayı var onunda 4 ay sonraUy şeytana![]()
Bu konuda şeytana uyabilirsin [emoji23]Şeytan bir yandan diyor git s7 edge al yurt dışı 2000TL'ye satılıyor faturalı filan ama kayıt olayı var onunda 4 ay sonra
Bilemiyorum 1700-1800'e note 5'te çok ucuz gibi geliyor gözüme kap bir tane temizinden diyor şeytan![]()
Rastlamadım hiç. Ram kullanımı iyi gayet multiasking vb. Boşta iken 1.8 civari bos ram oluyor500 Sayfa olacak hiç aranızda sinyalizasyon yani şebeke sorunu veya Touchwiz den mağdur olan arkadaş var mı ve RAM kullanımı hakkında bilgilendirirmisiniz ?
Şuan 6.0.1 var anladığım kadarıyla peki yine şuan bütçeniz olsa note 5 mi alırsınız başka telefon mu ?Rastlamadım hiç. Ram kullanımı iyi gayet multiasking vb. Boşta iken 1.8 civari bos ram oluyor
Alırsam note 6 yı bekler alırımŞuan 6.0.1 var anladığım kadarıyla peki yine şuan bütçeniz olsa note 5 mi alırsınız başka telefon mu ?
O derece memnunsunuz yaniAlırsam note 6 yı bekler alırım